7 Temmuz 2022 Perşembe

Yaratılıştaki döngüler, halden hale geçiş ve 11 sayısı

Yaratılıştaki düalitenin, döngünün ( halden hale geçiş ), portal açılışının ve döngülerin sonsuzluğunun sembolü olan 11 sayısının içerdiği anlamlar Rum suresinin 11. ayetinde nümeroloji destekli olarak bir araya getirilmiş gibi görünmektedir. 

30/11 Allahu (1) YEBDEU (2) el (3) HALKA (4) summe (5) YUİDU (6) hu (7) summe (8) iley (9) hi (10) TURCEUN (11)

( Allah YARATIŞI ortaya çıkarıp BAŞLATIR. Sonra onu tekrarlayıp DÖNDÜRÜR. Sonra O'na DÖNDÜRÜLÜRSÜNÜZ. )

- Ayetin numarası 11'dir.

- Ayette 11 kelime bulunmaktadır.

Döngüden yani halden hale geçişten bahsedilen bu ayetteki "Halk" ( Yaratış ) kelimesi 4. ve onu yani "yaratışı" temsil eden "Hu" ( O ) kelimesi ise 7. kelimedir. 7+4 = 11

Mu'min suresinin yine 11. ayetinde "Ölüm" ve "Diriliş" yani "Ölüm" ve "Olum" döngüsü 11:11 formatı ile bildirilmektedir.

2/28 Keyfe tekfurune billahi ve kuntum EMVATEN fe AHYAKUM summe YUMİTUKUM summe YUHYİKUM summe ileyhi turceun

( Allah’ ı nasıl inkar edersiniz? Ve ÖLÜLERDİNİZ de sizi DİRİLTTİ. Sonra sizi ÖLDÜRÜR. Sonra sizi DİRİLTİR. Sonra O'na döndürülürsünüz. )

1 : Öldürür

1 : Diriltir

1 : Öldürür

1 : Diriltir

Aynı döngüsel format Bakara suresinin 28. ayetinde de yer almaktadır.

2/28 Keyfe tekfurune billahi ve kuntum EMVATEN fe AHYAKUM summe YUMİTUKUM summe YUHYİKUM summe ileyhi turceun

( Allah’ ı nasıl inkar edersiniz? Ve ÖLÜLERDİNİZ de sizi DİRİLTTİ. Sonra sizi ÖLDÜRÜR. Sonra sizi DİRİLTİR. Sonra O'na döndürülürsünüz. )

Aşağıdaki ayetlerde ise "Boyutlar arası geçiş / Halden hale geçiş" kavramları yine 11 nümerolojisi destekli olarak bildirilmiştir.

7/40 İnne (1) ellezine (2) kezzebu (3) bi (4) ayati (5) na (6) ve (7) istekberu (8) an (9) ha (10) la (11) tufettehu (12) lehum (13) ebvabu (14) es (15) semai (16) ve (17) LA (18) YEDHULUNE (19) EL (20) CENNETE (21) hatta (22) yelice (23) el (24) cemelu (25) fi (26) semmi (27) el (28) hiyad (29) ve (30) ke (31) zalike (32) neczi (33) el (34) mucrimin (35) 

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün kapıları kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar CENNETE GİREMEZLER. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

- Ayetin kodundaki ( 7/40 ) sayıların toplamı 11 olmaktadır.

- Ayette 35 kelime bulunmakta olup, bu sayının nümerolojik değeri de ( 3+5 = 8 ) "sonsuz döngünün" nümerik sembolü olan 8 sayısını vermektedir. 

15/14 Ve lev FETAHNA aleyhim BABEN MİNES SEMAİ mines semai fe zallu fihi ya'rucun

( Ve şayet onların üzerine GÖKTEN KAPI AÇSAK da oradan yükselmeye başlasalar, )

- Ayetin kodundaki ( 15/14 ) sayıların toplamı 11 olmaktadır. 

54/11 Fe (1) FETAHNA (2) EBVABE (3) ES (4) SEMAİ (5) bi (6) main (7) munhemir (8)

( Böylece akıp dökülen su ile GÖĞÜN KAPILARINI AÇTIK. )

- Ayetin kodunda, portal açılışının sembolü olan 9/11 nümerolojisi bulunmaktadır. ( 54 ... 5+4 = 9 ve 11 )

- Ayette 8 kelime bulunmaktadır.

Doğrudan "halden hale geçişi" tanımlayan aşağıdaki ayet ikilisinde de toplam 11 kelime bulunmaktadır.

84/18 Ve (1) el (2) kameri (3) iza (4) itteseka (5) 

( Ve Ay dizilip derlendiğinde, )

84/19 Le (1) terkebu (2) enne (3) tabekan (4) an (5) tabekin (6) 

( Tabakadan tabakaya binip karışacaksınız. )




3 yorum:

  1. https://m.youtube.com/watch?v=XKWcAsT8Sqc Merhaba linkteki şarkı ve klibi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klibin sahibi olan şahıs "Şeytana ve şeytani sisteme isyan", "şeytana hizmetten duyulan pişmanlık", "şeytani sistemi deşifre etme" ve "Tanrıya* vurgu yapma" kılıfıyla dolaylı olarak satanizmin iletişimini yapan ve yıllardır bu sistemden beslenen nice Hollywood hizmetkârlarından biri izlenimi vermektedir. Şeytani bir tarikat niteliği arzeden Hollywood'un ( Kutsal Orman / Kutsal Tahta ) klasik tarzı genellikle şeytanın kötülüğünün ve saptırıcı niteliğinin vurgulanması yoluyla satanizm telkini yapılmasıdır. Ve artık herkesin bildiği üzere sözlerinde sorun yokmuş gibi görünen birçok şarkıda sübliminal nitelikli kodlamalar ve backmasking ( tersten çalınınca farklı anlam verme ) yöntemi mevcuttur.

      * Satanizmde "God" ( Tanrı ) kelimesiyle temsil edilen esasen İblis ve şeytani frekanslardır. Lokman suresinin 33. ayeti bu hususta uyarı içermektedir.

      31/33 .... fe la teğurrannekumul hayatud dunya ve LA YEĞURRANNEKUM BİLLAHUL ĞARUR

      ( ..... O halde, dünya hayatı
      sizi kesinlikle aldatmasın. ALDATICI SİZİ KESİNLİKLE ALLAH İLE ALDATMASIN. )

      2019 yılında çıkardığı "Jesus is King" ( İsa kraldır ) isimli albümündeki "On God" ( Tanrı hakkında ) şarkısında yer alan şu mısra dikkat çekmektedir.

      "The Devil had my soul, I can't lie"

      ( Şeytan ruhuma sahip oldu, yalan söyleyemem. )

      Gerçekten pişman mı olmuştur? Şayet öyle ise Hollywood tarikatı ile ilişiğini kesmesi ve insanlara farklı bir kanaldan ve farklı bir tarz ile hitap etmesi beklenir.

      Medyada, 2019 yılında sarfettiği belirtilen "Rap şeytanın müziğidir." sözü de esasen yine satanizm telkini niteliğindedir. Zira müzik tarzları nötrdür. Mühim olan herhangi bir tarza ne anlam yüklendiği ve o tarzın ne amaçla yapıldığıdır. Yukarıdaki söyleminden sonra rap müziğe devam eden bu şahsın 2021 yılında çıkardığı "Donda" isimli albümde "Donda chant" isimli, 52 saniye süren ve 60 kere "Donda" kelimesi tekrarından ibaret bir zikre yer vermiş olması da dikkat çekmektedir. ( "Donda" ölen annesinin ismi olup, esasen "Güzel hükümdar" anlamına gelmektedir. Tabi bu noktada kime "Hükümdar" sıfatının yüklendiği mechuldur. )

      Ayrıca "Donda" albümünün kapağında yer alan "kırmızı renkli kadın figürü / silueti" de satanik kan ritüeli sembolizmini yansıtmakta gibidir.

      Soruya konu olan "Heaven and Hell" ( Cennet ve Cehennem ) şarkısı ise "Donda" isimli albümdendir. Klibi, "siyah" renk teması ve "tek göz" sembolizmi içeren şarkıdaki şu sözler dikkat çekmektedir.

      " Burn false idols, Jesus disciples" ( Sahte idolleri yak, İsa'nın havarilerini."

      "Devil, lay down, Devil, lay down
      This that level, make devils pray, now" ( Seytan vazgeç, seytan vazgeç. İşte bu seviye şeytana şimdi dua ettirir. )

      Sil
    2. Cevabınız için teşekkür ederim. Ouroboros hakkında yazdıklarınızı okurken aklıma gelen bazı kelimeler oldu. Torna(döngü), hour(saat), torture(işkence), tour(tur, gezi), koruk( asma sarılarak gidiyor asmanın meyvesinin olmamış haline de koruk deniyor). Pek alakası var mı bilmiyorum ama bende bunları çağrıştırdı.

      Sil