23 Temmuz 2018 Pazartesi

"Senin doğru yolunun üstüne oturacağım."

7/16 - Kale fe bima ağveytenı le ak'udenne lehüm sıratakel müstekım ( "Öyleyse, beni azdırmandan dolayı, onlara karşı, senin doğru yolunun üstüne oturacağım." dedi. )

Bu söylem, İblis'in Rab'be karşı söylemiş olduğu bir cümledir. Araf suresinin 7/16 kodlu ayetinde bildirilen bir söylemin açık anlamı dışında bir de okült ezoterik anlamı bulunmaktadır.

Evvelki bölümlerde değinildiği üzere, "Üçüncü Göz Çakrası" olarak da bilinen "Epifiz Bezi" ( Pineal Gland / Çamsı Beze ) beynin arka tarafında bulunan ve insanın tepe çakrasıyla yani Taç Çakrası ile ile iletişime girebilmesini sağlayan bir organdır. Taç Çakra üst frekanslardan ( boyutlar, planlar ) iletilen titreşimlerin, bilgilerin toplandığı merkez, Epifiz Bezi ise bu bilgilerin kodlarının çözüldüğü ve bilinçsel algılamanın gerçekleştiği organdır.

                                                          
               Epifiz Bezi ( Pineal Gland )

Ayetteki İblis'in, "Senin doğru yolunun üstüne oturacağım." cümlesi, Taç Çakra ile Üçüncü Göz Çakra ( Epifiz Bezi ) arasında oluşacak bir "engeli" tasvir etmektedir. Bu "engel" ise Adem'in, eşinden önce, yasak ağaca yaklaşarak İblis soyuyla bilgi iletişimine / cinsel ilişkiye girmesi sonucunda insanlarda oluşumuna sebebiyet verdiği Reptilian Complex ( Sürüngen Kompleksi ) dir. ( “CİNsel İlişki” ifadesi insanın cinler ile seksüel teması anlamını içermektedir. )

                                                    
  Reptilian Conplex ( Sürüngen Kompleksi )

Şemalarda da görüleceği üzere Reptilian Complex, Pineal Gland ( Epifiz Bezi / Üçüncü Göz Çakra ) ile Taç Çakra arasında konumlanmış bir organdır. Bu organın isminin "Reptilian" Complex olmasının sebebi bir sürüngen soyu olan İblis'in soyu ile olan bağlantısıdır.

İnsana, tüm nefsani ve şeytani düşünceler Reptilian Complex kanalıyla İblis tarafından aktarılır. Bir başka deyişle İblis, Reptilian Complex kanalıyla ilahi üst boyutlardan iletilen titreşimleri ( frekansları / bilgileri ) bloke etmekte ve bunların yerine kendi saptırıcı titreşimleri iletmektedir. Bilgisi ve inancı zayıf olan insanlar da İblis'ten gelen bu titreşimleri "gerçek, doğru ve ilahi bilgiler / yönlendirmeler" sanmakta ve bu titreşimlerin etkisi altında doğru olanı yaptığını sanarak aslında yanlış ve günah olanı yapmaktadırlar.

Şanlıurfa ilinin Hilvan ilçesine bağlı Güluşağı mahallesinin kuzeybatısında bulunan antik Nevali Çori isimli höyükte bulunan ve halen Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen aşağıdaki “yılanlı baş” heykeli de Reptilian Complex ( Sürüngen Kompleksi ) sembolizmi açısından ilginçtir.


                                         
Epifiz Bezi ( Pineal Gland ), Sümer rölyeflerinde yer alan farklı boyut varlıklarının ( Anunnaki ) ellerinde de  görülmektedir.



Elinde Epifiz Bezini tutan Anunnaki

                                               

               
          Epifiz Bezi okült bir semboldür.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder