5 Temmuz 2018 Perşembe

Cin şeytanlarına adak verenler

Haberlerden de izleneceği üzere her yıl binlerce çocuk kaybolmakta ve bir daha kendilerinden haber alınamamaktadır. Bu kayıp çocukların birçoğunun akıbeti ölüm, birçoğunun akıbeti ise belirli güç odaklarına zorunlu kölelik olmaktadır.

Kur'an ayetlerinde, cin tasallutuna girmiş ve hipnotik şekilde cinlere kulluk eden satanist müşriklerin geceleri düzenledikleri* şeytan ritüeli ( ayini ) toplantılarında, dünyevi maddi menfaat beklentisiyle çocukları, genç kızları öldürdüklerinden bahsedilmektedir. ( Satanist ailelerde ilk doğan çocukların şeytana adak verilmesi ritüeli artık geniş kitlelerce bilinen bir gerçektir. )

* 23/67 - Müstekbirıne bihı samiran tehcürun

( Gece toplantılarında ona kibirlenerek karşı geldiniz. )

6/137 - Ve kezalike zeyyene li kesırin minel müşrikıne katle evladihim şürakaühüm li yürduhüm ve li yelbisu aleyhim dınehüm ve lev şaellahü ma fealuhü fe zerhüm ve ma yefterun

( Ve ortak koşanlardan çoğuna, ortakları, onları mahvetmek ve onların üzerlerine dinlerini örtmek için çocuklarını öldürmelerini işte böyle süslü gösterdiler. Şayet Allah dileseydi onu yapamazlardı. O halde onları ve o uydurduklarını bırak. )

6/140 - Kad hasirallezıne katelu evladehüm sefehen bi ğayri ılmin ve harramu ma razekahümüllahüftiraen alellah kad dallu ve ma kanu mühtedın

( İlimsizce, akılsızca çocuklarını öldürenler ve o Allah' ın onlara rızıkladığını, Allah’a  uydurarak haram kılanlar hasarlandılar. Saptılar ve yönlendirilmiş olmadılar. )

6/151 - Kul tealev etlü ma harrame rabbüküm aleyküm en la tüşriku bihı şey'a ve bil valideyni ıhsana ve la taktülu evladeküm min imlak** nahnü nerzükuküm ve iyyahüm ve la takrabül fevahışe ma zahera minha ve ma betan ve la taktülün nefselletı harramellahü illa bil hakk zaliküm vassaküm bihı lealleküm ta'kılun

( De ki: "Haydi gelin, Rab’binizin size neleri haram kıldığını okuyayım. O’na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlikten çocuklarınızı öldürmeyin. Sizi de onları da biz rızıklandırırız. Ahlaksızlığın açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. Allah' ın haram kıldığı nefsi haksızca öldürmeyin. Bunlar size emrettikleridir. Umulur ki akıl edersiniz." )

17/31 - Ve la taktülu evladeküm haşyete imlak** nahnü nerzükuhüm ve iyyaküm inne katlehüm kane hit'en kebira

( Ve çocuklarınızı fakirlik korkusuyla öldürmeyin. Onları ve sizleri biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük suçtur, günahtır. )

** 6/151 ve 17/31 kodlu ayetlerde geçen "İmlak" kelimesi "Fakirlik" olarak tercüme edilmiş olsa da bu kelimenin kökeninde "Mal mülk sahibi olmak" anlamı bulunmaktadır. Dolayısıyla mal ve mülk sahibi olabilmek veya elindeki mevcut malı mülkü koruyabilmek beklentisiyle cinlere adak verilmesinden de söz ediliyor olabilir. Zira İsra suresinin 31. ayetinde "heşyetel imlak" ( mal mülk korkusu / fakirlik korkusu ) ifadesi vesilesiyle bahsedilen "çocuklarını öldürenlerin" tanımı aynı surenin 100. ayetinde yine aynı ifade vesilesiyle nimetleri gaspetme hırsına kapılmış, gaspettiklerini harcama ve kaybetme korkusu içindeki küresel şeytanlar olarak yapılmaktadır.

17/100 - Kul LEV ENTUM TEMLİKUNE HAZİNE RAHMETİ RABBİ izen le emsektüm HEŞYETEL İNFAK ve kanel insanü katura

( De ki: "Şayet sizler RAB'BİMİN RAHMET HAZİNESİNE malik olsaydınız, o zaman dahi HARCAMA ve FAKİRLİK KORKUSUNU tutardınız. İnsan cimridir." )

60/12 - Ya eyyühen nebiyyu iza caekel mü'minatü yubayi'neke ala en la yuşrikne billahi şey'en ve la yesrıkne ve la yeznine ve la yaktülne evladehünne ve la yet'ine bi bühtanin yefterinehu beyne eydihinne ve erculihinne ve la ya'sıyneke fi ma'rufin fe bayi'hünne vestağfir lehünnallahe innallahe ğafurun rahiım ( Ey haberci, inanan kadınlar, Allah’a  hiçbir şeyi ortak koşmayacaklarını, hırsızlık yapmayacaklarını, zina etmeyeceklerini, çocuklarını öldürmeyeceklerini, elleri ve ayakları arasında uydurdukları iftirayı getirmeyeceklerini ve sana iyilikte isyan etmeyeceklerini beyan ederek sana geldiklerinde beyanlarını al. Onlara Allah'tan af iste. Kesinlikle Allah affedendir merhametlidir. )

Tekvir suresinin aşağıdaki ayetlerinde de cinlere adak verilen genç kızdan, "Mev'udet" ( Vadedilmiş Kız ) olarak bahsedilmektedir. Yani şeytana adak verilmek üzere vadedilmiş....

81/8 - Ve izel mev'udetu suilet ( Ve vadedilmiş kıza sual edildiğinde, )
81/9 - Bi eyyi zenbin kutilet ( Hangi günahtan dolayı öldürüldü? )

"İlahlar kurban ister." söylemi de bu bağlamda satanik bir söylem olup, dünyadaki her türlü tecavüz, cinayet, kaso ve savaş aslında küresel çetenin şeytanlara adak olarak ifa ettikleri eylemlerdir.

Konuya ilişkin Tevrat ayetleri ise şöyledir.

3 Leviticus 18-21 Molek'e ateşte kurban edilmek üzere çocuklarından hiçbirini vermeyeceksin. Tanrın'ın adına leke getirmeyeceksin. RAB benim.

3 Leviticus 20-3 Kim çocuğunu Molek'e sunarak tapınağımı kirletir, kutsal adıma leke sürerse, ona öfkeyle bakacağım. Onu halkımın arasından atacağım.

Aşağıdaki görsellerde şeytan ritüelinde İblis'e ( Baal, Molek, Baphomet vb. ) adak verme teması işlenmektedir.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder