16 Aralık 2020 Çarşamba

Gevşemeyin, teslim olmayın! 

Bu blogdaki yazılarda "küresel şeytanlar" ifadesi sıklıkla kullanılmaktadır. Bu ifade esas itibarıyla kaba madde planı dünyayı tesiri altına almış negatif kozmik frekansları ve bu frekansların iletimine vasıta olan varlıkları tanımlamaktadır. Kur'an'da defaatle zikredildiği üzere insanın yaratılış amacı da zaten bu negatif şeytani frekanslara karşı sabırla, azimle ve ilimle mücadele etmesi ve nefsinden sıyrılarak ruhsal tekâmüle ermesidir.

İşte bu süreçte insanlara türlü tuzaklar kuran şeytanların en önemli saldırı metodu "sabrı tüketme", "ıstıraptan bıkkınlık getirme", "ümitsizliğe sevketme" olarak sıralanabilir. Bu metodların, üzerlerinde etkili olduğu insanlar, büyük bir yanılgıya düşerek "şeytana teslimiyeti", ıstırap olarak algıladıkları bu sıkıntılı süreçlerden kurtulma ve huzura erme vesilesi addedebilmektedirler. Bir başka deyişle "Şu dert bitsin de ne olursa olsun." yaklaşımını benimseyebilmektedirler. Bu durum inanç zafiyetinin ve ilim eksikliğinin bir sonucu olarak tezahür etmektedir.

Şu an insanlığı adeta esir alan pandemi süreci yukarıda bahsedilen şeytani tuzak kurgusuna en net örneklerden biridir. Küresel şeytanlar pandemi kurgusu vesilesiyle insanların direncini, ümidini kırmaya, onları üzmeye ve böylelikle onları, önceden planladıkları ve çözüm olarak sundukları uygulamalara razı olmaya hatta bu uygulamaları talep eder hale getirmeye çalışmaktadırlar. Birçok insanın bu noktadaki hatası, tüm bu sürecin Allahü Teala'nın bir sabır, inanç ve mücadele sınavı olduğunu farkedememeleridir.

Aşağıdaki ayetler konuya ilişkin net mesajlar içermektedir.

Al'i İmran ve Muhammed surelerinin aşağıdaki ayetlerinde insanın, Allah'ın yardımı vesilesiyle üstün ve muktedir olduğunun farkına varması ve bu nedenle mücadeleden yılıp şeytanlara teslim olmaması gerektiği bildirilmektedir.

3/139 - Ve la tehinu ve la tahzenu ve entümül a'levne in küntüm mü'minın

( Ve gevşemeyin ve hüzünlenmeyin. Eğer inananlarsanız sizler üstünsünüz. )

47/35 - Fe la tehinu ve ted'u iles SELMİ ve entümül a'levne vallahü meaküm ve len yetiraküm a'maleküm

( O halde gevşemeyin ve sizler üstünken barışa / TESLİMİYETE çağırmayın. Allah sizinle birliktedir. Çalışmalarınızı size yitirmez. )

Ayette yer alan "La ted'u iles selmi" ( Teslimiyete çağırmayın ) ifadesi, "karşı tarafı teslimiyete çağırmak" anlamından ziyade "karşı taraf ile mücadele halinde olanları karşı tarafa teslimiyete çağırma" anlamı da içermektedir.

Bakara suresinin aşağıdaki ayetinde de her türlü şeytani azaptan kurtulmanın yegane yolunun sabretmek ve dua etmek olduğu bildirilmektedir. ( Bu noktada "sabır" kelimesinin "ilimde ilerleme ve ilim vasıtasıyla mücadele etmek" anlamını içerdiği hatırlanmalıdır. )

2/45 - Vesteınu bis sabri ves salah ve inneha le kebıratün illa alel haşiın

( Ve sabırla ve duayla isteyin. Kesinlikle o, saygı ve sevgi dolu korku duyanların, ürperenlerin, ürkenlerin haricindekilere büyük, ağır gelir. )

1 yorum:

  1. Elhamdulillah Yusuf a.s. ın Gördüğü Secde Rüyasının Te'vili
    Selamün aleyküm
    Neml süresi 65.ayeti günde onlarca defa söylemeye çalışalım.Bu ayet inşae Allah insanın düşüncelerini canlandırıyor.Zihnini daha aktif hâle getiriyor.

    Yemek yerken ne kadar çenemizi açarsak o kadar da kalemle yazı yazmayı düşünelim.

    "اذا جاء نصر الله والفتح/ تبت يدا ابي لهب وتب"

    https://youtu.be/gr4PXhTKTc4

    Bu karakterleri youtube a yazalım.
    PDBDJKSAABY

    İnşae Allah bu videonun mümkün olduğunca en erken bir vakitte Kur'an gönüllülerine ulaşmasını ve onların desteğiyle tüm insanlara yayılmasını istiyorum.

    Bu videoyu sayfanızda paylaşabilir ve ailenize, tanıdıklarınıza haber verebilir misiniz?
    Youtube a bu adresi yazalım inşae Allah
    Allahın Yardımı 2014
    Yusuf İbrahim 2014
    Allahın Yardımı Yusuf İbrahim 2014

    Allah razı olsun.Teşekkür ederim.
    Allah ın yardımı Nasr Süresi
    Kuran Ezberleme Tekniği
    Sana Kur'an ı okutacağız ve sen onu unutmayacaksın. 87-Ala : 6

    YanıtlaSil