25 Temmuz 2018 Çarşamba

Kara Çarşaf ile Cin Sembolizasyonu

Bilindiği üzere "Siyah" renk, "Karanlığın" ve negatif enerjinin sembolüdür. Kur'an'da bu husus düalite prensibi kapsamında "Nur" ( Aydınlık ) ve "Zulümat" ( Karanlık ) kelimeleri ile ifade edilir.

2/257 - Allahü veliyyüllezıne amenu yuhricühüm minez ZULÜMATİ ilen NUR vellezine keferu evliyaühümüt tağutü yuhricunehüm minen nuri ilez zulümat ülaike ashabün nar hüm fıha halidun ( Allah o inananların dostudur. Onları KARANLIKLARDAN AYDINLIĞA çıkarır. O inkar edenler, onların dostları azgındır ki onları aydınlıktan karanlığa çıkarır. Onlar ateşin sahipleridirler. Onlar onun içinde ebedidirler. )

"Siyah" veya "Karanlık" ayrıca "Görmemeyi" ve "Körlüğü" yani ilimsizliği, cehaleti ve buna bağlı tezahür eden kötülükleri ve günahları da ifade eder. Ayetlerde yer alan "KÖRler" ifadesi ilim yoksunu, inkarcı, günahkar ve müşrik satanistleri tanımlamaktadır.

2/17 - Meselühüm ke meselillezistevkade nara fe lemma edaet ma havlehu zehebellahü bi nurihim ve terakehüm FI ZULÜMATİN LA YÜBSİRUN ( Onların misali o ateş yakmayı isteyenin misali gibidir. Yakıp da çevresindekileri aydınlattığında Allah aydınlıklarını giderir ve onları KARANLIKLARIN İÇİNDE TERKEDER DE ONLAR GÖRMEZLER.  )

2/18 - Summün bükmün UMYÜN fe hüm la yarciun ( Sağırdırlar, dilsizdirler, KÖRDÜRLER. Artık onlar dönmezler. )

İnsanları kötülüğün karanlığına iten başlıca unsur alt tekamül boyutu olan 2. boyuttan 3. boyuta yani dünya frekansına müdahale eden ve insanın nefsani yapısını tetikleyerek onu saptıran cinlerdir. Dünyayı kötülüğe, kana ve gözyaşına bulayan satanist müşrikler cinlere kulluk etmekte ve cinleri sayısal, sözel ve görsel şekillerde sembolize etmektedirler. Bu sembollerden biri de, islamın bir gereğiymiş gibi islami kültür toplumlarına empoze edilmiş olan ve kadınlar için bir mecburiyet, bir namus sembolü haline dönüştürülmüş olan "Kara Çarşaf"tır.

Kara Çarşaf esas itibarıyla bir "cin sembolüdür". Zira cin kelimesi "Görünmeyen, Örtülü olan" anlamına gelmektedir. Cenin ( Ana rahminde olup görünmeyen embriyo ), Cünnet ( Kalkan ) kelimeleri hep cin kökünden türemişlerdir. Satanist müşrikler kadınları bu kara çarşafların içinde görünmez hale getirerek aslında cinleri resmetmektedirler. Hatta son dönemde Suudi Arabistan'da "Kadınlar insan mıdır?" konulu tartışmaların yapıldığı basına yansımıştır.

"Kötü Ruh" ( Evil Spirit ) olarak tanımlanan cinlerin aşağıdaki şekilde resmedilmesiyle, kara çarşaf arasındaki benzerlik dikkat çekicidir. ( Star Wars filmindeki şeytani karakter Dart Vader'ın kıyafeti de kara çarşaf benzeridir. )

                                                          
                    Kara Çarşaflı bir kadın

                                       
Star Wars film serisinin şeytani karakteri Dart Vader

                                                            
                      Bir demon ( cin ) tasviri

Kur'an'da "Kara Çarşaf" ile tamamen örtünmeye ilişkin bir ayet bulunmadığı gibi, ayetlerde belirtilen sadece kadınların açık saçık olmamalarıdır.

33/33 - Ve karne fı büyutikünne ve LA TEBERRACNE TEBERRUCEL cahiliyyetil ula ve ekımmes salate ve atınez zekate ve etı'nellahe ve rasuleh innema yürıdüllahü li yüzhibe ankümür ricse ehlel beyti ve yütahhiraküm tathıra ( Ve evlerinizde durun. Önceki cahiliyetteki gibi süslenip, AÇILIP SAÇILARAK AÇIK SAÇIK OLMAYIN Duaya kalkın, zekatı verin ve Allah’a  ve O’nun resulüne itaat edin. Kesinlikle Allah, üzerinizden pisliği gidermeyi ve sizi tertemiz yaparak temizlemeyi ister, ev sahipleri. )

24/31 - Ve kul lil mü'minati yağdudne min ebsarihinne ve yahfazne fürucehünne ve la yübdıne zınetehünne illa ma zahera minha ve YADRİBNE Bİ HUMURİHİNNE ALA CÜYUBİHİNNE  ............. ( Ve inanan kadınlar için gözlerinden sakınmalarını ve ayıplarını korumalarını söyle. Süslerini, onlardan o görünenler haricinde olanları ortaya çıkarmasınlar. ÖRTÜLERİNİ, BEZLERİNİ YAKALARININ, KOYUNLARININ ÜZERİNE DOLASINLAR. .....  )

33/59 - Ya eyyühen nebiyyü kul li ezvacike ve benatike ve nisail mü'minıne YÜDNINE ALEYHİNNE MİN CELABIBİHİNN zalike edna en yu'rafne fe la yü'zeyn ve kanellahü ğafurar rahıma ( Ey haberci, eşlerine, kızlarına ve inananların kadınlarına, ÖRTÜLERİNİ ÜZERLERİNE YAKLAŞTIRMALARINI SÖYLE. Bu, tanınmalarına en yakındır. Böylece eziyet edilmezler. Allah affedendir merhametlidir. )

Yani ayette elbiselerinizi üzerinize yaklaştırın, mahrem yerlerinizi ortada bırakacak şekilde açılmayın mesajı verilmektedir.

Cahil toplumlarda kadının, cin şeytanı addedilmesinin nedeni aşağıdaki ayetin yanlış yorumlanması da olabilir.

4/117 - İn yed'une min dunihı illa inasa ve in yed'une illa şeytanen merıda ( Kesinlikle onlar, O’nun haricinde ancak kadınları çağırırlar. Kesinlikle ancak asi inatçı şeytanı çağırırlar. ) 

Bu ayette bildirilmek istenen, en zayıf nefsaniyet alanı olan cinselliğin cazibesine kapılıp da kadınların tapılası unsurlara dönüştürülmemesi, ilahlaştırılmamasıdır. Satanik ritüellerde kadınların üstlendiği "Mother Goddess" ( Ana Tanrıça ) rolü hatırlanmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder