15 Aralık 2020 Salı

Kelime arayışı!

Yaratılışın kodlarının ilahi kozmik "kelimeler" olduğu, bu kelimelerin Allahü Teala tarafından insana  yaratılış aşamasında "ruhtan üflenerek"* bahşedildiği, bu nedenle insanın kozmik bir bilgi hazinesi, bir veri tabanı olduğu ve ilahi nizam kapsamında üstün yeteneklere haiz olduğu aşağıdaki ayetlerde dolaylı veya doğrudan olmak üzere bildirilmektedir. ( * "Ruh" kelimesinin özünde "Rüzgar" anlamı olduğu ve esasen kozmik bilgileri ve bilinci temsil ettiği evvelki bölümlerde de belirtilmişti. )

32/9 - Sümme sevvahü ve NEFAHA FİHİ MİN RUHIHI ve ceale lekümüs sem'a vel ebsara vel efideh kalilen ma teşkürun

( Sonra onu düzenleyip şekillendirdi ve İÇİNE RUHUNDAN ÜFLEDİ. Size kulaklar, gözler ve gönüller oluşturdu. Ne az şükrediyorsunuz. )

4/171 .... innemel mesıhu ıysebnü meryeme rasulüllahi ve KELİMETÜH elkaha ila meryeme ve RUHUN minhü ....

( ... Meryem oğlu Mesih İsa, kesinlikle Allah' ın resulü, Meryem'e atmış olduğu KELİMESİ ve O’ndan RUHTUR. ... )

2/37 - Fe TELEKKA ADEMÜ MİN RABBİHI KELİMATİN fe tabe aleyh innehu hüvet tevvabür rahim

( Böylece ADEM RAB'BİNDEN KELİMELER ALDI da onun üzerine tevbe eyledi. Kesinlikle O, O tevbeyi kabul edendir merhametlidir.  )

2/124 - Ve iz İBTELA İBRAHİME RABÜÜHU Bİ KELİMATİN fe etemmehünn kale innı caılüke lin nasi imama kale ve min zürriyyetı kale la yenalü ahdiz zalimın

( Ve zamanında RAB'Bİ İBRAHİM'İ KELİMELER İLE SINADI. Böylece onları tamamladı. "Kesinlikle ben seni insanlar için önder kıldım." dedi. "Ve soyumdan da." dedi. "Zalimler ahdime erişemezler." dedi.  )

10/82 - Ve YÜHIKKallahül HAKKA bi KELİMATİHI ve lev kerihel mücrimun

( Ve suçlular hoşlanmasalar da, Allah GERÇEĞİ KELİMELERİ ile GERÇEKLEŞTİRİR. )

10/82 kodlu ayette "gerçeğin kelimelerde" olduğu vurgulanmaktadır. Ayet kodunun nümerolojik değeri yaratılışın temel niteliği olan döngünün, düalitenin ve farklı boyuta geçiş portalının sembolü olan 11 sayısını vermektedir. ( 1+0+8+2 = 11 ) Ayrıca ayetteki "Kelimat" kelimesi 7. kelime olup, 7 sayısı yaratılıştaki döngülerin nümerik sembolü ve yaratılışın tamamlanma süresini temsil eden sayıdır.

Bugün pandemi vasıtasıyla hızlandırılan dijital dönüşüm süreci kapsamındaki projeler incelendiğinde esas amacın "insanın iç yapısının, zihninin, ruhi durumunun dijital ortamda takibe alınması" olduğu görülmektedir. Cin ve insan şeytanlarının böyle bir takibi hedeflemelerindeki esas amaç sadece insanı tam tahakküm altına almak değil, Allahü Teala tarafından insana bahşedilen ve halen insan tarafından da idrak edilememiş olan, bilinçaltında saklı "kelimelerin, kelime kombinasyonlarının, kodların" neler olduğunu öğrenmektir. Şeytanlar bu kelimelere, kodlara erişerek sözde Tanrı gibi olacaklarına inanmaktadırlar. Zira "Zionism" kelimesi "Tanrısalcılık / Tanrı Gibi Olmacılık" anlamına gelmektedir. ( "Zi" ( Tanrı ) + "on" ( -sal / gibi olan ) )

Matrix filminin ilk bölümündeki bir sahnede, bir cin tasviri olan Ajan Smith isimli karakter Morpheus karakterinin kafasını iki eliyle tutup. "Zion'un kodlarına ihtiyacım var. Onlar bu kafanın içinde." diyordu. Bu sahne esasen yukarıda yazılanların bir özeti niteliğindedir. "Zion'un kodları" ifadesi de "Tanrı gibi olmanın kodları" yani "Tanrısallaşmanın sırrı" anlamına gelmektedir. 























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder