18 Haziran 2019 Salı

Denizler Altında 20,000 Fersah

Meşhur bilimkurgu romanı olan "Denizler Altında 20,000 Fersah" Fransız yazar Jules Verne tarafından 1870 yılında yayımlanmıştır. Kitaba ve Jules Verne'e ilişkin 11 nümerolojisi dikkat çekmektedir.

- Kitap 20 bölümden oluşmakta olup, "11." Bölümin ismi "Gerçek BİR Adada Gerçek BİR Av"'dır.

- Jules Verne 08.02.1828 tarihinde doğmuş olup, doğum tarihinin nümerolojisi 29 sayısı üzerinden "11" sayısını vermektedir. ( 0+8+0+2+1+8+2+8 = 29 ... 2+9 = "11" )

- 1 Deniz Fersahı 5,555 metreye eşittir. Buna göre 20,000 Fersah 111,100,000 metreye eşit olmaktadır.


Jules Verne, romanında denizin / suyun farklı boyutlara açılan bir portal olduğuna mı dikkat çekmek istemiştir? Zira farklı boyutlara açılan "Star Gate" ( Yıldız Kapısı ) hep "Su" içinden girişi olan bir portal olarak resmedilir.

Uzay da Hidrojen atomlarıyla kaplı bir denizdir. Kur'an'da da Güneş, Ay ve Yıldızlar için "Dairelerinde YÜZERLER" ve "Vadelerine AKARLAR" ifadeleri yer alır.

21/33 - Ve hüvellezi halekal leyle ven nehara veş şemse vel kamer KÜLLÜN Fİ FELEKİN YESBEHUN ( Ve geceyi ve gündüzü, Güneş’i ve Ay’ı yaratan O'dur. HEPSİ DAİREDE YÜZERLER. )

13/2 - Allahüllezı rafeas semavati bi ğayri amedin teravneha sümmesteva alel arşi ve sehharaş şemse vel kamer KÜLLÜN YECRİ Lİ ECELİN MÜSEMMA yüdebbirul emra yüfassılül ayati lealleküm bi likai rabbiküm tukınun ( O Allah, gökleri sütunsuz yükseltendir. Onları görürsünüz. Sonra arş, taht üzerine seviyelendi. Ay’ı ve Güneş’i buyruğuna aldı. HEPSİ İSİMLENDİRİLMİŞ BELİRLİ VADE İÇİN AKARLAR. İşleri yönetir. Ayetleri ayrıntılandırır. Umulur ki Rab’binize kavuşmaya kani olursunuz. )

39/5 - Halekas semavati vel erda bil hakk yükevvirul leyle alen nehari ve yükevvirun nehara alel leyli ve sehharaş şemse vel kamer KÜLLÜN YECRİ Lİ ECELİN MÜSEMMA e la hüvel azızül ğaffar ( Gökleri ve yeri gerçek ile yarattı. Geceyi gündüze sarar ve gündüzü geceye sarar. Güneş’i ve Ay’ı buyruğuna almıştır. HEPSİ İSİMLENDİRİLMİŞ BELİRLİ VADE İÇİN AKARLAR. İyi bilinki O yüce affedendir. )






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder