17 Haziran 2022 Cuma

Kozmik hasat

"Olmuş ( olgunlaşmış ) meyve hasat edilip toplanır, olmamış ( ham ) meyve dalında bırakılır."

Tekâmül etmiş ruhlar kaba madde bedenden ayrıştırılır, tekâmül edememiş ruhlar kaba madde bedende bırakılır.

Bu nedenledir ki tekâmül etmiş veya edememiş tüm ruhlar için "Ölüm" aslında "Olum"dur. Zira "Ölüm", ruhların farklı planlarda, farklı vasıtalarla ve farklı niteliklerde varlıklarını sürdürmelerini sağlayan bir "halden hale geçiş" fenomenidir. Yani yeni bir "Olum"dur. 

Dolayısıyla kaba madde planı dünyadaki reenkarnasyon ( bedenlenme ) döngüleri sonunda frekanslarını yükselterek gerçeği ve doğruyu idrak eden ve böylelikle tekâmül eden ruhlar üst süptil planlara geçerken, düşük frekansın ( kibir, nefsaniyet, şehvet, mülkiyet ) tesirlerinden kendilerini sıyıramamış ve maddeye gark olmuş ruhlar ise tekrardan kaba madde planı dünyadaki 70,000 yıllık büyük reenkarnasyon döngüsüne tabi olmaktadırlar.

Aşağıdaki ayetler konu bağlamında net mesajlar içermektedir.

7/40 İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha la tufettehu lehum ebvabus semai ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelu fi semmil hiyad ve kezalike neczil mucrimin

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün kapıları kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

"Göğün kapılarının açılmasından" ilk kez bahsedilen ayetin kodunun nümerolojik değeri de 11 olmaktadır. Göğün kapılarının açılması" teşbihi "Halden hale geçiş / Boyutlar arası geçiş" olgusunun tasviri niteliğindedir. 

45/35 Zalikum bi ennekumuttehaztum ayatillahi huzuven ve ğarratkumul hayatud dunya fel yevme la yuhracune minha ve la hum yusta'tebun

( Bu, kesinlikle Allah' ın ayetlerini alay edinmenizdendir. Sizi dünya hayatı aldattı. Artık bugün oradan çıkarılmazlar. Onların özürleri de istenmez. )

22/22 Kullema eradu en yahrucu minha min ğammin uiydu fiha ve zuku azabel harik

( Gamdan dolayı, oradan her çıkmayı istediklerinde oraya geri döndürülürler. Tadın yakıcı azabı. )

Nebe suresinin aşağıdaki ayetlerinde döngü sonundaki fiziksel doğa olayları sonrasında ölmek suretiyle üst süptil planlara geçemeyen ve yeniden şekillenen dünyada kalmak zorunda bırakılan varlıkların durumu bildirilmektedir.

78/20 Ve suyyiretil cibalu fe kanet seraben

( Ve dağlar seyirttirilmiştir de serap olmuştur. )

78/21 İnne cehenneme kanet mirsaden

( Kesinlikle cehennem* gözetleme yeri olmuştur. )

* Cehennem = Kaba madde planı dünya

78/22 Lit tağine meaben

( Azgınlar için dönülecek yer.  )

78/23 Labisine fiha ahkaben

( Orada uzun zaman kalacaklar. )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder