12 Temmuz 2022 Salı

Georgia Guidestones ( Georgia Rehber Taşları ) yıkılışı

22.03.1980 tarihinde Amerika'nın Georgia eyaletinin Elbert County bölgesine Georgia Guidestones ( Georgia Rehber Taşları ) adıyla anılan 6 adet monolit dikilmişti.

Georgia Guidestones

Söz konusu 6 monolitin her birinin iki yüzüne 2 dilde olmak üzere toplam 12 dilde ( 8 çağdaş dil, 4 eski çağ dili ) yazılmış talimat niteliğinde 10 madde bulunmaktaydı.

1- Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. ( Doğa ile sürekli denge halinde kalarak insanlığı 500,000,000'un altında tut. )

2- Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity. ( Üremeyi, uyumluluğu ve çeşitliliği ıslah ederek akıllıca yönlendir. )

3- Unite humanity with a living new language. ( İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir. )

4- Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason. ( Tutkuya, inanca, geleneğe ve herşeye ılımlı bir yaklaşımla hükmet. )

5- Protect people and nations with fair laws and just courts. ( Halkı ve milletleri adil kanunlar ve dürüst mahkemeler ile koru. )

6- Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court. ( Her milletin kendi içişlerini yönetmesine, dış çatışmalarını ise dünya mahkemesinde çözümlemesine izin ver. )

7- Avoid petty laws and useless officials. ( Küçük kanunlardan ve gereksiz resmi makamlardan kaçın. )

8- Balance personal rights with social duties. ( Kişilik haklarını sosyal vazifeler ile dengele. )

9- Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite. ( Gerçeği, güzelliği ve sevgiyi, sonsuzla uyumu gözeterek ödüllendir. )

10- Be not a cancer on the Earth — Leave room for nature — Leave room for nature. ( Yeryüzünde kanser olma! Doğaya yer bırak. Doğaya yer bırak. )

Küreselcilerin şeytani yeni dünya düzeni idealinin bir manifestosu niteliğinde olan monolitler 06.07.2022 tarihinde bombalanmak suretiyle tahrip edilmiş ve akabinde ekipler monolitlerin tümünü yıkmışlardır. ( Bu olayın, konuyu gündeme taşımak ve mesaj vermek isteyen küreselcilerin ritüelistik bir kurgusu olması da kuvvetle muhtemeldir. )

Monolitler evvelce de protestocular tarafından tahrip edilmişti.

Georgia Guidestones monolitleriyle ilgili 18 ( 6+6+6 ) ve 9 nümerolojisi dikkat çekmektedir. Bilindiği üzere 9 sayısı okültizmde negatif frekansı ve sihiri temsil eden sayıdır.

- 6 granit monolitin her birinin iki yüzünde iki dilde maddeler yazmaktaydı. Toplam 12 dil ( 8 çağdaş, 4 eski çağ dili ) 6+12 = 18 ... 6+6+6 ... 9

- 8 dilde 10 madde ... 8+10 = 18 ... 6+6+6 ... 9

- Monolitler 1980 yılında dikilmişlerdir. 1+9+8+0 = 18 ...  6+6+6 ... 9

- 6 granit monolitin toplam ağırlığı 108 kg idi. 18'den 9

- "Georgia Guidestones" kelimesi 18 harften oluşmaktadır.

- 1980 yılındaki açılış töreninde 11 kelimelik şu mesaj okunmuştur.

"In order to avoid debate, we the sponsors of the Georgia Guidestones have a simple message for human beings, now and for the future. We believe our precepts are sound, and they must stand on their own merits."

( Tartışmadan kaçınmak için, biz Georgia Guidestones sponsorlarının bugün ve gelecek için insanlığa basit bir mesajı var. Algılarımızın sağlam olduğuna inanıyoruz ve onlar ( monolitler ) hakettikleri şekilde durmalıdırlar. )

Ayrıca bkz. 

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/08/georgia-guidetones-georgia-rehber.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder