1 Ağustos 2019 Perşembe

Dünya hayatı yanılgısı ve normal algısı


“Normal” kelimesi “Kural, Standart” anlamına gelen “Norm” kelimesinde türemiş olup “Kurala Uygun, Standarda Uygun” anlamına gelmektedir. “Normal” kavramı, insanın gerçek varlığı olan ruhunun yansıması olan Öz Varlığını bloke edip, onu fiziksel belirli kalıplara yani “dünya hayatına” hapsederek kontrol altına almak amacıyla satanik elit kitle tarafından telkin edilen düşünce, tutum ve davranışlar bütünü yani bir anlamda “standart” tanımıdır. 

Nedir bu “normlar”? 

Malum kitlenin tesis ettiği eğitim sisteminde empoze edilenleri temel bilgiler addetmek, onların istediği eğitimi almak, onların kurdukları şirketler sisteminde, topluma zerre kadar fayda sağlamadan, aksine dünyada dökülen kan ve gözyaşının bizzat müsebbibi olanlara köle olmak suretiyle hizmet etmek, parayı en büyük güç ve ulaşılması gereken bir hedef addetmek, onların izin verdiği bilgilere ulaşabilmek, onların istediklerini tüketmek, onların istedikleri yerlere gitmek, onların istedikleri gibi düşünmek ve davranmak, onların görülmesini, duyulmasını, hissedilmesini istediklerini görmek, duymak ve hissetmektir. Kısaca onlar neyi telkin ediyorlar ve neyin yapılmasını istiyorlarsa onları yapmak ve neyi “anormal” olarak telkin edip yasaklıyorlarsa ondan uzak durmak ve onu mekruh addetmektir.


Bu bağlamda, yaratılışın ve kainatın gerçeklerini içeren ilahi bilgilerinin araştırılması, metapsişik yeteneklerin geliştirilmesi ve ruhsal uyanış çalışmalarının yapılması gibi hususlar “anormal” ve tuhaf olarak algılatılmaya çalışılmakta veya yine aynı kitlenin kontrolündeki medya tarafından bu hususların saptırılmak suretiyle iletişimi yapılmaktadır. Bir başka deyişle, filmlerde, dizilerde, müziklerde ve muhtelif yayınlarda gerçek ilahi bilgiler kullanılmakta ancak satanik mesajlar verilmektedir. ( Kur’an’da yer alan “İlim üzerine sapmak” ifadesi bu meyanda önem arzetmektedir. )

Kur’an’da, tekamül sürecindeki bir sınav ve bir aldatmaca ( illüzyon ) olan “Dünya hayatı” yanılgısı bazı ayetlerde şöyle ifade edilmiştir.

3/185 - Küllü nefsin zaikatül mevt ve innema tüveffevne ücuraküm yevmel kıyameh fe men zuhziha anin nari ve üdhılel cennete fe kad faz ve MEL HAYATÜD DÜNYA İLLA METAUL ĞURUR ( Tüm nefisler ölümü tadacaktır. Ve ayağa kalkış gününde ödülleriniz kesinlikle size vefa edilecektir. Kim ateşten uzaklaştırılıp, cennete sokulursa kurtulmuştur. DÜNYA HAYATI ALDATICI META / MADDE / FAYDA HARİCİNDEKİ DEĞİLDİR. ) 

10/7 - İnnellezine la yercune likaena ve radu bil hayatid dünya vatmeennu biha vellezine hüm an ayatina ğafilun ( Kesinlikle o bize kavuşmayı ummayanlar, dünya hayatına razı, hoşnut olanlar, onunla tatmin olanlar ve o ayetlerimizden habersiz olanlar, )

30/7 - Ya'lemune zahiran minel hayatid dünya ve hüm anil ahırati hüm ğafilun ( Dünya hayatından görüneni bilirler. Onlar ahiretten habersizdirler. )

6/130 - Ya ma'şeral cinni vel insi e lem ye'tiküm rusülün minküm yekussune aleyküm ayatı ve yünziruneküm likae yevmiküm haza kalu şehidna ala enfüsina ve ğarrathümül hayatüd dünya ve şehıdu ala enfüsihim ennehüm kanu kafirın ( Ey cin ve insan topluluğu, sizden size ayetlerimi anlatan ve bu gününüze kavuşacağınız hususunda sizi uyaran resuller gelmedi mi? "Nefsimiz üzerine şahidiz." dediler. Dünya hayatı onları aldattı ve nefisleri üzerine kesinlikle inkarcı olduklarına şahitlik ettiler. )


13/26 - Allahü yebsütur rizka li men yeşaü ve yakdir ve ferihu bil hayatid dünya ve mel hayatüd dünya fil ahırati illa meta ( Allah, rızkı dilediği kimseye genişletir ve daraltır. Dünya hayatıyla ferahlayıp sevinirler. Oysa dünya hayatı ahiretin yanında meta / madde haricindeki değildir. )

İnsanı, sadece 5 duyudan oluşan kaba madde alemi ( dünya ) algısına zorlayan ve bu suretle onu köleleştirmeye, robota dönüştürmeye çalışan bu satanik kitle kolektif bilincin uyanışı ve tesisi sürecinde olunan bu son dönemde bu amacı doğrultusunda dijital teknolojiyi ( yapay zeka, cloud teknolojisi, transhümanizm ( süper insan ! ) projesi vb. ) yoğun şekilde kullanmaya başlamıştır. Bu teknoloji insanların mevcut yeteneklerini de ( düşünme, hayal etme, yazma, okuma, yürüme vb. ) bloke etmek, insanı adeta felç etmek üzere kurgulanmaktadır.

Özünde, ruhun tesirindeki bedensiz Öz Varlık olan ve kendisine tekamüle dayalı sonsuz yaşam ve sonsuz kabiliyetler bahşedilmiş olan insan cahil bırakılmak suretiyle sadece maddesel olan dünya hayatının var olduğu bunun ötesinde bir şey olmadığı yanılgısına düşürülmektedir. Allahü Teala’nın açılım ve idrak yükselmesi bahşettiği insanlar ise gerçeği farketmekte, kolektif bilincin ve farkındalığın tesisi için çalışmaktadırlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder