13 Şubat 2018 Salı

Zincir Bloklama

"Block Chain" projesi, insanları maddi planda, menfaate dayalı olarak birleştirmesi ve bu suretle insanların kolektif bilince ve ruhi birliğe erişimini engellemesi, "bloklaması" hedeflenen dijital bir sistemdir. Bu sistemle birlikte "SingularityNET" adı verilen dijital bir altyapı üzerinden "ruhi birliğin / zincirin bloklanması" ve "maddi birliğin" sağlanması planlanmaktadır. Block Chain sistemi, isminden de anlaşılacağı üzere, insanlar arasındaki ruhi zinciri bloklamayı hedeflemektedir.  

Maddi planda böyle bir yapının oluşturulması, Allah'ın bahşettiği teknoloji ilminin doğru olmayan bir amaç istikametinde yani toplum kontrolü amaçlı ve toplumsal kolektif bilinç yükselişinin engellenmesi amaçlı kullanılması durumunu ortaya koymaktadır. Oysa Allahü Teala insanların "Allah'ın ipine" sarılması, O'na bağlanması gerektiğini ayetlerinde defaatle bildirmektedir. Bir başka deyişle maddi birliğe dayalı değil ruhi birliğe dayalı bir bütünleşme oluşturulması bildirilmektedir. Block Chain kelimesindeki "Chain" yani "Zincir" kelimesi Allah'ın İpi tamlamasındaki "İp" kelimesine karşılık gelmektedir.

3/103 - VA'TESUMU Bİ HABLİLLAHİ CEMIAN ve la teferraku vezküru nı'metellahi aleyküm iz küntüm a'daen fe ellefe beyne kulubiküm fe asbahtüm bi nı'metihı ıhvana ve küntüm ala şefahufratin minen nari fe enkazeküm minha kezalike yübeyyinüllahü leküm ayatihı lealleküm tehtedun ( VE ALLAH'IN İPİNE TOPLUCA SARILIP BAĞLANIN. Kısımlara ayrılmayın ve Allah’ ın üzerinize olan nimetini hatırlayın. Zamanında düşman olmuştunuz da kalplerinizin arasını birleştirdi. O’nun nimeti ile kardeşler oldunuz. Ateşten çukurun üzerindeydiniz de sizi oradan kurtardı. İşte Allah ayetlerini size böyle açıklar. Umulur ki yönlenirsiniz. )

Enfal suresinin 8/63 kodlu ayeti de bu hususta açık bilgi vermektedir. ( Sure isminin Enfal yani Ganimet olması da ayrıca anlamlıdır. )

8/63 - Ve ellefe beyne kulubihim lev enfakte ma fil erdı cemıan ma ellefte beyne kulubihim ve lakinnellahe ellefe beynehüm innehu azızün hakım ( Ve kalplerinin aralarını birleştirdi. Şayet yerde ne varsa topluca harcasaydın bile kalplerinin aralarını birleştiremezdin. Lakin onların aralarını Allah birleştirir. Kesinlikle O yücedir hakimdir. )

"SingularityNET" isimli dijital altyapı sisteminin sembolünün de "8" olması ve aşağıdaki görseller nümerolojik açıdan dikkat çekicidir.


                           
"Allah" kelimesinin Arapça ebced değeri olan 66 sayıs kullanılmış.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder