22 Şubat 2023 Çarşamba

Hacklenmiş zihinler

Büyük döngü sonunun, art arda vuku bulan olaylar vasıtasıyla her geçen gün daha yoğun bir şekilde idrak edildiği şu süreçte dikkat çeken hususlardan biri de insanların büyük bir bölümünün zihinsel durumlarındaki dejenerasyon niteliğindeki değişim yani tutum, düşünce ve davranışlarındaki ( söylem ve eylem ) ilkelleşme ve irrasyonelleşmedir. Mantıksız olanın defaatle söylenmesi, doğru olmadığı aşikâr olanın ısrarla doğruymuş gibi yinelenerek beyan edilmesi ve destek bulması, kötü olanın tavsiye edilmesi, utanılıp çekinilecek olanın bir gurur vesilesiymiş gibi ifşası, tüm delilleriyle ortada olan gerçeğin idrak edilememesi, görülememesi bu "değişimin" önde gelen belirtilerindendir.

Bu durum, insanların üzerine idrak mekanizmasını bozucu ve manipüle edici ( hackleyici ) frekanslar iletiliyormuş izlenimi uyandırmaktadır ki zaten öyledir. Bu husus Kur'an ve İncil ayetlerinde "Yanıltıcı inanç" ( Delüzyon ), "Zelzele", "Sarhoşluk" ve "Azab" kavramlarıyla ifade edilmektedir.

22/1 Ya eyyuhen nasutteku rabbekum inne ZELZELETES SAATİ saati şey'un azim

( Ey insanlar, Rab’binizden sakının. Kesinlikle SAATİN ZELZELESİ* büyük şeydir. )

22/2 YEVME TERAVNEHA tezhelu kulli murdiatin an ma erdaat ve tedau kulli zati hamlin hamleha ve TERAN NASE SUKARA VE MA HUM Bİ SUKARA VE LAKINNE AZABELLAHİ ŞEDİD 

( ONU GÖRECEĞİNİZ GÜN, tüm emziren kadınlar o emzirdiklerinden vazgeçerler. Her yük sahibi yükünü düşürüp bırakır. İNSANLARİ SARHOŞ GÖRÜRSÜN DE ONLAR SARHOŞ DEĞİLLERDİR.   LAKİN ALLAH'IN AZABI ŞİDDETLİDİR. )

* Ayetteki "Zelzele" kelimesi "Titreşim, Vibrasyon, Sarsılma, Rezonans, Frekans" anlamlarını içermektedir. Yani ayet ikilisinde, "Saat" olarak ifade edilen döngü sonu sürecinde insanların büyük bölümünü tesiri altına alarak zihinsel manipülasyona ve blokaja ( hacklemeye ) sebebiyet veren ve onları "sarhoş" gibi yapan  "frekanslardan" bahsedilmektedir. "Azabı şiddetli" ifadesi ise anılan frekansların yüksek tesir gücüne işaret etmektedir.

İncil'den

53 2 Thessalonians 2-11 İşte bu nedenle Tanrı YALANA KANMALARI İÇİN ONLARIN ÜZERİNE GÜÇLÜ BİR YANILTICI İNANÇ** GÖNDERİYOR. 

** "Yanıltıcı inanç" ifadesinin karşılığı "Delüzyon" kelimesidir ki bu kelime doğruluğu deliller ile aşikâr olanı inkâr etme sendromunu tanımlamaktadır.

- Ayet numarasının, "halden hale geçiş" kavramının nümerik sembolü olan 11 sayısına eşit olması, ayette "insanların yalana kanar hale gelmeleri"nin bildirilmesiyle uyum arzetmektedir. 

Allah'ın, her türlü olumlu veya olumsuz  musibeti insanlara yine insanlar vasıtasıyla verdiği dikkate alındığında, yukarıdaki ayetlerde, muhtelif teknolojik ve metafizik yöntemlerle insanların üzerine zihni manipüle ve bloke edici frekanslar gönderildiğinin bildiriliyor olması kuvvetle muhtemeldir.

Bu husus 1995 yılında küresel şeytanlar tarafından piyasaya sürülen ve onların insanlığı tam tahakküm altına alabilmek için kurguladıkları komplolarını açıkça tanımlayan "New World Order Illuminati Card Game" ( Yeni Dünya Duzeni Illuminati Kart Oyunu ) kartlarından birinde de yer almaktadır. Kartta, uzaydan iletilen zihin kontrol edici frekanslardan bahsedilmektedir.

 "Orbital Mind Control Lasers" ( Yörüngesel Zihin Kontrol Işınları ) ! ( H.A.A.R.P. teknolojisine işaret etmektedir. )

Yukarıda bahsedilenlerin "zihni dejenerasyon ve zihin kontrolü" ile ilgili olmadığı, sadece "maddi ve nefsani menfaat için her şeyi yapabilme" eğilimi olduğu söylenecek olsa dahi bunun olabilmesi için de yine "zihni manipülasyon"un gerçekleşmesi gerekmektedir. Zira kalbi mühürlenmemiş ve gözleri kör olmamış bir çok insanın, haysiyetinden, şerefinden, ahlâkından, inancından ödün vermediği için göreceli olarak zayıf maddi imkânlarda yaşamakta olması bunun net delilidir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder