2 Şubat 2022 Çarşamba

5 yaş altı!?

 "Aşılama" daha doğrusu "mRNA enjeksiyonu projesi" kapsamında son kurgu şöyle işlemiştir.

FDA ( Food and Drug Administration / Gıda ve İlaç Dairesi ) 29.10.2021 tarihinde mRNA moleküllerinin 5-11 yaş grubunda acil kullanımına onay vermiştir.

Bunun hemen ardından, sanki "Aksiyona dayanak oluşturma" metodu işliyormuşcasına, 11.11.2021 tarihinde ( yine hep 11'ler ) Güney Afrika'da Omicron ismi verilen varyant ortaya çıkartılmış! ve bu varyantla ilgili olarak basında "5 yaş altını vuruyor." ifadesiyle yoğun manşetler yapılmaya başlanmıştır. 






Pandemi sürecinde meşhur edilen mRNA üreticisi şirket 01.02.2022 tarihinde, "5 yaş altı çocuklar için acil kullanım onayı" alabilmek amacıyla FDA'ya resmi başvuruda bulunmuştur. 

Varyantın çocuklarda ölüm oranının %0, genelde ise %0.2 seviyelerinde olmasına rağmen küçük çocuklara mRNA molekülü enjeksiyonu yapılmasında ısrarcı olunması çok farklı planların gündemde olduğuna işaret etmekte gibidir.

Hedeflenen son yaş kategorisi de mRNA'landıktan sonra, önceden planlandığı üzere, 2023 yılına girildiğinde muhtemelen DSÖ "Pandemi bitti ama virüslerle yaşamaya ve aşılanmaya devam edeceğiz." minvalinde ortaya karışık bir duyuru yapması kuvvetle muhtemeldir. Böylelikle 5.6 milyon insanın ölümüyle sonuçlanan 3 yıllık pandemi kurgusunun esas amacı olan "insanlara sürekli olarak mRNA enjeksiyonu yapılması" hedefine ulaşılmış olacaktır.

"Aşılama"nın çok önceden planlanan bir operasyon olduğuna evvelki bölümlerde detaylı olarak değinilmiş ve aşağıdaki hususlara da defaatle dikkat çekilmiştir.

- Avrupa Birliği'nin 2018 - 2022 yılları için planlamış olduğu Vaccination Card / Vaccination Passport ( Aşı Kartı / Aşı Pasaportu ) uygulaması, 

- Rockefeller Vakfının 2010 yılında hazırladığı "Future of Technology and International Development" ( Teknolojinin Geleceği ve Uluslararası Gelişim ) başlıklı raporunda pandemi senaryosunun, kapanmaların, ekonomik daralmanın, artan hükümet kontrolünün vb. yer alması

- DSÖ'nün 2019 yılında yaptığı "Global Vaccination Plan" ( Küresel Aşılama Planı ) toplantısında zikredilen "A different approach for global vaccination" ( Küresel aşılama için farklı bir yaklaşım ) ifadesi... ( Farklı yaklaşım = Pandemi Kurgusu )

- 2019 yılında, tam da pandemi öncesinde ilk kez hazırladığı "Pandemik Influenza Ulusal Hazırlık Planı"'nın yayımlanması. ( Pandemi olacağı biliniyor muydu?!! )

- 18.10.2019 tarihinde yani COVID19 pandemisinden birkaç ay önce New York'ta, John Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi, Dünya Ekonomik Forumu ve Bill & Melinda Gates Vakfı ortaklığı ile bir pandemi durumunda ekonomik ve sosyal zayiatı minimize edebilmek amacıyla kamu ve özel sektörün işbirliği halinde yapması gerekenleri konu alan "Event 201" isimli bir uygulama gerçekleştirilmiştir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder