17 Şubat 2022 Perşembe

Altın toplama meselesi

Altın, insan ruhu için, tarih boyunca uğruna çok kan ve gözyaşı dökülen bir kaba madde prangası olmuştur. Altına sahip olmayı kitle tahakkümünün temel unsurlarından addeden müşrik şeytanlar Altına ilahi nitelik dahi atfetmişlerdir.


Altın, Latincede "Aurum" kelimesiyle ifade edilmektedir ki bu kelime "Atmosfer, Çevreleyen" anlamlarını içermektedir. Altının kimyasal sembolü de "Au" olarak ifade edilmektedir. İnsanı çevreleyen ruhsal enerji frekansı alanı da "Aura" olarak anılmaktadır.

Altın kelimesinin İngilizcedeki karşılığının "Gold" kelimesi olması ve bu kelimenin "God" ( Tanrı ) kelimesiyle olan fonetik benzerliği, müşrik bir yaklaşımın okült sembolizm içerecek şekilde kelimelere yansımış olduğunu göstermekte gibidir.

Ayrıca Altın yani "Au", elementlerin periyodik tablosunun 6. periyodunun 11. grubunda yer almaktadır. 6 ve 11 sayıları ilahi nümeroloji açısından önemli sayılar olup 6 sayısı yaratış kudretini ve yaratılışı ( 6 günde yaratılış ), 11 sayısı ise düalite, döngü, halden hale geçiş ve farklı boyuta geçiş portalını simgelemektedir. Ve 6 x 11 işleminin 66 sayısını vermesi de şirke dayalı manipülatif bir düzenlemenin mevcudiyetini haber verir niteliktedir. ( Türkçedeki "Altı" ( 6 ) kelimesinin "Altın" kelimesiyle olan benzerliği de konu bağlamında dikkat çekmektedir. )

Altın ( Au ) elementlerin periyodik tablosunun 6. periyodunun 11. grubunda yer alır.

Tevbe suresinin 34. ayetinde toplum içinde itibarlı addedilen muktedirlerin "altın toplama" eğilimlerinden ve "halkın malını sömürmelerinden" bahsedilmektedir.

9/34 Ya eyyuhellezine amenu inne KESİRAN MİNEL AHBARİ VER RUHBANİ LE YE'KUKUNE EMVALEN NASİ bil batili ve yesuddune an sebilillah VELLEZİNE YEKNİZUNUZ ZEHEBE vel fiddate ve la yunfikuneha fi sebilillahi fe beşşirhum bi azabin elim

( Ey o inananlar, kesinlikle BILGINLERİN VE RAHİPLERİN ÇOĞU İNSANLARIN MALLARINI batıl için YERLER ve Allah yolundan döndürürler. O, ALTIN ve gümüşü HAZNEDİP, onları Allah yolunda harcamayanlar, onları elim azap ile müjdele. )

Al'i İmran suresinin 91. ayetinde kafir müşriklerin altın stokladıkları ve bu maddi çokluğun kendilerini azaptan kurtarabileceğini zannetmeleri dolaylı anlstımla bildirilmektedir.

3/91 İnnellezine keferu ve matu ve hum kuffarun fe LEN YUKBELE MİN EHADİHİM MİL'UL ERDİ ZEHEBEN VE LEVİFTEDA BİH ulaike lehum azabun elimun ve ma lehum min nasirin

( O İNKAR EDENLER ve inkarcı olarak ölenler, ONLARIN HİÇBİRİNDEN YER DOLUSU ALTIN, ŞAYET ONLARI FİDYE VERSELER DAHİ, KABUL EDİLMEZ edilmez. İşte onlar, elim azap onlaradır. Onlara yardımcılardan yoktur. )

Arapçada "Altın" kelimesinin karşılığı "Zeheb" kelimesi olup bu kelimenin "Zehebe" ( Ayrılmak, Uzaklaşmak, Giderilmek ) kelimesiyle olan fonetik benzerliği, altın gibi dünyevi, maddi ve nefsani unsurların insanı Allah yolundan "uzaklaştıracağı" mesajını batinen vermekte gibidir.

İncil ayetlerinde de "Altın"ın şirk ve kitle sömürü öğesi olduğu hususuna değinilmiştir.

40-Matthew-23-16 "Vay halinize KÖR KILAVUZLAR! Diyorsunuz ki, 'Tapınak üzerine ant içenin andı sayılmaz, ama tapınaktaki ALTIN ÜZERİNE ANT İÇEN, andını yerine getirmek zorundadır.'

40-Matthew-23-17 Budalalar, körler! Hangisi daha önemli, altın mı, altını kutsal kılan tapınak mı?

59-James-5-3 ALTINLARINIZ, gümüşleriniz pas tutmuştur. Onların pası size karşı tanıklık edecek, etinizi ateş gibi yiyecek. BU SON ÇAĞDA SERVETİNİZE SERVET KATTINIZ. 

60-1 Peter-1-7 Böylelikle içtenliği kanıtlanan imanınız, İsa Mesih göründüğünde size övgü, yücelik, onur kazandıracak. İMANINIZ, ateşle arıtıldığı halde yok olup giden ALTINDAN DAHA DEĞERLİDİR.

66-Vahiy-9-20 Geriye kalan insanlar, yani bu belalardan ölmemiş olanlar, kendi elleriyle yaptıkları putlardan dönüp tövbe etmediler. CİNLERE ve göremeyen, işitemeyen, yürüyemeyen ALTIN, gümüş, tunç, taş, tahta putlara TAPMAKTAN VAZGEÇMEDİLER.

1903 yılında, bir okült cemiyet toplantısının basına "sızmış" tutanakları olduğu belirtilmek suretiyle kitap halinde basımı yapılan ancak esasen küresel müşriklerin insanlara karanlık emellerini bildirme ve zihinsel telkin - şartlama yapma vasıtası niteliğinde olan "Siyon Liderlerinin Protokolleri" isimli kitabın "Protokol 2" başlıklı bölümünde şu cümle yer almaktadır.

"Her ne kadar kan ve gözyaşı deryaları içinde TOPLAMAYA mecbur olmuş isek de BASIN SAYESİNDE ALTINI ELİMİZE GEÇİRDİK. Gerçi halkımızın içinden birçoğunu feda ettik ama ALTIN ELİMİZE GEÇTİ. Safımızdan feda edilen her şahıs Allah nazarında bin Yahudi Olmayan şahsa bedeldir."

Yukarıdaki alıntıda "Basın"ın bir kitlesel zihin kontrol ve programlama vasıtası olarak kullanıldığının dolaylı olarak belirtilmiş olması da dikkat çekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder