19 Temmuz 2022 Salı

Hızlanan tekâmül süreci ve artan  şeytani baskı

Ruhsal tekâmül sürecinin hızlanmasından yani algı, bilgi ve bilinç seviyesi yüksek olan nesillerin ( Z kuşağı ve sonrası ) gelmeye başlamasından ve ebeveyn konumundaki mevcut kitlede de aynı hal değişikliklerinin tezahür etmesinden dolayı küresel şeytanlar bu ruhsal yükselişi bloke etmek ve yüksek bilinçli yeni nesillerin tezahürünü engellemek amacıyla kitlesel tam tahakküme yönelik tuzak proje uygulamalarını hızlandırmışlardır. 

Kendilerini ilah addeden küresel müşrik şeytanlar zümresi aksiyonlarını kutsal kitaplardaki ayetlere göre almakta ve salgın, kıtlık, savaş ve hatta deprem gibi olayları kurgulamaktadırlar. Ancak Allahu Teala'nın rızasıyla ve ilahi nizamının gereği olarak, "Tanrıcılık oynayan" müşrik şeytanların ( Zionistler = Tanrı gibi olmacılar ) kötü niyetle kurdukları her tuzak esasen kendilerine tuzak olup insanların ruhsal tekâmülü için bir basamak niteliğindedir. Bu hususu bildiren ayet şöyledir. 

35/43 İstikbaran fil erdi ve mekras seyyi' ve LA YEHİYKUL MEKRUS SEYYİU İLLA Bİ EHLİH fe hel yenzurune illa sunnetel evvelin fe len tecide li sunnetillahi tebdila ve len tecide li sunnetillahi tahvila

( Yerde kibirlenme ve kötülük tuzağıdır. KÖTÜLÜK TUZAĞI SAGİBİNİN HARİCİNDEKİNİN BAŞINA GEÇMEZ. Ancak evvelkilerin adetlerini mi gözetiyorlar? Allah' ın adetinde değişim bulamazsın. Allah' ın adetinde dönüşüm, başkalaşım bulamazsın. )

İlahi nizamın mükemmel işleyişi kapsamında, Allahu Teala'nın izni ve rızasıyla, şeytanlar tarafından kurgulanan ve ilk bakışta "felaket algısı" yaratan olayların ( salgın, kıtlık, savaş, deprem ) tümü insanlar için planlanmış sınav ve ruhsal tekâmül sürecinin öğeleri niteliğindedir. Bu husus aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

2/155 Ve le NEBLUVENNEKUM bi şey'in minel havfi vel CUİ ve NAKSİN MİNEL EMVALİ VEL ENFUSİ VES SEMERAT ve BEŞŞİRİS SABİRİN

( Ve kesinlikle sizi, korkudan, AÇLIKTAN, MALLARIN, NEFİSLERİN ve MEYVELERİN, ÜRÜNLERİN NOKSANLIĞINDAN gibi şeylerle SINAYACAĞIZ. SABREDENLERİ MÜJDELE. )

2/216 Kutibe aleykumul KİTALU ve huve kurhun lekum ve asa en tekrahu şey'en ve huve hayrun lekum ve asa en tuhibbu şey'en ve huve şerrun lekum vallahu ya'lemu ve entum la ta'lemun

( SAVAŞ üzerinize yazıldı. O size hoş olmayandır, zorlanmadır.  Ve ola ki siz bir şeyi istemezsiniz, bir şeyden hoşlanmazsınız, o size hayırlı olabilir. Ola ki siz bir şeyi seversiniz, o size kötü olabilir. Allah bilir de sizler bilmezsiniz. )

33/11 HunalikEBTULİYEL mu'minune ve ZULZİLU ZILZALEN şedida

( Burada inananlar SINANDILAR. Şiddetli ZELZELE ile SARSILDILAR. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder