28 Mayıs 2023 Pazar

Yılandaki 9 kodu 

İncil'in aşağıdaki ayetinde, negatif şeytani frekansların nümerik sembolü olan ve matematikte sihirli sayı olarak anılan 9 sayısına, 666 sayısı üzerinden işaret edilmektedir. ( 6+6+6 = 18  ... 1+8 = 9 ) 

66 Revelations 13-"18" Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, CANAVAR ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı İNSANI simgeler. Sayısı ALTIYÜZALTMIŞALTIdır.

666 sayısı üç adet 6'dan oluşmakta olup aynı zamanda şirkin sembolü olan "Teslis" ( Üçleme ) kavramını da simgelmektedir. Hatırlanacağı üzere okültizmde sihiri, yıkımı, helaki simgeleyen 9 sayısı, Rab'bin yaratış kudretini simgeleyen 6 sayısının semantik ve sembolik olarak tersidir.

Kaba madde planı dünyaya ( cehennem ) has düşük nitelikli şeytani frekanslar yani şeytan* tesirleri kutsal kitaplarda daima "Yılan" kavramıyla ifade edilmiştir.

* Şeyt ( Ateş, Yakmak ) + an ( gibi olan ) = Şeytan ( Yakan, Helak eden )

1 Genesis 3-1 RAB Tanrı'nın yarattığı yabanıl hayvanların en kurnazı YILANDI. YILAN kadına, "Tanrı gerçekten, 'Bahçedeki ağaçların hiçbirinin meyvesini yemeyin' dedi mi?" diye sordu.

1 Genesis 3-4 Yılan, "Kesinlikle ölmezsiniz" dedi,

1 Genesis 3-5 "Çünkü Tanrı biliyor ki, o ağacın meyvesini yediğinizde gözleriniz açılacak, iyiyle kötüyü bilerek TANRI GİBİ OLACAKSINIZ."

Yukarıdaki Tevrat ayetlerinde şeytanın aldatma cümlesinin sonlandığı ayetin kodunda da 9 nümerolojisi bulunmaktadır. ( 1+3+5 = 9 )

Kur'an'daki ilk 36 numaralı ayette de şeytanın aldatmasından bahsedilmektedir.

2/"36" Fe EZELLEHUMEŞ ŞEYTANU ANHA fe ahracehuma min ma kana fih ve kulnehbitu ba'dukum li ba'din aduvv ve lekum fil erdi mustekarrun ve metaun ila hiyn

( Böylece ŞEYTAN ONLARI ORADAN KAYDIRDI da onları içinde olduklarından çıkardı. "Birbirinize düşman olarak inin. Size yerde belirli zamana kadar durak yeri ve maddi fayda vardır." dedik. )

Şeytani tesirlerin sembolü olan yılanın 36 kromozoma sahip olması konu bağlamında ilginç bir durum arzetmektedir. ( 3+6 = 9 ; 3 adet 6 ... 666 )


Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2019/09/sihirli-9-says.html

https://kuranilmi.blogspot.com/2018/09/666.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder