8 Ağustos 2022 Pazartesi

Küresel eşcinselleştirme projesi 

İnsanlığı Allah yolundan ayırma hedefi uğrunda, şeytanın neferi konumunda durmadan çalışan küreselcilerin "üremeyi durdurma vasıtasıyla Dünya nüfusunu azaltma" projesi kapsamındaki alt projelerden ( Pandemi, mRNA Enjeksiyonu ile kısırlaştırma ve immün sistem zayıflatma, Transhumanizm vb. ) biri olan "Küresel Eşcinsellik Telkini ve Eşcinselleştirme" girişimi tüm hızıyla devam etmektedir. Maalesef artık her mecrada, her platformda, her tür TV programında ( film, dizi film,  yarışma programları, talk show programları vb. ) eşcinsellik bombardımanı hat safhaya ulaşmış durumdadır. Bu gelişmelere karşıt görüş sunanlar ise genellikle hemen "Çağdaş olamama", "Tabularını yıkamama", "Dar görüşlülük", "Geri kafalılık", "Muhafazakârlık", "Yobazlık", "İlkellik" vb. gibi yüzeysel yaklaşımlı nitelemelere maruz kalmaktadırlar. 

Blogun bu bölümünde dikkat çekilmek istenen husus ise eşcinselliğin küresel bazda, planlı ve programlı bir şekilde toplumlara ve özellikle yeni nesillere telkin edilmeye çalışılmasıdır. Evvelce "Eşcinsellik fenomeni" başlıklı bölümde de detayları incelenebileceği üzere, çok tekrarlı telkin uygulamasının bireylerde psikosomatik ( zihinsel bazlı fiziksel değişim ) değişimlere, sonuçlara sebebiyet verdiğine değinilmiştir. Dolayısıyla "TV izlenerek eşcinsel mi olunurmuş?" gibi alaycı bir cümlenin cevabı maalesef  "Evet" olmaktadır. Dikkat edilecek olursa bir pazarlama taktiği olan "marka ve ürün bağımlılığı yaratma" operasyonları da "çok tekrarlı mesaj ile zihin programlama" prensibine dayanmaktadır. Mesela esası şekerli su olan, temel gıda maddesi olmadığı gibi hiçbir besin değeri de olmayan "Cola" isimli ürün, anılan metod vasıtasıyla bugün dünyada milyonların vazgeçilmezi, bağımlılığı haline gelmiştir. Dolayısıyla eşcinsellik konusunda da aynı yöntemin uygulanmakta olduğu gözlenebilmektedir.

( Detay için bkz. https://kuranilmi.blogspot.com/2019/10/escinsellik-fenomeni.html )

Bir medya kanalının, güncel eşcinsel temalı film listesi paylaşımı eşliğindeki reklam metinleri şöyledir.

"Eşcinsellik konusu günümüzde ne yazık ki hala bir tabu olsa da aşkın hiçbir sınır tanımadığının artık herkes tarafından görülmesi gerekiyor. LGBT+ bireylerin aşklarını ve yaşayışlarını en iyi şekilde konu alan LGBT filmlerden oluşan listemiz sizlerle..."

"Yıl* Gökkuşağı Yılı! Yakında İzleyenlerle Buluşacak Olan LGBTQ+ Filmleri"

* 2022 yılı kastedilmektedir. 

Medya kanalının yukarıdaki reklam cümlelerinde "Eşcinsellik" kavramı, "Aşk" ile ilintilendirilerek duygusallık ve masumiyet kavramlarıyla harmanlanmaya çalışılmaktadır. Ayrıca eşcinselliğin "aşılması gereken bir tabu" olduğu ifade edilmektedir. Eşcinsellik, tarih boyunca toplumlar tarafından zaten bilinen bir gerçektir. Her toplumun konuya, doğru veya yanlış olmak üzere farklı yaklaşımları da olmuştur. Ancak hali hazırda, hem yaratılışa ters olan, hem de sağlık açısından olumsuz etkileri olan eşcinselliğin her mecrada suni bir şekilde insanların önüne çıkarılması yoluyla yapılmak istenen, herkesin eşcinsellik olgusunu kabul etmesini, tepki göstermemesini, hatta sempati duymasını ve desteklemesini sağlamaktır. İşte bu yaklaşım insanlığın zarar görmesine ve helak olmasına sebebiyet verebilecek kitlesel zihin tahakkümü niteliğinde bir girişimdir.  Zihin programlama niteliğinde olan söz konusu girişim, eşcinselliği yaratılıştan gelen fizyolojik bir fenomen olmaktan çıkarmakta ve toplumda bir genellemeye, bir "modaya", bir "akıma" dönüştürmektedir. Özellikle sırf meraktan veya popüler bir konu olmasından dolayı ilgi çekmek amaçlı olarak eşcinsel tutum ve davranış içine giren ve zamanla gerçekten eşcinsel olan gençlerin sayısı oldukça fazladır. Bu durum, özentiyle başlayan ve zamanla bir vazgeçilemeze dönüşebilen sigara bağımlılığıyla büyük benzerlik arzetmektedir. 

2021 yılı yapımı "Flee" ( Kaçış ) isimli film 3 dalda Oscar adayı olarak gösterilen  ilk animasyon filmi olmuştur. Sözde Afgan sığınmacı konusunu işleyen bu filmin ilk kez üç dalda aday gösterilen bir animasyon filmi olmasının ana sebebi ise farklıdır. Çünkü başroldeki karakter "Eşcinsel" bir erkektir. Yani esasen filmin odak noktası ve ana mesajı bir eşcinselin anıları çercevesinde eşcinsellik mesajı verilmesidir. 


Sıradan bir film, sadece içinde eşcinsellik teması olması sebebiyle Oscar adayı hatta üç dalda Oscar adayı yapılmaktadır ki dikkat çeksin, izlensin ve kitlesel eşcinsellik telkini gerçekleşsin. Zaten bu filmler, tüm küresel satanik sistemi yöneten üst aklın detaylı organizasyonunun alt bileşenlerinden bir bölümünü teşkil etmektedir.

Sadece 2021 ve 2022 yılında dünya çapında vizyona giren eşcinsel temalı filmlere bakıldığında adetsel olarak yıl bazında tüm zamanlar rekorunun gerçekleştiği görülebilmektedir. 

Eşcinsellik konusuna Kur'an ayetlerinde de açıkça dikkat çekilmiştir.

7/81 İnnekum le te'tuner ricale şehveten min dunin nisa' bel entum kavmun musrifun

( Kesinlikle siz kadınların dışında şehvetle erkeklere yetiyorsunuz. Bilakis siz müsrifler kavmisiniz. )

26/165 E te'tunez zukrane minel alemin 

( Alemlerden erkeklere mi gidiyorsunuz? )

26/166 Ve tezerune ma haleka lekum rabbukum min ezvacikum bel entum kavmun adun

( Ve Rab’binizin o size yarattığı eşleri bırakıyorsunuz. Bilakis sizler hududu aşan kavimsiniz. )

27/55 E innekum le te'tuner ricale şehveten min dunin nisa' bel entum kavmun techelun

( Kesinlikle siz kadınların dışında, şehvetle erkeklere mi yetiyorsunuz? Bilakis sizler cahillik eden kavimsiniz. )

29/29 E innekum le ta'tuner ricale ve taktaunes sebile ve te'tune fi nadikumul munker fe ma kane cevabe kavmihi illa en kalu'tina bi azabillahi in kunte mines sadikin

( Kesinlikle siz erkeklere mi yeteceksiniz? Ve yol mu keseceksiniz? Ve toplantılarınızda inkarı, kötüyü mü getireceksiniz? Böylece, kavminin cevabı Eğer doğrulardan isen, bize Allah' ın azabını getir." demelerinin haricindeki olmadı. )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder