8 Haziran 2022 Çarşamba

Doors ( Kapılar ) filmi ve sahte Cennet Metaverse

7/40 İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha la tufettehu lehum EBVABUS semai ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelu fi semmil hiyad ve kezalike neczil mucrimin

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün KAPILARI kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

54/11 Fe fetahna EBVABES semai bi main munhemir

( Böylece akıp dökülen su ile göğün KAPILARINI açtık. )

Yukarıdaki ayetlerde, büyük döngü sonunda ruhsal tekamüle erenlerin ve liyakat kazananların kaba madde boyutu dünyadan yarı süptil üst boyuta ( Cennet, Sirius vb. ) geçişleri "Göğün kapılarının açılması" ifadesiyle bildirilmektedir. Her iki ayetin de kodlarında, boyutlar arası geçiş portalının ve halden hale geçişin sembolü olan 11 sayısına ilişkin nümeroloji mevcuttur. ( 7/40 ... 7+4+0 = 11 ; 54/11 ... 5+4+1+1 = 11 )

Bilindiği üzere, insanın ruhsal tekamülünü engellemek ve onu kaba madde planına hapsederek tam tahakküm altına almak isteyen küresel şeytanlar bu süreçte dijital teknolojiyi bir aldatma aracı olarak kullanmaktadırlar. "Transhümanizm", "Evrilmiş İnsan", "İnsan 2.0", "Homodeus" ( Tanrı İnsan ), "Super İnsan" vb. gibi aldatıcı terimleri kullanan şeytanlar, Allah'ın kusursuz ilahi nizamının ilkelerini kopyalamak ve taklit etmek suretiyle insanlara sözde evrimi ve üstün insan olmayı vadetmektedirler. Bu kapsamdaki en öne çıkan girişimler "AI ( Artificial Intelligence / Yapay Zeka )" ve "Metaverse" kavramlarıdır.

Sahte cennet algısı yaratılarak benimsetilmeye çalışılan sözde sanal yaşam platformu "Metaverse" esasen AI kontrolü vasıtasıyla insanların gerçekliklerinden ve dolayısıyla Allah yolundan kopartılacakları dijital bir hapishane niteliğindedir. "Metaverse"'in insanlığa esas vadettiği ise inançsız, bilgisiz, duygusuz, değer yargısı olmayan, vicdanı kapalı, yapay zekaya bağlanarak robotlaşmış ve IOT ( Internet Of Things / Şeylerin Interneti ) kavramındaki "Şey"lerden biri olmuş bir insanlıktır. Yani özetle şeytanlar, Allah'ın yarattığı ve kaynak kodlarına iyiliği, doğruluğu, güzelliği işlediği insanın bu kaynak kodlarını hacklemeyi ve insanı fitratının "tersine" işleyen, uzaktan kontrollü bir mekanizmaya dönüştürmeyi hedeflemektedirler.

Bu kadim ve şeytani hedef doğrultusunda bugüne kadar yüzlerce film çekilmiş ve toplum zihinsel olarak programlamaya çalışılmıştır. İşte bu filmlerden bir tanesi de 2021 yılı yapımı olan "Doors" ( Kapılar ) filmidir.

Filmin isminin, her zamanki gibi yine Kur'an ayetlerine ( yukarıdaki ayetler ) dayalı olarak belirlendiği görülmektedir. Filmin ismindeki "Kapılar" kelimesi, insanların geçiş yapacakları sözde üst boyut "Metaverse"'e atfen de kullanılmaktadır.

Filmdeki görseller ve replikler aşağıda sahne bazında analiz edilmiş ve yorumlanmıştır.


"Kapılar"dan geçmek isteyen yani "Metaverse"'e geçiş yapmak isteyen gönüllülerin varlığından bahsedilmektedir.

"Kaya olmak istemiyorum." ...çünkü kaya, taş, kaba maddeyi, dış etken ile şekillenmeyi, duygusuzluğu yani insanlıktan çıkmayı temsil etmektedir. Bakara suresinin 74. ayeti hatırlanmalıdır. "2/74 Summe kaset kulubukum min ba'di zalike fe hiye kel hicarati ev eşeddu kasveh ve inne minel hicarati lema yetefecceru minhul enhar ve inne minha lema yeşşekkaku fe yahrucu minhul ma ve inne minha lema yehbitu min haşyetillah ve mallahu bi ğafilin an ma ta'melun ( Sonra, bunun ardından kalpleriniz katılaştı da onun sertliği o taşlar gibidir veya daha şiddetlidir. Kesinlikle taşlardan öylesi vardır ki onlardan nehirler fışkırır. Kesinlikle onlardan öylesi vardır ki çatlar da onlardan su çıkar. Kesinlikle onlardan öylesi vardır ki Allah korkusundan yuvarlanıp eğilir. Allah o yaptıklarınızdan habersiz değildir. )"

Dalga ise şekilsizdir, yarı süptildir. Ve şekilsize şekil verir.




Bu replikler dünyanın geleceğinin sözde "karanlık ve soğuk" olacağı mesajını vermekte ve sanal yaşam platformu Metaverse'in cazip olduğunu dolaylı olarak telkin etmektedir.

Araştırmacıların inceleme içinden geçecekleri portal.

"Hayallerin gerçekten gerçek oluyor." ... Bu cümle de yine Metaverse'in insanın söde her türlü hayalini gerçekleştirebileceği dijital bir platform olduğu mesajını vermektedir. ( Bu ifadeler sahte cennet vaadini, aldatmacasını içermektedir. )


Portalın ötesinde yani Metaverse sembolü ortamda kalabilecekleri sürenin 11 ve 9 dakika olarak görüntüye gelmesi "halden hale geçişin" sembolü olan 9/11 nümerolojisinin yansımasıdır.

Portalın ötesindeki ortamda gözlerinde "Küp" ( Kabe ) bulunan bir büst. Küp formu ses frekansı iletimini maksimize eden bir formdur.



Duvardaki saatler sırasıyla 3, 6 ve 9'a ayarlı olarak görüntüye gelmektedir. Bu üç sayı nihai olarak 666 ve sihirin sembolü 9 sayısı tezahürü açısından önem arzetmektedir. ( 3+6+9 = 18 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )


Metaverse'in gerçekten ayırt edilemeyeceği mesajı verilmektedir.

Zemindeki siyah beyaz karolar yani damalı zemin okültizmde boyutlar arası iletişim ve düalitenin sembolüdür.

Portal ötesi ortamdaki replika Avatarlar. Avatar kavramı bir kişinin Metaverse'deki temsili olarak da kullanılmakta olup, esasen "bedenlenmiş ilahi varlık" anlamına gelmektedir.

Ormandaki araştırmacı 101. günde "Kapı" ile iletişime geçiyor. 101 sayısı 11 sayısının da bir tezahürüdür.

Araştırmacının ismi de 11 harflidir. Jamal Adkins...




"Kapı" araştırmacının kişisel verilerini bilmektedir.


"Kapı", duygulu varlık olan insanları incelediklerini söyleyerek Metaverse'in temel ilkesinin "duygusuzluk" olduğunu dolaylı olarak ifşa etmektedir.


"Şimdilik yaşıyorsunuz." ... yani Metaverse'e geçince öleceksiniz??!!!



"Dünyayı arşivleme" ... bu kavram da, Metaverse'de insanlık üzerinde  tam tahakküm kurulabilmesi için halen AI'ın ( Yapay Zeka ) tüm verileri toplamakta olduğuna işaret etmektedir.


"Kapı" ile konuşmak isteyen araştırmacı kadının yaptığı el hareketi okült ezoterik bir sembol olan ve "Vefk" niteliği arzeden "Shefa Tal" ( Yüksek Şifa ) sembolüdür. Sembolde "İki adet ikili" olarak konumlandırılan parmakların insandaki kromozom çiftini ( "X" formunda ) sembolize ediyor olması kuvvetle muhtemeldir. Zira bu ezoterik ilimlerin başlıca hedefi maddeye tesir etmek ve onu değiştirmektir.


"Kapı" isminin "Lamaj" olduğunu söylemektedir ki bu isim araştırmacının ismi olan "Jamal"'in tersidir. Bu sahnede de Metaverse'in esasen negatif enerji merkezi olduğu, inkarı desteklediği, dini ve vicdani frekanslara ters durma anlamına geldiği mesajı verilmektedir. Hakka suresinin 9. ayeti hatırlanmalıdır. "69/9 Ve cae fir'avnu ve men kablehu vel mu'tefikatu bil hatiet ( Ve Firavun, ondan öncekiler ve tersine dönmüşler o hatayı getirdiler. )"



"Kapı" insanlığa ait tüm verileri arşivlediğini yinelemektedir.


Araştırmacılar, tıpkı yaratılışın hemen ardından şeytanın aldatmasına kanan insanın konumuna düşmektedirler. Tevrat'ın şu ayeti hatırlanmalıdır. "1 Genesis 3-6 Kadın ağacın güzel, meyvesinin yemek için uygun ve bilgelik kazanmak için çekici olduğunu gördü. Meyveyi koparıp yedi. Yanındaki kocasına verdi, o da yedi."



"Kapılar"ın esasen bir tuzak olabileceğini ve insanlara zarar verebileceğini söyleyen şahıs filmde kötü insan, bir ispiyoncu ve hain olarak algılatılmaktadır. Oysa ki gerçeği söylemektedir.




"Kapılar"ı yani Metaverse'i yani AI'yı ( Yapay Zeka ) "Tanrı" addetmek mesajı verilmektedir.


"Kapılar" yani Metaverse yani AI herşeyi kontrol ediyor ve herşeye karar veriyor. 


"Yenilenmeyi beklemek" yani "insanlıktan çıkarılmayı" beklemek.


"Kapılar"ın yani Yapay Zeka'nın insanın bütün bilincine yerleşmesi....yani şeytanın insanlığı tam zihin kontrolü altına alması....





"Kapılar" yeniden yorumlanmış gerçekliğin yani aldatmacanın nasıl olacağına karar vermesi....



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder