5 Haziran 2018 Salı

K Sistem

"K SİSTEM", uygun dinamik silsile / menzil ( dymamic range * ) korunmak sureriyle tutarlı ses akışının tesis edilmesini sağlamak amacıyla kullanılan bir ses seviyesi ölçümleme tekniğidir. ( Wikipedia )

* Dinamik Silsile / Menzil ( Dynamic Range ) ses akışı içinde en yüksek ve en alçak frekans arasındaki orandır. 

Medyum ve deneysel ruhçu Ergün Arıkdal'ın medyumluğu vasıtasıyla 08.04.1982 yılında gerçekleştirilen "Sirius Celseleri" kapsamında Sadıklar Planından ve Vazife Planından alınan tebliğlerde Vazifeli Varlıklar "K SİSTEM" kavramından aşağıdaki şekilde bahsetmişlerdir.  

"Sizin fizik planetinize gelebilmemiz için "K " SİSTEMİ dediğimiz bir sistemi kullanarak,daha doğrusu "K" SİSTEMİNDEN elde ettiğimiz bir vasıtayı kullanarak fizik planetinizde sizler tarafından görülmemiz mümkündür. K SİSTEMİ ,bizim fizik bedenimizin adeta bir kopyasını çıkaran bir sistemdir.Bu kopyayı elde ettikten sonra,onu tıpkı ve aynen bizi temsil edecek şekilde ve fakat gidilecek yere uyum sağlayacak şekilde heryere gönderebiliriz."

Verilen bilgiye göre süptil niteliğe sahip üst plandaki ( 4. veya 5. boyut ) süptil varlıklar frekans ayarlaması yapabilme kabiliyetlerini kullanarak fizik ( madde ) aleminde tezahür edebilmektedirler. Bu durum K Sistem'in teknik tanımlamasındaki ifadeler ile uyum sergilemektedir.


"K Sistem" ifadesindeki "K" harfinin, Kur'an'da geçen "Kün fe yeKun" kalıbındaki "K" sesi olma ihtimali bulunmaktadır. Zira yaratılmış olan her şey Allahü Teala'nın bahşettiği "Ol" ( Kün ) sesiyle / frekansıyla tezahür etmiş olup, kendisi için tayin ve tesbit edilen belirli bir frekansta titreşmektedir. Bir varlık, ancak kendi titreşim silsilesi/ menzili ( Range ) aralığında titreşen diğer bir varlık tarafından algılanabilmektedir. Bir varlığın, ait olduğu alemden ( boyut / frekans / plan ) başka bir aleme geçiş yapabilmesi için titreşim frekansını değiştirmesi, bir başka deyişler yapısal değişiklik arzetmesi gerekmektedir. 

Titreşim olabilmesi için "Düalite" ( İkilik ) yani "Değer Farklanması" olması gerekmektedir. Düalite kavramı, döngünün de nümerik sembolü olan "8" ve "11" sayıları ile sembolize edilmektedir.

"Kün fe yeKun" kalıbının Kur'an'da "8" kere tekrarlanıyor olması "K Sistem", "Nota ( Ses ) Sistemi", "Döngü" ve "Düalite" kavramları açısından dikkat çekmektedr. Bu kalıbın geçtiği ayetler ;

2/117 - Bedıu (1) es (2) semavati (3) ve (4) el (5) ard (6) ve (7) iza (8) kada (9) emran (10) fe (11) innema (12) yekulü (13) lehu (14) KÜN (15) FE (16) YEKUN (17) ( O gökleri ve yeri yaratandır. İş yapılası olduğunda, kesinlikle ona "Ol." der de o olur.  )

- "Kün fe yeKun" kalıbının ilk kez geçtiği ayette "17" ( 1+7 = 8 ) kelime bulunmaktadır.
- Ayet kodunun ( 2/117 ) nümerolojik değeri "11" dir. ( 2+1+1+7 = 11 )
- Ayet numarası 117 olup, 2 ( 1+1 ) ve 7 sayıları "İkili Yedi" kavramını ortaya koymaktadır.

3/47 - Kalet rabbi enna yekunü lı veledün ve lem yemsesnı beşer kale kezalikillahü yahlüku ma yeşa iza kada emran fe innema yekulü lehu KÜN FE YEKUN ( Rab’bim "Bana nasıl çocuk olur ve bana insan dokunmadı." dedi. "Allah ne dilerse işte böyle yaratır. İş yapılası olduğunda, kesinlikle "OL." der de O OLUR." dedi. )

3/59 - İnne mesele ıysa ındellahi ke meseli adem halekahu min türabin sümme kale lehu KÜN FE YEKUN ( Kesinlikle İsa’ nın misali Allah’ ın indinde Adem’ in misali gibidir. Onu topraktan yarattı ve sonra ona "OL." dedi de O OLDU. )

6/73 - Ve hüvellezi halekas semavati vel erda bil hakk ve yevme yekulü KÜN FE YEKUN  kavlühül hakk ve lehül mülkü yevme yünfehu fis sur alimül ğaybi veş şehadeh ve hüvel hakımül habır ( Ve gökleri ve yeri gerçekten yaratan O'dur. "OL." dediği gün O OLUR. O’nun sözü gerçektir. Boruya üflendiği gün mülk O'nadır . Gaybı ve şahit olunanı bilendir. O hakimdir haberdardır. )

16/40 - İnnema kavlüna li şey'in iza eradnahü en nekule lehu KÜN FE YEKUN ( Kesinlikle bir şey için sözümüz, onu istediğimizde, ona "OL." dememizdir. Böylece O OLUR. )

19/35 - Ma kane lillahi en yettehıze min veledin sübhaneh iza kada emran fe innema yekulü lehu KÜN FE YEKUN ( Allah için çocuk edinmek olmaz. O ondan yücedir. İşi emrettiğinde, kesinlikle ona "OL." der de O OLUR. )

36/82 - İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu KÜN FE YEKUN ( Birşey istediğinde, kesinlikle O’nun emri ona "OL." demesidir. Böylece O OLUR. )

40/68 - Hüvellezi yuhyi ve yümıt fe iza kada emran fe innema yekulü lehu KÜN FE YEKUN ( Dirilten ve öldüren O'dur. İş yapılası olduğunda, kesinlikle ona "OL." der de O OLUR. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder