15 Mayıs 2021 Cumartesi

Sabrın sonu 11

Mayaların takvimine göre 21.12.2012 tarihinde, saat 01:11 pm'de bir döngü sonlanıyor ve yeni bir döngü başlıyordu. Bu zamanlama, "kıyamet" kelimesine gerçek anlamı dışında olan "felaket" anlamı yüklenmek suretiyle farklı olarak yorumlanmış ve bir çok kişi paniğe kapılmış ve hatta kendilerince dünyadaki güvenli yerlere sığınmışlardı. Evet bu zamanlama "kıyamet" zamanlamasıydı. Ancak "kıyamet" kelimesinin anlamının "ayağa kalkış" olduğu düşünüşdüğünde esasen bu zamanlamanın çok farklı bir olayı yani "varlıklardaki idrak ve frekans yükselişini" tanımladığı ortaya çıkmaktaydı. Bir döngünün sona erip bir başka döngünün başlaması....

Yaratılıştaki döngüler de çok boyutlu bir yapı arzetmekteirler. Bu fenomen "Çok Boyutlu Döngü Sistemi" olarak adlandırılabilir. Zira döngü kavramının ana nümerolojik sembolü olan 7 sayısının yanısıra 11 sayısı da döngüsel süreçlerde tezahür etmektedir. Nümerolojik olarak 7 sayısı bir döngülük frekansın, 11 sayısı da düalite, döngü ve farklı boyuta geçiş / geçiş portalı ( Star Gate ) kavramlarının sembolü  olarak bilinmektedir.

Mayaların takviminde döngü sonu olarak belirtilen 21.12.2012 tarihini oluşturan sayıların toplamlarının 11 sayısını vermesi ve belirtilen saatin de 1:11 pm olması dikkat çekmektedir. Ayrıca 2012 yılından 11 yıl öncesine gidildiğinde dünya tarihi için bir döngü sonu ve döngü başlangıcı olan 2001 yılına yani 11.09.2001 tarihindeki İkiz Kuleler vakasına gelinmektedir. 9/11 ( 11 ) olarak anılan bu vaka, küreselciler tarafından gerçekleştirilen bir "döngü sonu ve yeni döngü başlangıcı" ritüeliydi.

2012 yılından 11 yıl ileri gidildiğinde ise 2023 yılına geklinmektedir ki bu yıl da küreselcilerin gündemi açısından çok kritik bir yıl olma özelliğini taşımaktadır. 2023 yılı, 29.10.1923 yılında ilan edilen ve yeni bir döngü başlatan cumhuriyetin 100. yılı olması açısından da ayrıca önem arzetmektedir. Zaten tüm bu olaylar ve tarihler neden ve sonuç bazında birbirleriyle ilintilidir. ( Cumhuriyetin ilan edildiği gün ( 29 ...2+9 = 11 ) ve ay ( 10 ... 1 ) da 11 hatta 111 nümerolojisi barındırmaktadır. )

Kur'an ayetlerinde "Göklerin kapılarının açılması" ifadesinin 11 nümerolojisi içeren ayatlerde yer aldığına bu blogda defaatle değinilmiştir. 

7/40 İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha la tufettehu lehum ebvabus semai ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelu fi semmil hiyad ve kezalike neczil mucrimin

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün kapıları kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

Ayet kodunun ( 7/40 ) nümerolojik değeri "11" ( 7+4+0 = 11 ) sayısını vermektedir. 

54/11 Fe fetahna ebvabes semai bi main munhemir

( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. )

Ayet kodunun ( 54/11 ) nümerolojik değeri "11" ( 7+4+0 = 11 ) sayısını vermekte olup, ayrıca ayetin numarası da 11'dir.

11 sayısı vasıtasıyla inananlara verilen en önemli mesajlar ise aşağıdaki ayetlerde yer almaktadır.

11/11 İllellezine saberu ve amilus salihat ulaike lehum mağfiratun ve ecrun kebir

( Ancak o sabredenler ve iyilikler yapanlar, işte onlar, af ve büyük ödül onlaradır. )

Sure ve ayet numarası 11 sayılarından oluşan yukarıdaki ayette, döngü sonuna ve yeni döngü başlangıcına şahitlik edenlerin "sabır"* ve "iyilik uğrunda çalışma" vesilesiyle selamete erişebilecekleri bildirilmektedir. 

* Kur'an'da ilk "Sabr" ( Sabır ) kelimesinin 2/45 kodlu ayette geçmesi ve bu ayetin kodunun nümerolojik değerinin 11 ( 2+4+5 = 11 ) sayısını vermesi de ilginçtir. 

11/119 İlla men rahime rabbuk ve li zalike halekahum ve temmet kelimetu rabbike le emleenne cehenneme minel cinneti ven nasi ecmein

( Rab’binin merhamet ettikleri hariç. Onları bunun için yarattı. Rab’binin "Ben cehennemi cinlerden ve insanlardan topluca, tamamen dolduracağım." kelimesi tamamlandı. )

Sure numarası 11 olan, ayet numarasında ise hem 11 hem de 9/11 nümerolojisi olan yukarıdaki ayette ise bir "Tamamlanma"'dan bahsedilmektedir. Anılan "Tamamlanma" esasen bir büyük döngünün sonunu haber vermektedir. Bir başka deyişle bu ayet, varlıkların ruhsal tekamülleri için kendilerine bahşedilen ve reenkarnasyon döngülerinden oluşan büyük döngünün sonunda liyakatlerine göre "reenkarnasyona devam edeceklere" ( tekamülünü tamamlayamadıkları için tekrar kaba madde planı dünyada yani cehennemde enkarne olacaklara ) veya "üst süptil boyuta geçeceklere" ( tekamüllerini tamamlayarak cennet planına geçeceklere ) dikkat çekmektedir.







1 yorum: