20 Aralık 2020 Pazar

Big Data ve Ümmül Kitab sembolizmi

Allahü Teala'nın yaratış sistemini, Kur'an ayetlerine istinaden taklit etmek suretiyle kendilerini kaba madde planı dünyada ilahlaştırmaya çalışan müşrik küreselcilerin dijitalleştirme projesinin hedeflerinden biri de tüm insanlığın bilgilerini Big Data olarak isimlendirdikleri ve Yapay Zeka kontrolünde olmasını planladıkları bir yapıda toplamaktır. Küreselciler böylelikle insanı tamamen tahakküm ve kontrol altına alabileceklerini, insanlığın kaderini yazabilecek kudrete erişebileceklerini ve ilah olabileceklerini ( haşa ) düşünmektedirler. Küresel şeytanların ideolojisi olan Zionism'in ( Tanrısalcılık, Tanrı gibi olmacılık ) özünde de zaten bu sapkın eğilim bulunmaktadır.

Yaratılışa ilişkin tüm bilgilerin ve kodların "Ümmül Kitab" ( Ana Kitap / Ana Yazı )'ta bulunduğu , Kur'an'ın ise Ümmül Kitap'tan insanlığa bahşedilmiş bir bölüm olduğu Ra'd ve Şura surelerinin aşağıdaki ayetlerinde belirtilmektedir. ( Ana Kitap kavramı spiritüalizmde Akaşa Kayıtları olarak anılmaktadır. ) 

13/39 - Yemhullahü ma yeşaü ve yüsbit ve ındehu ÜMMÜL KİTAB

( Allah neyi dilerse imha eder ve sabit kılar. ANA KİTAP O’nun indindedir. )

42/15 - Fe li zalike fed'u vestekım kema ümirt ve la tettebı' ehvaehüm ve kul amentü BİMA ENZELELLAHÜ MİN KİTAB ve ümirtü li a'dile beyneküm allahü rabbüna ve rabbüküm lena a'malüna ve leküm a'malüküm la huccete beynena ve beyneküm allahü yecmeu beynena ve ileyhil mesır

( Bunun için, onu çağır ve o emredildiğin gibi doğru ol. Onların heveslerine tabi olma. De ki: "ALLAH'IN O KİTAPTAN İNDİRDİĞİNE inandım. Aranızda adaleti sağlamaya emrolundum. Allah Rab’bimizdir ve Rab’binizdir. Bize yaptıklarımız ve size yaptıklarınız. Bizimle sizin arasında mücadele yoktur. Allah aramızdan toplar. Varış yeri O’nadır." )

Dolayısıyla "Big Data" diye adeta reklamı yapılan kavram vasıtasıyla sözde Ümmül Kitab sembolize edilmekte ve şirkin bir başka şekli küresel bazda tezahür etmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder