23 Ağustos 2022 Salı

Aldatarak kontrol ve tahakküm sembolü "Havva" kelimesi...

"Havva" kelimesinin anlamını ve neyi sembolize etmesi amacıyla toplumsal kültürün içine entegre edildiğini dahi bilmeden, sorgulamadan, okumadan ve araştırmadan kadim telkinlere kapılarak, "Havva" kelimesini Hz. Adem'in eşi olarak kabullenen büyük bir kitlenin mevcudiyeti söz konusudur.

Kur'an'da yer almayan "Havva" kelimesi "DOLANAN, Saran, Sarmalayan, Yalancı" anlamlarına gelmekte ve satanik okültizmde "Yılan"'ı, "Şeytani frekansı" yani "Şeytani kontrol, tahakküm, aldatma ve DOLANDIRMA" kavramlarını sembolize etmektedir. 

Aldatarak kontrol ve tahakkümün sembolü "Ağaca Dolanmış Yılan"

Para birimi olan "Dolar"ın "Ağaca DOLANMIŞ yılan" olarak sembolize edilmesi de aynı kavrama dayanan bir sübliminal mesaj niteliğindedir. Yani para ile kitle kontrolü ve tahakküm sembolize edilmektedir.

Türkçe'de "Dolandırmak" kelimesinin "Aldatmak" anlamındaki kullanımı da aynı semantik kökene dayanmaktadır.

"Havva" kelimesi telkini ile amaçlanan yani verilmek istenen mesaj "İnsanın esasen şeytani* frekansların tesiri ve kontrolü altında olduğu"dur.

* Hatırlanacağı üzere "Şeytan" kelimesi bir isim değil sıfattır ve "Yakan, Helak eden"  anlamına gelir. Şeyt ( Yanmak, Helak olmak ) + an ( -an, gibi olan )... Şeytan = Yakan, Helak eden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder