11 Ekim 2022 Salı

"Yaşlılar" isimli film!

Yeni vizyona giren filmlerden olan "Old People" ( Yaşlı İnsanlar ) isimli film, küreselcilerin Great Reset ( Büyük Sıfırlama ) projesi kapsamındaki nüfus azaltma planı çerçevesinde kitlesel algı oluşturma ve zihin programlama amacıyla çevirtilmiş bir film izlenimi vermektedir. Daha açık ifadeyle virüs pandemisi vb. gibi muhtelif sebeplerle yaşlı nüfusunun azaltılmasının dünya için olumlu bir aksiyon olduğu telkin edilmeye çalışılmaktadır.

Filmin afişinde de "Tek Göz" sembolizmi kullanılmıştır.

Oluşturulmak istenen algı, "Yaşlıların korkunç ve gereksiz oldukları ve dünya için tehdit oluşturdukları" yönündedir. Filmde, bilinen "Zombi" kavramı "Yaşlılar" ile özdeşleştirilmektedir. Zira filmin konusu, huzurevinden kaçan yaşlıların kasabaya dehşet saçması üzerine kurgulanmıştır.

Yaşlılara nasıl yaklaşılması gerektiği hususu da, herşeyin bildirildiği gibi, İsra suresinin aşağıdaki ayetlerinde bildirilmiştir.

17/23 Ve kada rabbuke en la ta'budu illa iyyahu ve BİL VALEDEYNİ İHSANA İMMA YEBLUĞANNE İNDEKEL KİBERA ehaduhuma ev kilahuma fe LA TEKUL LEHUMA UFFİN VE LA TENHERHUMA VE KUL LEHUMA KAVLEN KERİMA

( Ve Rab’bin, "Sadece O’nun haricindekine kulluk etmeyin ve ANA BABAYA İYİLİK EDİN. Onlardan biri veya ikisi, İNDİNDE YAŞLILIĞA ERERSE SAKIN ONLARA "ÜFF" DEME VE ONLARI AZARLAMA VE ONLARA FAYDALI SÖZLER SÖYLE." diye hükmetti. )

17/24 VAHFİD LEHUMA CENAHAZ ZULLİ MİNER RAHMETİ ve kul RABBİRHAMHUMA kema rabbeyani sağira

( Ve ONLARA RAHMETTEN GÖLGE OLARAK KANADINI GERİP İNDİR. De ki: "RAB'BİM, ONLARA beni küçükken yetiştirdikleri gibi MERHAMET ET." )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder