24 Şubat 2022 Perşembe

Sıradaki senaryo ... Savaş

Zionism'i* ( Tanrısallık, Şirk ) ilke edinmiş küresel şirketlerin ( elit hibrid ailelerin ) yeni dünya düzeni olarak adlandırdıkları Tek Dünya Devleti'ni resmi olarak kurma yani dünya devletlerini tek merkezden bir konsey vasıtasıyla resmi olarak yönetme ve bu yolla küresel tam tahakküm, tam kontrol ve tam kölelik sistemini tesis etme hedefi doğrultusundaki senarize aksiyonları devam etmektedir. Kadim bir planı temsil eden bu süreçte kullanılan klasik metod da "Travma Bazlı Zihin Kontrol Programı"'dır. Korku frekansı temeline dayalı olan travma, süjenin dış telkinlere açık hale gelmesini sağlayan bir olgudur. Travma anı, bir süjenin kendisine verilen talimat niteliğindeki telkinleri doğrudan kabul etmesine ve tepkisizce icra etmesine vasıta olmaktadır. 

* Zionism ... Zi ( Tanrı ) + on ( -sal ) + ism ( -cılık )

Bu nedenle, 2019 yılında düğmeye basılmasıyla yani virüs pandemisi kurgusunun uygulamaya alınmasıyla birlikte 10 senelik yoğun bir kitlesel travma süreci başlatılmıştır. Bu süreçte 2025 ve 2030 yılları kritik atlama taşları niteliğindedir. Küresel bazda kitle travması yaratacak ve kitlesel zihin kontrolüne, zihin programlanmasına vasıta olacak senarize olaylar ardarda ve zaman planına uygun olarak devreye alınmakta ve bu süreçte basın aktif olarak kullanılmaktadır. Virüs pandemisi, aşılama ( mRNA enjeksiyonu ), aşı pasaportu uygulaması, küresel iklim degişikliği algı operasyonu ( orman yangınları vb. ), ekonomik kriz, enerji krizi, gıda krizi ( yapay et, yapay gıda propagandası vb. ), kıtlık gibi gelişmeler küresel aksiyon planının şu ana kadar uygulamaya alınmış bileşenleridir. 

Şu anda da sürecin, yine evvelce zaman planı yapılmış ve virüs pandemisinin sona ermesi aşamasında başlatılacak şekilde planlanmış "Savaş" senaryosuyla ( Rusya - Ukrayna krizi ) devam ettiği görülmektedir. Şeytani bir taktik olan Ordo ab Chao ( Kaosa Dayalı Düzen ) ilkesi paralelinde sahnelenen "Savaş" kurgusu da diğer aksiyonlar gibi, planlı ve suni olarak zorlaştırılan küresel ekonomik koşullardaki değişimin sözde rasyonel "sebebe / sebeplere" dayandırılmasına imkan sağlamaktadır. Nihai amaç önce insanların yaşam koşullarını iyice zorlaştırmak, dünyayı insanlara dar etmek, insanları çaresiz ve yardım diler hale getirmek ve ardından da çözüm üretilmiş algısı yaratılarak evvelce planlanan sistem değişikliklerinin devreye alınmasıdır. Bu metod da "Problem, Tepki, Çözüm" metodu olarak anılmaktadır. 

Hatırlanacağı üzere 1. Dünya Savaşı Rus Çarlığını sonlandırmak amacıyla, 2. Dünya Savaşı ise İsrail devletinin resmen kurulması amacıyla kurgulanmıştı. Her iki hedef de gerçekleşmiş olup, 1. Dünya Savaşı sonunda Rus Çarlığı yıkılarak Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği ( SSCB ) kurulmuş ve 2. Dünya Savaşı sonunda da İsrail devleti kurulmuştur. ABD'nin ve dahliyle 3. Dünya savaşı kıvamına getirilmek istenen Rusya - Ukrayna krizinin amacı ise Yeni Dünya Düzeni olarak anılan küresel sistem değişikliğini ( Tek Dünya Devleti ideali ) gerçekleştirebilmektir. 

Bazı küresel dergilerin kapaklarında yer alan sözde öngörü niteliğinde görünen ancak esasen "önceden plan paylaşımı ve zihin şartlama metodu" ( kadim şeytani ritüel ) niteliği arzeden olay tasvirleri tüm yaşananların birkaç küresel ailenin şeytani ihtiraslarının sonucu olduğunu ispatlar niteliktedir. Son iki yıllık dönemde, aşağıdaki dergilerin kapaklarında virüsten savaşa, küresel ısınmadan doğal afetlere kadar her olaya yer verilmiştir. 



Bu kapak yayınlandığında henüz küresel orman yangınları gerçekleşmemişti. Sağda, üstten ikinci sırada bir ağaç ve alev resmi bulunmaktadır.


Küresel iklim değişikliğini sembolize eden yangınlar, küresel orman yangınları öncesinde dergi kapağında


Temmuz 2020 ayı kapağında kafasında miğferi ile bir çocuk resmedilmiş ve savaş mesajı verilmiştir. Duvardaki resimlerde ise muhtelif felaketler resmedilmiştir.


Denver Havalimanı'nın kapalı alanında sergilenen resimlerde de savaş ve afet tasviri bulunmaktadır. 

Ayrıca bkz. "Denver Havalimanı'ndaki Okült Sembolizm" başlıklı bölüm

Bilindiği üzere, küresel bir yazılım şirketinin sahibi olan ancak aşılama, dijital para, yapay tarım, iklim kontrolü gibi projelerle de sürekli basında yer alan ve sistem sözcülerinden olan şahıs, aldığı talimat doğrultusunda 2015 yılındaki bir konuşmasında plan paylaşımı yaparak "virüs tehditleri"nden bahsetmişti. Ve 2019 yılında bu plan uygulamaya kondu. Aynı şahıs son yaptığı konuşmalarında ise yine plan paylaşımı yapmakta ve çok yakın gelecekte yeni bir pandeminin daha başlayacağını, bu nedenle hamilelere ve yeni doğan çocuklara mRNA enjeksiyonu yapılması gerektiğini söylemektedir. 2025 - 2028 yılları arasında ortaya çıkacak yeni bir virüs pandemisine ilişkin hazırlanmış "Spars Pandemic" isimli füturistik senaryo dökümanı da dikkat çekmektedir.



Ancak, nefsani ve şeytani frekansların tesirleri altında, dünyevi ve maddi ihtiraslarının kölesi olmuş bozguncu şeytanların bu tuzakları nihayetinde sadece kendilerini helak edecektir. Bu husus Fatir suresinin 43. ayetinde "Allah'ın değişmez âdeti" tanımlamasıyla bildirilmektedir. 

35/43 İstikbaran fil erdi ve mekras seyyi' ve la yehiykul mekrus seyyiu illa bi ehlih fe hel yenzurune illa sunnetel evvelin fe len tecide li sunnetillahi tebdila ve len tecide li sunnetillahi tahvila

( Yerde kibirlenme ve kötülük tuzağıdır. Kötülük tuzağı sahibinin haricindekinin başına geçmez. Ancak evvelkilerin adetlerini mi gözetiyorlar? Allah' ın adetinde değişim bulamazsın. Allah' ın adetinde dönüşüm, başkalaşım bulamazsın. )

Bakara suresinin 205. ayetinde de iktidar sahibi şeytanların asla ulaşamayacakları sapık hedefleri net bir şekilde tanımlanmaktadır. 

2/205 Ve iza tevella sea fil erdi li yufside fiha ve yuhlikel harse ven nesl vallahu la yuhibbul fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez.  )

Ve Allahu Teala Nisa suresinin 76. ayetinde azgınlık yolunda savaşan şeytanların tuzaklarının zayıf olduğunu, Allah yolunda savaşan inananların ise nihayetinde muzaffer olacaklarını bildirmektedir.

4/76 Ellezine amenu yukatilune fi sebilillah vellezine keferu yukatilune fi sebilit tağuti fe katilu evliyaeş şeytan inne keydeş şeytani kane daiyfa

( O inananlar Allah yolunda savaşırlar ve o inkar edenler azgının yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarıyla savaşın. Şeytanın tuzağı kesinlikle zayıftır. )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder