20 Temmuz 2022 Çarşamba

Babil, Nebukadnezar ve Tek Dünya Devleti

Tevrat'ta Babil Kralının ismi olarak geçen "Nebukadnezar" kelimesinin ayrışımı şöyledir.

Nebi = Haberci, Peygamber

Kad = Oldu, Hükmetti, Yaptı

Nazar / Nezar = Bakmak

Nebukadnezar = Haberci baktı

Bilindiği üzere "Nazar" kelimesi büyü / hipnoz / zihin kontrolü anlamlarını içerecek şekilde negatif anlam yüklenmek suretiyle de kullanılmaktadır. Dolayısıyla "Nebukadnezar" kelimesinin "Haberci büyüledi" gibi bir anlamı olması da muhtemeldir. ( Matrix filminde Morpheus'un gemisinin ismi Nebukadnezar, kurtarmak istedikleri yerin ismi de Zion'du. )


Tevrat'ta "Nebukadnezar" kelimesinin geçtiği aşağıdaki ayetler, küreselcilerin Tek Dünya Devleti projesine ve bu projenin gerçekleştirilebilmesi için 2019 yılından itibaren yoğun olarak başlatılan salgın, kıtlık, savaş kurgularına işaret etmekte gibidir. Ayrıca bu ayetlerdeki "Rab sözü" olarak belirtilen ifadeler kendilerini Tanrı addeden yani "Rab yerine koyan" Zionistlerin, mevcut komplo uygulamalarına ( salgın, kıtlık, savaş ) meşruiyet kazandırmak için Tevrat'ı tahrif ettikleri bilgisini de hatırlatır niteliktedir. 

24 Jeremiah 27-6 Şimdi BÜTÜN BU ÜLKELERİ BABİL KRALI kulum NEBUKADNEZAR'a vereceğim. Yabanıl hayvanları da kulluk etsinler diye ona vereceğim.

24 Jeremiah 27-7 Ülkesi için saptanan ZAMAN GELİNCEYE DEK BÜTÜN ULUSLAR O'NA, oğluna, torununa KULLUK EDECEK. SONRA BİRÇOK ULUS, BÜYÜK KRALLAR O'NU KÖLE EDECEKLER.

24 Jeremiah 27-8 "'Hangi ULUS YA DA KRALLIK BABİL KRALI NEBUKADNEZAR'a KULLUK EDİP boyunduruğuna girmezse, o ulusu onun eline teslim edene dek KILIÇLA, KITLIKLA, SALGIN HASTALIKLA cezalandıracağım, DİYOR RAB.

24 Jeremiah 27-11 Ama BABİL KRALI'NIN boyunduruğuna girip ona KULLUK EDEN ULUSU kendi toprağında bırakacağım, DİYOR RAB. O ulus toprağını işleyecek, orada yaşayacak."

24 Jeremiah 27-13 RAB'bin Babil Kralı'na kulluk etmeyen her ulus için dediği gibi, niçin sen ve halkın KILIÇ, KITLIK, SALGIN HASTALIK yüzünden ölesiniz?

Aşağıdaki ayette yer alan 9/11 ve 11 nümerolojisi dikkat çekmektedir. Ayetin numarası 52-4 ( 5+2+4 = 11 ) olup, ayetteki "9. yılın 10. ayının 10. günü" ifadesi de 9/11 kodlaması içermektedir.

24 Jeremiah 52-4 Sidkiya'nın krallığının DOKUZUNCU yılında, ONUNCU ayın ONUNCU günü, Babil Kralı Nebukadnessar bütün ordusuyla Yeruşalim önlerine gelip ordugah kurdu. Kentin çevresine rampa yaptılar.

Sihirin ( Büyünün ) yani zihin kontrolü yoluyla tahakküm ile ilintili olan "Bab-i El" ( İlah kapısı ) yani "Babil" Kur'an'da bir kere ve sihir ile ilintili olarak geçmektedir.

2/102 Vettebeu ma tetluş şeyatinu ala mulki suleyman ve ma kefera suleymanu ve lakinneş şeyatine keferu yuallimunen nasas SİHRA ve ma unzile alel melekeyni bi BABİLE harute ve marut ve ma yuallimani min ehadin hatta yekula innema nahnu fitnetun fe la tekfur fe yeteallemune minhuma ma yuferrikune bihi beynel mer'i ve zevcih ve ma hum bi darrine bihi min ehadin illa bi iznillah ve yeteallemune ma yedurruhum ve la yenfeuhum ve lekad alimu men işterahu ma lehu fil ahirati min halakin ve le bi'se ma şerav bihi enfusehum lev kanu ya'lemun

( Ve o Süleymanın mülkünün ve hükümdarlığının üzerine o şeytanların okuduğuna tabi oldular. Süleyman inkar etmedi ve lakin şeytanlar inkar ettiler. İnsanlara SİHİRİ ve BABİL’ de iki melek olan Harut ve Marut’ un üzerine indirileni öğretiyorlardı. "Kesinlikle biz sınavız. O halde inkar etmeyin." diyene kadar ikisi kimseye öğretmezlerdi. Onlardan erkeğin ve eşinin arasını neyin ayırdığını öğrenirlerdi. Onlar onunla Allah’ ın izni olmadıkça kimseye zarar veremezlerdi. Onlara ne zarar verebilir ne fayda vermez öğrenirlerdi. Onu satana ahirette nasip olmadığını bilirlerdi. O nefislerini sattıkları ne kötüdür. Keşke bilmiş olsalardı. )

"Babil" kelimesi İncil'de de cinler, büyü, fuhuş, hırsızlık ve cinayet ile ilintili olarak geçmektedir. İncil'de Babil, "fahişe" olarak nitelenmekte olup "Babil fahişesi" ifadesinin kökeni de bu ayetlerdir.

1 Genesis 11-9 Bu nedenle kente Babil adı verildi. Çünkü RAB bütün insanların dilini orada karıştırmış ve onları yeryüzünün dört bucağına dağıtmıştı.

Bu ayetin numarasında 9/11 sembolizmi ve 11 nümerolojisi olması ayette açıklanan Babil kelimesinin anlamı ile uyum arzetmektedir. Babil bir portaldır, bir başlangıç kapısıdır.

66 Revelations 17-5 Alnına şu gizemli ad yazılmıştı: GİZEMLİ BÜYÜK BABİL, FAHİŞELERİN VE DÜNYA İĞRENÇLİKLERİNİN ANASI.

66 Revelations 18-2 Melek gür bir sesle bağırdı: "Yıkıldı! Büyük Babil yıkıldı! CİNLERİN BARINAĞI, HER KÖTÜ RUHUN UĞRAĞI, Her murdar ve iğrenç kuşun sığınağı oldu.

66 Revelations 18-3 Çünkü bütün uluslar Azgın fuhşunun şarabından içtiler. Dünya kralları da Onunla fuhuş yaptılar. DÜNYA TÜCCARLARI ONUN AŞIRI SEFAHATİYLE ZENGİNLEŞTİLER."

Ayetteki "Dünya tüccarları" ifadesi şu anda dünyayı Babil'e dönüştürmek isteyen küresel eliti yani şirket sahiplerini temsil etmektedir.

66 Revelations 18-10 Çektiği ıstıraptan dehşete düşecek, uzakta durup, 'Vay başına koca kent, Vay başına güçlü kent Babil! BİR SAAT İÇİNDE CEZANI BULDUN' diyecekler.

Ayette döngü sonunu ve helakı ifade eden "Bir saat" ifadesi, Kur'an'daki "saat" ifadesiyle uyum arzetmektedir. 20/15 İnnes saate atiyetun ..... ( Kesinlikle saat gelecektir. .... )

66 Revelations 9 -21 Adam öldürmekten, büyü, fuhuş, hırsızlık yapmaktan da tövbe etmediler.

3 yorum:

  1. Branded filmini izlediniz mi? İzlediyseniz yorumunuz nedir acaba?

    YanıtlaSil
  2. Sayenizde izleyeceğim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil