20 Şubat 2023 Pazartesi

The Mukaab projesi 2030 ... Küpteki Babil Kulesi

2014 yılında başlatılan ve 2035 yılının hedeflendiği "Yeni Kabe Alanı Projesi" kapsamında Kabe'nin alanının genişletilmesinin hedeflendiği belirtilse de esasen proje kapsamında adeta Kabe binalar ve yapılar arasına gömülmektedir.

Yeni Kabe Alanı Projesi

Yeni açıklanan "The Mukaab" ( Küp ) projesi ise "Riyad'ın yeni yüzü" ve "Dünyanın en büyük modern kent merkezi" olacağı söylemleriyle tanıtılmıştır.

Riyad'da yer alacak ve sözde Kabe'yi ikame edercesine dev bir "Küp" şeklinde olacak yapının içinde Babil Kulesi'ni sembolize eden "spiral şeklinde bir gökdelenin" de yer alması planlanmaktadır. İnşaatı gerçekleştirecek olan şirketin de "The New Murabba Company" ( Yeni Dörtgen Şirketi ) olduğu bildirilmektedir.

The Mukaab ( Küp )


Küp şeklindeki yapının içine inşa edilecek Babil Kulesi! ( Kabe'yi simgeleyen Küpün içine inşa edilmesi, din kisvesi altındaki şeytani faaliyeylerin yani "Allah ile aldatma"'nın da sembolü niteliğindedir. )

Dolanan yılanı simgeleyen Babil Kulesi'nin temsili resmi

"İlah Kapısı" anlamına gelen Babil, kutsal kitaplarda tüm şeytani faaliyetlerin ( büyü, ahlaksızlık, zina, hırsızlık, cinayet vb ) merkezi ve sembolü olarak belirtilmekte ve "Fahişe" olarak nitelenmektedir ki film ve müzik sektöründe sık sık resmedilen "kırmızı giysili kadın" figürü ile esasen Babil Fahişesi sembolizmi yapılmaktadır.

66 Revelations 17-4 KADIN, mor ve KIRMIZI GİYSİLERE bürünmüş, altınlar, değerli taşlar, incilerle süslenmişti. Elinde iğrenç şeylerle, fuhşunun çirkeflikleriyle dolu altın bir kâse vardı.

66 Revelations 17-5 Alnına şu gizemli ad yazılmıştı: GİZEMLİ BÜYÜK BABİL, FAHİŞELERİN VE DÜNYA İĞRENÇLİKLERİNİN ANASI.

66 Revelations 18-2 Melek gür bir sesle bağırdı: "Yıkıldı! Büyük BABİL yıkıldı! CİNLERİN BARINAĞI, HER KÖTÜ RUHUN UĞRAĞI, Her murdar ve iğrenç kuşun sığınağı oldu.

Babil Kulesi inşaatı hususu ve şeytanların kadim Tek Dünya Devleti projesi Tevrat ayetlerinde şöyle yer almaktadır.

1 Genesis 11 4 Sonra, "Kendimize bir kent kuralım" dediler, "Göklere erişecek bir kule dikip ün salalım. Böylece yeryüzüne dağılmayız."

1 Genesis 11-5 RAB insanların yaptığı kentle kuleyi görmek için aşağıya indi.

1 Genesis 11-6 "Tek bir halk olup aynı dili konuşarak bunu yapmaya başladıklarına göre, düşündüklerini gerçekleştirecek, hiçbir engel tanımayacaklar" dedi,

Açıkça görülmektedir ki küresel şeytanlar ayetlerde de belirtildiği üzere "bina yapmak" suretiyle adeta Rab'b'i inkarlarını simgeleştirmektedirler. Bu husus Kur'an ayetlerde şöyle yer almaktadır.

26/128 E TEBNUNE bi kulli riy'in
ayeten ta'besun

( Her tepeye ayet BİNA KURAR DA
abesle iştigal edip eğlenir
misiniz? )

38/37 Veş şeyatine kulli BENNAİN
ve ğavvas

( Ve şeytanlar ki hepsi BİNA YAPICI
ve dalgıç. )

Bina yapma obsesyonun kökeninde yine ayetler bulunmaktadır. Zira esasen Rab'bin bahşettiği ilimden başka ilmi olmayan şeytanların yegane ilkesi Kur'an ayetlerindeki ilme göre hareket etmek ancak tüm projelerini ayetlerdeki ruhsal mesajların tam tersine yani negatif frekanslara ve şirk mekanizmasına hizmet edecek şekilde kurgulamaktır.

Örneğin aşağıdaki ayetlerde Rab'bin gökleri "bina ettiği" ifadesi yer almaktadır. İşte bu ifade muşrik şeytanlarda "Biz de bina ederiz." düşüncesini oluşturmakta ve onları "The Mukaab" gibi şirk faaliyetletine yönlendirmektedir.

50/6 E fe lem yenzuru iles SEMAİ
fevkahum KEYFE BENEYNAHA ve
zeyyennaha ve ma leha min furuc

( Üstlerindeki GÖĞE bakmazlar mı?
Onu nasıl BINA ETTİK ve onu
süsledik. Onda kusur, çatlak yarık
yoktur. )

51/47 Ves SEMAE BENEYNAHA bi
eydin ve inna le musiun

( Ve GÖĞÜ kuvvet ile BİNA ETTİK. Ve kesinlikle biz genişletenleriz. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder