13 Mayıs 2021 Perşembe

Aşının kaynak kodu ve yine 11 nümerolojisi !

mRNA ( messenger RNA ) aşısının "etiket kodu" .... BNT162b2 

Kodda yer alan sayıların toplamı "11" sayısını vermektedir. 1+6+2+2 = "11"

Kaynak kodları içeren ana bilgi deposu ve komut merkezi olan DNA, Adenine, Thymine, Cytosine ve Guanine isimli enzimleri içermektedir. DNA'dan iletilen bilgileri ( kodları, komutları ) hücrelere ileten RNA da ise Thymine yerine Uracil enzimi bulunur. Virüsün sentetik bir kopyası ( replikası ) olan mRNA aşısının "kaynak kodunda" ise RNA enzimlerinin baş harflerinden oluşan A ( Adenine ), C ( Cytosine ), G ( Guanine ) harfleri bulunmaktadır. Dördüncü enzim olan U ( Uracil ) yerine değiştirilmiş molekül olan Ψ ( Psi ) kullanılmaktadır. Bağışıklık hücreleri yabancı RNA'ya karşı duyarlı olup onu hemen yok etmek istediklerinden bağışıklık hücrelerini aldatmak ve hedeflenen / istenen şekilde kodlayabilmek için U yerine değiştirilmiş sentetik bir molekül olan "Pseudouridine" kullanılmakta ve "Psi" harfini simgeleyen "Ψ" ! karakteri ile sembolize edilmektedir. ( İlk harfi "Psi" olan "PSeudo" kelimesi "Sahte, Hayali" anlamına gelmektedir. )

https://berthub.eu/articles/posts/reverse-engineering-source-code-of-the-biontech-pfizer-vaccine/

Ψ = Psi = Maddi olmayan = Ruh ( "PSYchology" birleşik kelimesinin ilk kelimesi "PSY"’dir. Psychology ... Psycho ( Ruh ) + Logy ( Bilim ) .... Ruhbilim. )

Ψ karakterinin Kur'an'da geçen "Zillin zi selasi şu'abin" ( Üç çatallı gölge ) kavramı ile ilintisi olduğu varsayımı çerçevesinde bir analiz yapıldığında ilginç senkronlar ortaya çıkmaktadır. 

Kur'an'da bu kavram, bir "ikili ayet" setinde geçmekte olup, ilk ayette zamirler ( Ma ( O ), Hi ( O ) ) kullanılmış, bir sonraki ayette ise "Zillin zi selasi şu'abin" olarak belirtilmiştir. İkili ayet seti tek ayet olarak baz alınıp kelime sıra numaraları inceleniğinde; 

77/"29" İntaliku (1) ila (2) MA (3) kuntum (4) bi (5) Hİ (6) tukezzibun (7)

( O yalanlamış olduğuNUZA gidin. )

77/30 İntaliku (8) ila (9) zillin (10) Zİ SELASİ SU'ABİN ("11")

( ÜÇ ÇATALLI gölgeye gidin. ) 

Kavramın zamir ile ifade edildiği ilk ayetin numarası 29 olup bu sayının nümerolojik değeri "11" ( 2+9 = 11 ) olmaktadır.  

Ayetteki "Zi selasi şu'abin" ( Üç Çatallı ) sıfatı tek kelime olarak düşünüldüğünde - ki bu analiz için bu  önemlidir - bu kelimenin ikili ayet setindeki sıra numarası "11" olmaktadır. 

Yalanlamış olduğunuz = Üç Çatallı Gölge = Cehennem Ateşi = Kaba Madde Dünya Azabı = Gerçeği Yalanlamak vb. gibi nice anlamlar muhtemeldir. Konu bağlamında ise aşıdaki Ψ molekülünün sanılanın tam tersine, bağışıklık sistemini zayıflatıcı bir ajan olması kuvvetle muhtemeldir. Ayrıca bu sentetik enzim molekülü veya aşıda kullanılan nanoteknoloji vasıtasıyla insanlar uzaktan takip ve kontrol edilebilir hale yani bir anlamda çiplenmiş hale de getirilebilirler.

"Üç Çatal" figürünün şeytan sembolizminde yer alması da ayrıca önem arzetmektedir.


Ψ bir Grek alfabesi karakteri olup İngiliz ve Latin alfabelerinde bulunmamaktadır. Diğer harflerin ( A, C, G ) İngiliz ve Latin alfabelerindeki sıra numaraları ise;

A = 1
C = 3
G = 7

1+3+7 = "11" 

Aşının kaynak kodu toplam 4284 karakterden oluşmaktadır. 4+2+8+4 = 18 ... 1+8 = "9" ( 666 sayısının nümerolojik değeri de 18 sayısı üzerinden 9 sayısını verir. ) Ayrıca mRNA aşısı 6 dozluk yani 6 kişilik flakonlarda hazırlanmakta olup 6 saat içinde kullanılması gerekmektedir. Yine 666 sayısı tezahür etmektedir.

Kaynak kodun bir bölümü; .....GAAΨAAACΨAGΨAΨΨCΨΨCΨGGΨCCCCACAGACΨ......

Sonuç olarak tüm coronavirus pandemisi sürecinde göze çarpan 11 nümerolojisi bulunduğu gibi aşıda da 11 ve 9/11 nümerolojisi bulunuyor gibi görünmektedir. 

Ayrıca mRNA aşısının, ilk dozdan 11 gün sonra efektif olduğu bildirilmektedir. ( 10 değil, 12 değil 11 !? )

https://www.news-medical.net/amp/news/20210303/Pfizer-SARS-CoV-2-vaccine-effective-from-day-11-post-1st-vaccination.aspx

mRNA aşılarının 6'lı flakonlar halinde 6 kişilik olarak ve 6 saat içinde kullanılmak üzere hazırlanmış olması da ayrıca 666 sembolizmi içermektedir.

Hücre çekirdeğinin içine girerek hücre kodlaması yapabilen mRNA molekülleri iletkenliği yüksek olan "grafen oksid" maddesi de içermektedir. Dolayısıyla mRNA molekülleri içeren hücreler, dışarıdan iletilecek 5G + frekanslarıyla manipüle edilebilir ve hücrelerin işlevsel döngüleri bozulabilir. Aşı da "tRNA" ( Transporter RNA ) veya "rRNA" ( Ribosomal RNA ) kullanılmamasının sebebi ise sadece mRNA ( Messenger RNA ) moleküllerinin hücre çekirdeği içine girebilmeleridir. Ayrıca mRNA moleküllerinin hangi organların genlerine tutundukları da bilinmemektedir. Daha doğrusu gizlenen bilgiler arasındadır. Zira aşıyı üretenler bu moleküllerin hangi kriterlere göre, kimlerde, hangi organlara tutunduklarını çok iyi bilmektedirler.

Sorular;

- 9/11 vakası ile "İkiz Kulelerin" yıkılması gibi, şimdi de 11 nümerolojili aşılama operasyonu ile insandaki "İkiz DNA Sarmalı" mı yıkılmak istenmektedir? ( "İkiz Kuleler" ve "İkili DNA Sarmalı" da yapısal olarak "11" sayısının tezahürü niteliğindedir. )

- Aşılanmaya giden insanlar farkında olmadan ayette ifade edildiği üzere "Üç çatallı gölge"'ye mi gitmektedirler?
                              


Ancak bu noktada önemli bir hususu belirtmek gerekmektedir ki o da tüm bu süreçlerin Allahü Teala'nın rızası ve izni ile gerçekleşmekte olduğudur. Dolayısıyla tamamlanacak olan kader sadece O'nun istediği şekilde tamamlanacaktır. Dolayısıyla yukarıda bahsedilen durumlar küreselcilerin bilinçli ve kötü niyetli planlamalarından, detaylı kurgularından, kodlamalarından biri olacağı gibi, iyi niyetle ve insanlığın faydasına olması düşüncesiyle yapılan girişimler kapsamında da olabilir. Her ne şekilde olursa olsun insanlık, Allah'ın rızası ve izni doğrultusunda vazifeli varlıklar ( melekler ) tarafından tüm aşamaları en ince ayrıntısına kadar belirlenmiş, kodlanmış kaderine doğru ilerlemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder