18 Temmuz 2018 Çarşamba

Tek Topluluk Devresi - Altın Çağ ( Din Günü )

Kur'an ayetlerinde "İnsanların tek topluluk olmalarının sakıncalı bir durum arzettiği" kavramı bildirilmektedir. Bunun nedeni, nefsani ve şeytani tesirlerle tüm insanlığı tek bir çatı altında köleleştirmek ihrirası ile yanıp tutuşan satanist müşriklerin mevcudiyeti ve insanlığın henüz satanistlerin bu sinsi tuzaklarını algılayabilecek idrak seviyesine erişmemiş olmalarıdır. Satanistlerin temel kontrol ve dominasyon metodu ilahi ilmi ( ki başka ilimleri yok yani kendilerine ait bir ilim olamaz ) saptırarak, çarpıtarak ve ihtirasları paralelinde yorumlamaktır. 

5/48 - Ve enzelna ileykel kitabe bil hakkı müsaddikan li ma beyne yedeyhi minel kitabi ve mühayminen aleyhi fahküm beynehüm bima enzelellahü ve la tettebı' ehvaehüm an ma caeke minel hakk li küllin cealna minküm şir'aten ve minhaca ve LEV ŞAELLAHÜ LE CEALEKÜM ÜMMETEN VAHİDETEN ve lakin li yeblüveküm fı ma ataküm festebikul hayrat ilellahi merciuküm cemıan fe yünebbiüküm bima küntüm fıhi tahtelifun ( Ve sana da, kitaplardan o ondan öncekileri doğrulayan ve onları kollayan kitabı gerçek ile indirdik. O halde, onların aralarında Allah' ın indirdiği ile hükmet. Onların heveslerine tabi olarak, sana o gerçekten gelen üzerine sapma. Biz, sizlerden herkes için yol ve usül oluşturduk. ŞAYET ALLAH DİLESEYDİ SİZİ TEK TOPLULUK KILARDI. Lakin o size verdikleri hakkında sizi sınamak içindi. Öyleyse hayırlara ilerleyin. Hepinizin dönüşü Allah’a dır. Artık, o hakkında ihtilafa düştüklerinizi size o haber verir. )

11/118 - Ve lev şae rabbüke LE CEALEN NASE ÜMMETEN VAHİDETEN ve la yezalune muhtelifın ( Ve şayet Rab’bin dileseydi İNSANLARI TEK TOPLULUK KILARDI da ihtilaf etmekten geri durmazlardı. )

16/93 - Ve lev şaellahü LE CEALEKÜM ÜMMETEN VAHİDETEN ve lakin yüdıllü men yeşaü ve yehdı men yeşa' ve le tüs'elü enne an ma küntüm ta'melun ( Ve şayet Allah dileseydi SİZİ TEK TOPLULUK KILARDI. Lakin dilediği kimseyi saptırır ve dilediği kimseyi yönlendirir. O yapmakta olduklarınızdan kesinlikle sual edileceksiniz. )

43/33 - Ve LEV LA EN YEKUNEN NASÜ ÜMMETEN VAHİDETEN le cealna li men yekfüru bir rahmani li büyutihim sukufen min fiddatin ve mearice aleyha yazherun ( Ve ŞAYET İNSANLARIN TEK TOPLULUK OLMA DURUMU OLMASAYDI, Rahman' ı inkar eden kimselerin evleri için gümüş çatılar, tavanlar ve onun üzerine çıkmaya merdivenler oluştururduk. )

Ancak, Din Günü ( Kıyamet Günü / Ayrışım Günü / Altın Çağ ), içinde idrak, bilinç ve bilgelik seviyesi artırılacak olan insanların "Tek Topluluğu" tesis edecekleri devredir. Ancak ilim üzerine sapmış olan satanist müşrikler bu süreci teknolojiyi ( AI ( Yapay Zeka ), Robotik, Sibernetik vb. ) kullanarak ve yanıltıcı beyanlarda bulunarak çarpıtmaktadırlar. Satanist müşrikler, ruhsal tekamül vesilesiyle insanlara süptil ve ebedi alemlerin kapılarını açacak olan Altın Çağ'ı, "madde aleminde ebediyet" gibi batıl taahhütlerle dejenere ve manipüle etmektedirler. Bir başka deyişle zaten ruhsal ve ebedi olan ve madde alemine ( dünya ) ait olmayan insana, madde aleminde ebediyet ( ölümsüzlük ) taahhüt etmek gibi akılsızca bir girişim içindedirler. Yapmış oldukları plan, tüm insanları merkezi bir bilgisayara bağlı chiplenmiş ve zihinleri gasp edilmiş robotlara dönüştürmek suretiyle Allah yolundan ayırmak ve madde aleminden çıkamamalarını, orada helak olmalarını sağlamaktır. Bu emellerine ulaşmak için ise "Altın Çağ", "Birleşik İnsanlık Realitesi", "Kolektif Bilinç Devresi" gibi ilahi kavramları kullanmaktadırlar.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder