19 Mayıs 2023 Cuma

Okült sembolizmin sebebi

Semboller, kendilerine yüklenen anlamlara göre frekans yaydıkları için küresel şeytanlar batini ve zahiri olarak uyguladıkları sembolizm vasıtasıyla bir nevi ritüel ve sihir operasyonu ( majik operasyon ) yaparak kitlelerin bilinçaltını, nefsani hedefleri doğrultusunda etkilemeye ve kontrol altına almaya çalışmaktadırlar. Sembollerin - Allah'ın rızası ve izni koşuluyla - halden geçiş sağlama, boyut portalı açma kudreti bulunmaktadır. 

Tüm ilimler gibi kaynağı Kur'an ilmi olan ve metafizik kudret vasıtası olan sembolizm ilmi ( ilm el ramziyye ) küreselciler için "Ayet / Şiar" ( İşaret, Belirti, Âdet ) niteliğindedir.

Majik operasyonlara karşı en etkili olan yöntem ise yani zihnin sihir frekansı tesirlerinden etkilenmemesini sağlayan yöntem Kur'an ayetlerinin ve her biri bir ayet niteliğinde olan hurufu mukattanın zikridir. Allahu Teala'nın etkilenmemesini istediklerinin bu majik saldırılardan etkilenmediklerini de ayrıca belirtmek gerekmektedir.

Sembollerle ( rumuz, temasil ) iletişime ve sembolizm obsesyonuna ilişkin bilgiler aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir. 

3/41 Kale rabbic'al li AYEH kale ayetuke en LA TUKELLİMEN NASE selasete eyyamin İLLA RAMZA vezkur rabbeke kesiran ve sebbih bil aşiyyi vel ibkar

( "Rab’bim bana AYET oluştur." dedi. "Senin ayetin, SEMBOL / İŞARET HARİCİNDE, insanlara üç gün KELAM EDEMEMENDİR. Rab’bini çokça hatırla, akşamları ve sabahları O' nu övgü sözleri ile öv." dedi. )

Enbiya suresinin 52. ayetinde de "Temasil" ( Semboller ) kelimesiyle sembolizme atıfta bulunulmakta,  küresel elit şeytanlar zümresinin sembolizmi ibadet gibi, dini vecibe gibi icra ettikleri ve putperestliğe dönüştürdükleri bildirilmektedir.

21/52 İz kale li ebihi ve kavmihi ma hazihit TEMASİLulleti entum leha akifun

( Zamanında babasına ve kavmine "Nedir bu edindiğiniz SEMBOLLER ki sizler onlara kullukta sebatkarsınız." dedi.  )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/05/okultizm-ve-okult-sembolizme-genel-baks.html?m=1


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder