22 Ağustos 2022 Pazartesi

Tavşanı takip et!

"Tavşan Deliği" ifadesi ezoterizmde "Yeni döngü başlangıcını", "Boyutlar arası geçiş ( halden hale geçiş ) portalını" ve "Sonsuz döngüyü" simgeleyen bir kavramdır. Dolayısıyla "8" ve "11" sayıları "Tavşan Deliği" kavramının nümerolojik sembolleri niteliğindedir.

"Alice in Wonderland" ( Alice Harikalar Diyarında ) ve "Matrix" filmlerinde de bu kavrama yer verilmiş olup, bu filmlerdeki karakterlerin halden hale geçişleri, boyutlar arası geçişleri "Tavşanı takip etmek" ifadesiyle sembolize edilmiştir. 


"Follow the white rabbit" ( Beyaz tavşanı takip et. )

Matrix filminde Morpheus'un Neo'ya söylediği cümle şöyledir.

"You take the red pill and you stay in Wonderland and I show you how deep the RABBIT-hole goes" 

( Kırmızı hapı alırsan ve HARİKALAR DİYARINDA kalırsın ve sana TAVŞAN DELİĞİNİN ne kadar derin olduğunu gösteririm. )

Bodrum'da "Tavşan Adası" olarak bilinen tepenin yıllar önce çekilmiş olan aşağıdaki fotosunda ilginç betimsel ve sayısal mesajlar bulunmakta gibidir. Foto "çok sık rastlanamayacak" bir göksel mizanseni ve sayısal senkronu içermektedir.

Resimde, Tavşan Adası'nın tam üstünde, bulutların arasından bir portal açılmış gibi görünmektedir. 

25/25 VE (1) YEVME (2) TEŞEKAKU (3) ES (4) SEMAU (5) Bİ (6) EL (7) ĞAMAMİ (8) ve nuzzilel melaiketu tenzila

( VE O GÜN GÖK, BULUTLAR İLE YARILIR ve melekler aşamalı olarak inerler. )

Portal açılışını ve vazifeli üst boyut varlıklarının portaldan geçişini "Bulut" kavramı vasıtasıyla tanımlayan yukarıdaki yegane ayetin ilk cümlesi "8" kelimelik olup, bu ilk cümle yukarıda fotonun da birebir betimlemesi niteliğindedir.

Resimde görülen teknelerin üzerlerindeki kodlar da konu bağlamında nümerolojik uyum arzetmektedir.

"4801D0958" ve "4801D1514"

İlk kodda yer alan rakamların toplamının nümerolojik değeri "8" sayısını vermektedir. ( 4+8+0+1+0+9+5+8 = 35 ... 3+5 = 8 )

İkinci kodda yer alan rakamlar ile aradaki D harfinin* alfabe sıra numarasının toplamının nümerolojik değeri de "11" sayısını vermektedir. ( 4+8+0+1+D(5)+1+5+1+4 = 29 ... 2+9 = 11 )

* İlk kodun nümerolojik hesaplamasında D harfinin neden dikkate alınmadığı sorgulanabilse de ilahi kozmik sistemin nümerik senkron mesajlarını farklı formatlarda verebilmekte olduğu da hatırlanmalıdır.

Arkadaki teknenin kodunun D harfinden sonraki kısmı 1514 ( 1+5+1+4 = 11 ) olup bu sayının nümerolojik değeri de 11 sayısını vermektedir.

"D" harfi alfabedeki 5. harf olup, kodlarda iki adet "D" harfi bulunması da 10 ( 5+5 = 10 ) sayısı üzerinden "1" sayısına yani "Ünite / Vahdet" kavramına işaret etmekte gibidir. 

Kodların, D harfi öncesindeki bölümü olan 4801 sayısı da iki kere tekrarlanmaktadır. 4+8+0+1+4+8+0+1= 26 ... 2+6 = "8"

"Tavşan"'ın kromozom adedi olan 44 ( 4+4 = "8" ) sayısı da tavşanın temsil ettiği kavramın nümerolojik sembolüyle doğrudan uyuşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder