12 Ağustos 2022 Cuma

They Live 1988

1988 yılı yapımı olan "They Live" ( Onlar Yaşıyorlar ) isimli film, negatif frekanslı üst süptil boyut varlıklarının ( cinler ) kontrolünde olan cin/insan hibridlerinin dünyada tesis ettikleri küresel kontrol mekanizmasını betimlemesi ve uyarı niteliğinde ilginç mesajlar vermesi açısından tarihi öneme sahiptir.

They Live - 1988

Filmdeki mesajlar aşağıda film kareleri halinde ve ilgili açıklamalarıyla yer almaktadır.

"Uyuyan orta sınıf üzerinde duruyorlar. Gittikçe daha fazla insan fakirleşiyor."

"Biz onların sığırlarıyız. Kölelik için kullanılıyoruz."

"Sinyal kaynağından kapatılmalı."

TV kanalını hekleyen bir grup, yayına girerek insanların küresel hibrid elit tarafından kontrol altına alındığı mesajını vermeye ve insanları uyarmaya çalışıyor. Mesajda "Orta sınıfın fakirleştirilmesinden", "İnsanların köleleştirilmesinden" ve "İnsanların bilincini etkileyen ve zihin kontrolü sağlayan bir sinyalin yayınlanmasından" bahsediliyor. Bu ifadeler küreselcilerin son dönemde yoğunlaşan kadim planlarının da tanımı niteliğindedir.

Şehire gelen adam bulduğu frekans değiştirici gözlükle çevresine baktığında ilan yazılarının ve dergilerin esasen bilinçaltına farklı mesajlar telkin ettiğinin ve toplumun içinde insan görünümlü varlıkların olduğunun farkına varır.

"İtaat et!"


"Evlen ve çoğal!"


"Özgür düşünce yok!"


"Tüket!"


"Satın al!"


"Düşünce yok."

"Uykuda kal!"

"Teslim ol!"

"Uykuda kal!", "İtaat et!"

"Satın al!"; "Otoriteyi sorgulama!"

Bu karelerde, her türlü mecradaki yazılı veya sözlü iletişim araçlarının içine gizlenmiş olan ve zihin programlama işlevi gören sübliminal mesajların varlığına dikkat çekilmektedir.  

"TV seyret!"; "Hayalgücü yok!"

"Uyum sağla! Protesto etme!"; "Para senin tanrındır."

"Sanat terördür."; "İtaat et!"

"İtaat et!"; "Tüket!"





Gözlüklü bakışla farkedilen hibrid varlıklar... 


"Bu senin tanrındır." ( Paranın her türlü değerin üstünde olduğu ve onun kölesi olunması telkin edilmektedir. Dolayısıyla nimetleri gasp etmek vasıtasıyla parayı elinde tutan küresel müşrik şeytanların ilah addedilmesi mesajı telkin edilmektedir. )

Kitlesel zihin kontrolü ve programlama ( kitle büyüsü ) için belirli noktalara yerleştirilmiş frekans ( sinyal ) yayıcısı...

"Buna ihtiyacın var." ... Tipik bir zihin şartlama ve programlama cümlesi ki küresel şeytanlar "Pazarlama" adını verdikleri aldatma sisteminde daima bu yöntemi kullanmaktadırlar.


Küresel eliti bir salonda toplamış olan hibrid varlıklar 2025 yılına kadar tüm gezegenin tam tahakküm altına alınacağını ilan etmektedir. Özellikle 2019 yılında kurgulanan pandemi tuzağı sonrasındaki tüm küresel senaryolar ( salgın, kıtlık, ekonomik kriz, savaş vb. ) bu sahnede sözü edilen tam tahakküm hedefi doğrultusundaki projelerin yansımalarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder