19 Haziran 2019 Çarşamba

Yedilerle verilen döngü sonu mesajları...

Sure ve ayet numaraları "7" nümerolojisi içeren aşağıdaki ayetlerin tümünde "Döngü sonuna" işaret edilmekte olması dikkat çekmektedir. ( Bilindiği üzere 7 sayısı bir döngülük frekansı ifade etmektedir. )

7/7 - Fe le nekussanne aleyhim bi ılmin ve ma künna ğaibın ( Kesinlikle onlara ilimle anlatacağız. Biz görünmeyenler, gizliler değiliz. ) *

*Ayetten önceki ayetlerde "Azabın gelişinden" bahsedilmekte olup, 7/7 kodlu ayette de döngü sonunda sırların açığa çıkması ve ilmin yayılması mesajı verilmektedir.

7/70 - Kalu e ci'tena li na'büdellahe vahdehu ve nezera ma kane ya'büdü abaüna FE'TİNA BİMA TEIDUNA in künte mines sadikın ( "Sen tek Allah’a  kulluk etmemiz ve babalarımızın kulluk ettiklerini bırakmamız için mi geldin? O halde, doğrulardan isen o BİZİ TEHDİT ETTİĞİNİ, BİZE VADD ETTİĞİNİ BİZE GETİR." dediler. )

7/77 - Fe akarun nakate ve atev an emri rabbihim ve kalu ya salihU'TİNA BİMA TEIDUNA in künte minel murselın ( Böylece dişi deveyi boğazladılar ve Rab’lerinin emrinin dışına çıktılar. "Ey Salih, eğer gönderilenlerdensen, O BİZİ TEHDİT ETTİĞİNİ, BİZE VAAD ETTİĞİNİ BİZE GETİR. " dediler. )

70/7 - Ve NERAHU KARİBEN ( Ve ONU* YAKIN GÖRÜRÜZ. )

* O = 70/1 kodlu ayette bildirilen "Vaki azab" ( Vuku bulacak azab / Döngü sonu vakaları )

77/7 - İnnema TU'ADUNE LE VAKI'UN ( Kesinlikle VAAD EDİLDİĞİNİZ VAKİ OLACAKTIR. )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder