20 Haziran 2019 Perşembe

Down Sendromu ... Gerilik mi? Uyumsuzluk mu?

İnsan DNA'sında 23 kromozom çiftinden oluşan toplam 46 kromozom bulunmaktadır. 


21. sıradaki kromozom çifti yerine kromozom üçlüsü ( Triploid ) olması yani toplamda 47 kromozom olması durumunda "Down Sendromu" adı verilen bir fenomen tezahür etmektedir. Belirtilerini zihinsel olarak IQ ( Zeka ) seviyesi düşüklüğü, fiziksel olarak da çekik göz yapısı ile gösteren Down Sendromu'nun esas itibarıyla bir hastalık olmadığı belirtilmektedir. Zira mantıksal olarak bir geriliğin oluşabilmesi için bir eksikliğin olması beklenir. Kromozom adedinin fazla olması aslında daha gelişmiş olmayı gerektirirken neden “gerilik” oluşturmaktadır? Yoksa kromozom fazlalığı ( Poliploid ) sendromu üst boyuta ait süptil varlıkların kaba madde alemi olan Dünya’ya uyumsuzlukları nedeniyle oluşabilen bir durum mudur?

            
Down Sendromu arzeden DNA yapısında 21. sırada üç çift kromozom bulunur.

                                        
Çekik gözlere sahip Down Sendromlu bir çocuk

Yapılan araştırmalar bugüne kadar rastlanan en yüksek kromozom fazlalığı vakasının 92 kromozomun söz konusu olduğu Tetraploid ( Dörtlü Kromozom ) fenomeni olduğunu göstermektedir. Bu fenomenin, düşük vakalarındaki ceninlerin %1-2’sinde görüldüğü bildirilmektedir.

Yukarıdaki bilgiler incelendiğinde, portal açılmasıyla üst boyuta geçişin sembolü olan “11” nümerolojisinin tezahür ettiği görülmektedir. Down Sendromundaki 47 kromozom ve Tetraploid fenomenindeki 92 kromozom. ( 47 ... 4+7 = 11 ; 92 ... 9+2 = 11 ) ....

56. sure olan ( 5+6 = “11” ) ve döngü sonu ve sonrasındaki süreçte vuku bulacak olaylara ilişkin bilgi veren Vakia suresinin 7. ayeti, döngü sonunda yani Yarı Süptil boyuta geçiş öncesindeki Altın Çağ’da insanın DNA’sında gerçekleşecek bir değişimi 11 nümerolojisi destekli olarak haber mi vermektedir? Altın Çağ insanının gelişmiş metapsişik yeteneklere ( Telekinezi, Telepati, Çift Bedenleme, Durugörü, Levitasyon, Medyumluk, Şifacılık, Çok Dille Konuşma vb. ) haiz olacağı spiritüel kaynaklarda ve kitaplarda bildirilmektedir.

11 sayısnın portal açılmasıyla üst boyuta geçişi sembolize etmesi kapsamında Müzemmil suresinin 73/19 kodlu ayeti dikkat çekmektedir.

73/19 - İnne (1) hazi (2) hi (3) tezkiretun (4) fe (5) men (6) şae (7) ittehaze (8) ila (9) rabbi (10) hı (10) SEBİLEN (11) ( Kesinlikle işte o hatırlamadır. O halde dileyen kimse Rab’bine yol edinir. )

-        “Rab’be giden yol” kavramının yer aldığı 73/19 kodlu ayetin kodunda “11” nümerolojisi bulunmaktadır. 73 ... 7+3 = 10 ... “1” ; 19 ... 1+9 = 10 ... “1” ..... “11” )


-        73/19 kodlu ayette “11” kelime bulunmaktadır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder