4 Aralık 2020 Cuma

Senkronizasyon fenomeni ve Zikir meselesi

Döngü sonunda insanlarda oluşan idraki yükseliş, uyanış ve farkındalığın en belirgin işareti "senkronizasyonlardır". 

"Senkronizasyon" ( Eşzamanlılık ) aynı anda aynı şeyi düşünme, söyleme veya yapma ve buna karşılıklı olarak şahit olma fenomeni olup ilahi mesaj ve yönlendirme içermektedir. Saate bakıldığında sürekli olarak 11:11, 17:17 vb. gibi saatlere denk gelme durumu en belirgin senkronizasyon örnekleri arasında yer almaktadır. Bu deneyim kişiye ilahi nizamdan iletilen kozmik bir mesajdır. Sistem kişiye "Üniteye vesile olacak kolektif bilincin tesisine katkıda bulun ve düşük frekans ile mücadele yoluyla tekamül et." mesajı vermektedir. 

Yaratılışın özünde "Zikir" ( Hatırlama, Tekrarlama ) niteliğindeki döngüsel tekrarlar bulunmaktadır. Gezegenlerin yörüngesel hareketleri, gece ve gündüzün oluşumu, ölüm ve olum ( doğum ), kalp atışı, nefes alıp verme vb. hep bir sonuç doğuran döngüsel zikir hareketleridirler. Astral projeksiyon ( çıkış ) öncesindeki yoğun titreme durumu ve orgazm öncesindeki cinsel zikir hareketi de olusum öncesinde gerekli olan zikir örnekleridir.

Zikirin, oluşuma ve değişime vasıta olduğu Tevbe suresinin 80. ayetinde dolaylı bir misal ile bildirilmektedir.

9/80 İstağfir (1) lehüm (2) ev (3) la (4) testağfir (5) lehüm (6) in (7) testağfir (8) lehüm (9) SEB'INE (10) MERRATEN (11) fe (12) ley (13) yağfir (14) allahü (15) lehüm (16) zalike (17) bi (18) enne (19) hüm (20) keferu (21) bi (22) allahi (23) ve (24) rasuli (25) h (26) ve (27) allahü (28) la (29) yehdi (30) el (31) kavme (32) el (33) fasikın (34)

( Onlara af iste veya onlara af isteme. Onlar için YETMİŞ KERE af istesen de Allah onlara af eylemeyecektir. Bu, kesinlikle onların Allah' ı ve resulünü inkar etmelerinden dolayıdır. Allah günahkarlar kavmini yönlendirmez. )

Ayette yer alan "Yetmiş kere" ( 7+0 = 7 ) ifadesiyle ve ayette 34 ( 3+4 = 7 ) kelime bulunmasıyla döngü sonunun sembolü olan "7" sayısına da dikkat çekilmektedir. 7 sayısı tamamlanmayı ve akabindeki oluşumu simgelemektedir. Tıpkı yaratılışın 7 günde tamamlanması gibi. Ayrıca ayetin ana mesaj içeren ilk cümlesi 11 kelimeden oluşmakta ve cümledeki "Merraten" ( Kere ) kelimesi 11. kelimedir. ( Hatırlanacağı üzere 11 sayısı farklı hale geçiş portalının nümerik sembolüdür. )

İçinde bulunulan küresel komplo sisteminden kurtulmanın yegane yolu kitlesel ( toplu ) ve senkronik olarak yapılacak inanç dolu zikir seanslarıdır. Şu anda insanlık kadim bir süreç olan insanlarla cinler arasındaki daha doğrusu düşük ve yüksek frekans arasındaki metafik savaşın ( maddi olmayan ruhi olan savaş ) varlığını yoğun şekilde idrak etmektedir. Bu savaş esasen kelimelere dayalı olarak gerçekleşmektedir. Savaşlar, doğal afetler, salgınlar, kıtlıklar hep kelimesel frekansların maddi yansımaları niteliğindedir. Dolayısıyla şu anda pandemi ile devam eden bu frekans savaşında mücadele edebilmenin ve zafere ulaşmanın yegane yolu "toplu ve senkronik zikir" aksiyonudur. Kitlesel odaklanma ve konsantrasyon ile tezahür edebilecek zikir aksiyonu "kalpleri ( ruhları ) birleştiren", maddeye hakim olmaya vasıta olan en güçlü mekanizmadır. 

Haşr suresinin 14. ayetinde "topluca savaş" için "kalplerin birlik olması" ve bunun "akledilmesi" gerekliliği mesajı dolaylı bir misal ile verilmektedir.

59/14 - LA YUKATİLUNEKÜM CEMİAN illa fi kuran muhassenetin ev min verai cüdürin be'sühüm beynehüm şedidun TAHSEBUHÜM CEMİAN VE KULUBÜHÜM ŞETTA zalike bi ennehüm kavmün la ya'kılun

( Sağlam korunmuş üstün şehirlerde veya duvarların arkasında olmaları haricinde sizinle TOPLUCA SAVAŞAMAZLAR. Onların kendi aralarında kötülükleri zorlukları şiddetlidir. TOPLANMIŞ OLDUKLARINI SANARSIN. ONLARIN KALPLERİ DAĞINIKTIR. Bu kesinlikle onların akıl etmeyen kavim olmalarındandır. )

Yukarıda anılan zikir eylemi, olması arzu edilene odaklanmak suretiyle Esmaül Hüsna ( Güzel İsimler ) olarak bilinen Allahü Teala'nın sıfatlarının tekrarlanmasından oluşmaktadır. Ancak bu sıfatlar bilinegeldiği üzere 99 ile sınırlı olmayıp Kur'an bazında tespit edilen 264 sıfat mevcuttur.

Bkz. 

https://kuranilmi.blogspot.com/2017/01/esmaul-husna.html

Bazen insanlar şöyle düşünebilmektedirler. 

"Ben zaten Kur'an okuyorum ve iyi bir insanım. Ayrıca böyle bir zikir olayına ne gerek var ki? Allah koruyacaksa zaten korur."

Maalesef bu düşünce standart insanın her zamanki "konforsal", "üşengeç" ve "zora gelmeyi istemeyen" yaklaşımını yansıtmaktan öteye gidememektedir. Zira ilahi nizam da zaten bu şekilde işlememektedir.

Ra'd suresinin 28. ayetinde "kalbin Allah'ı zikrederek tatmin olması" ifadesi yer almaktadır. Tatmin olmak, tamamlanmak anlamını içermekte olup, kalbin bir birim düalite arzeden her kasılma ve gevşeme ( sistol ve diastol ) hareketi "Allah" kelimesinin zikri niteliğindedir. 

13/28 - Ellezine amenu ve TATMEİNU KULUBÜHÜM bi ZİKRİLLAH  e la bi ZİKRİLLAHİ TATMEİNÜL KULUB 

( Onlar inanırlar ve KALPLERİ, ALLAH'IN ZİKREDİLMESİ ile TATMİN OLUR. İyi bilin ki, KALPLER  ALLAH'IN ZİKREDİLMESİ ile TATMİN OLUR. )

Bakara suresinin 216. ayetinde savaşın gerekliliğine ve insanın mücadeleden kaçınma eğilimine dikkat çekilmektedir. 

2/216 - KÜTİBE ALEYKÜMÜL KITALÜ VE HÜVE KÜRHÜN LEKÜM ve asa en tekrahu şey'en ve hüve hayrun leküm ve asa en tühıbbu şey'en ve hüve şerrun leküm vallahü ya'lemü ve entüm la ta'lemun

( SAVAS ÜZERİNİZE YAZILDI. O SİZE ZORLANMADIR, HOŞ OLMAYANDIR. Ve ola ki siz bir şeyi istemezsiniz, bir şeyden hoşlanmazsınız, o size hayırlı olabilir. Ola ki siz bir şeyi seversiniz, o size kötü olabilir. Allah bilir de sizler bilmezsiniz. )

İşte toplu zikir eylemi esasen insanlığa komplo kuran negatif frekanslara karşı verilen kitlesel bir savaştır. Bir savaşta "Herkes kendi bulunduğu yerde kendi çapında savaşsın." diye bir komut olabilir mi? Hayır. Neden? Çünkü savaşta aksiyonlar "toplu", "eşzamanlı" ve "aynı hareketi" içerecek şekilde alınır.

Dolayısıyla şimdi yapılması gereken herkesin çevresindeki insanlarla birlikte eşzamanlı zikir seansları gerçekleştirmesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder