5 Ekim 2019 Cumartesi

Eksen kayması ve 9 nümerolojisi

Evvelce "Yaklaşan 12. Gezegen Nibiru" başlıklı bölümde dünyanın döngü sonunun yani devre kapanışının, farklı bir yıldız sisteminden gelip Güneş sisteminden geçerek tekrar kendi sistemine dönecek olan Nibiru isimli gezegenden gelen manyetik alan tesirleriyle vuku bulacağına değinilmişti.

"İlahi Nizam ve Kainat" isimli kitapta Nibiru gezegeninin manyetik alan tesirinin, dünyanın ekseninin kaymasına ve nihayetinde kutupların altüst olmak yani ters dönerek suretiyle yer değiştirmesine ve bunun da beklenen tufana ( Nuh Tufanı'nın tekerrürü ) sebep olacağı belirtilmektedir. Kitaptaki ilgili bölümler aşağıdadır.

"Dünya, güneş etrafındaki yörüngesi üzerinde amut bir eksen etrafında dönmez. Bu eksen, amut duruma nazaran 23° 27´ eğri bir istikamette bulunur ve bu istikamet etrafında dönerek gün- lük devrelerini ikmal eder."

"Misafir gezegenden gelen tesir çok kaba ve ağırdır dedik. Bi- naenaleyh güneş sisteminin en mütekâmil küresi olan dünyanın, ince ve mudil manyetik alanı ile, bu gezegenin kaba manyetik alanı arasında büyük bir kaynaşmazlık mevcut olduğundan, güneş manzumesine gezegenden gelen tesirin en şiddetli sarsıcı neticeleri ve reaksiyonları dünya küresinde görülecektir. Bu hâlin neticesi olarak gezegenin bu kaba manyetik alanının tazyiki altında dünyanın, bugün sabit olan ekseninin 23° 27´lık meyli, 13° daha artacak ve dünyanın ekseni, yörüngesine amut durum- dan 36° derece eğri bulunacaktır. Kutupların ilk kayma hareketi misafir gezegenin güneş sistemine gelecek ilk direkt tesirleriyle başlar."

"Eski eksenin istikameti, dünya yörüngesine amut durumun- dan 23°lik zaviye açığı ile ayrılmıştı. Kutup değişmesi yüzünden bu eksene eklenecek yeni meyil ise 13° olduğuna göre, yeni ekse-nin böylece yavaş yavaş eğilerek en son haddini bulacağı meyil derecesi 23°+13°=36° olacaktır. Dünyanın kendi etrafında dönüşü, daima ekseni etrafında vâkı olacağından eksenin değişen bu meyillerine göre dünyanın da kendi etrafındaki dönüş istikametleri değişecektir."

"Yukarıda izah olunan mekanizma ile DÜNYA, YARIM DAİRELİK BİR KAVİS ÇİZEREK TEPESİ ÜSTÜ GELİNCE, yeni dünya ekseninin de dünyanın yeni kurulmuş muvazenesinden mütevellit dönüş durumuna göre yeni bir istikamet alacağı tabiîdir."

"Fakat dünyanın bu yarım dairelik dönüşünden sonra KUTUPLARIN ALTÜST OLMASI, yeni dünyada belirli bir değişme, hattâ hiçbir değişme husule getirmeyecektir. Zira esasen kutuplar altüst ol-duktan sonra ortada eski coğrafî durumlara ait hiçbir teşekkül kalmayacağından, yeni kutupların kurulduğu noktaların eski memleketlerle ve coğrafî durumla kıyas edilmesi bahis mevzuu olmayacaktır. Binaenaleyh yeni doğacak dünyanın da eksen meyli ne olursa olsun gene bugünkü gibi bir kuzey, bir de güney kutbu mevcut olacak ve geçmiş devreye ait olan kutupları ise bütün coğrafî teşekkülâtıyla birlikte ebediyen unutulan bir maziye karışmış bulunacaktır."

Döngü sonundaki eksen kayması neticesinde vuku bulacak bu "tersine dönme" / "altüst olma" meselesi Kur'an ayetlerinde nümerolojik veriler ile destekli şekilde bildirilmekte gibidir.

53/52 - Ve KAVME NUHİN min kabl innehüm kanu hüm azleme ve atğa ( Ve NUH KAVMİNİ. Kesinlikle onlar önceden zulmeden ve azan oldular. )
53/53 - Vel MU'TEFİKETE ehva ( Ve atarak TERSİNE döndürdü. )
53/54 - Fe ĞAŞŞAHA MA ĞAŞŞA ( Böylece ONLARI ÖRTEN ÖRTTÜ. )

69/9 - Ve cae fir'avnu ve men kablehu vel MÜ'TEFİKATÜ bil hatıet ( Ve Firavun, ondan öncekiler ve TERSİNE DÖNMÜŞLER o hatayı getirdiler. )
69/10 - Fe asav resule rabbihim fe ehazehüm ahzeten rabiyet ( Böylece Rab’lerinin resulüne isyan ettiler de onları yükselen yakalayışla yakaladı. )
69/11 - İnna LEMMA TAĞAL MAU hamelnaküm fil cariyet ( SULAR AZDIĞINDA, kesinlikle biz sizi akıp gidenlerin içinde taşıdık. )

Ayetlerde yer alan "Mü'tefikatü" ( Tersine Dönmüşler ) kelimesinin, bir döngü halinde tekrar eden önceki eksen kayması sonucunda kutupların tersine dönerek altüst olmasını ifade ediyor olması kuvvetle muhtemeldir. Zira ayetlerdeki "Mü'tefikatü" ( Tersine Dönmüşler ) kelimesinden hemen sonra "Örtenin örtmesi" ve "Suların azması"ndan bahsedilmektedir.

69/9 kodlu ayetteki "Mü'tefikatü" ( Tersine Dönmüşler ) kelimesi, Firavun ve Firavun'dan öncekiler den de önceki bir kavmi ifade etmekte gibidir. Bu kavim bir önceki döngü sonunda Nuh Tufanı'nı yaşayan Mu kavmi olabilir.

İlahi Nizam ve Kainat kitabında dünyanın mevcut ekseninin 23° 27´ olduğu ve yaklaşan Nibiru gezegeninin artan manyetik alan tesiriyle bunun 13°'lik bir sapma ile 36° halini alacağı belirtilmektedir. Bu fenomen kutupların tersine dönmesinin / altüst olmasının ve tufanın gerçekleşmesinin temel sebebidir. Dikkat edilecek olursa ortaya "9" nümerolojisi çıkmaktadır.

23° 27´ ve 13° .... 2+3+2+7+1+3 = 18 ... 1+8 = "9"

27´ ... 2+7 = "9"

23° + 13° = 36° ... 3+6 = "9"

Bilindiği üzere okült nümerolojide "9" sayısı, yaratılışın nümerolojik sembolü olan "6" sayısının tersini temsil etmektedir. Bir başka deyişle "9" sayısı, belirli bir işleyiş sisteminin tersine olan durumu sembolize etmektedir. Bu nedenledir ki "9" sayısına satanizmde Rab'be karşı durma, O'na ters olma anlamı yüklenmiştir. Düalitenin sembolü olan meşhur Yin Yang figürü de 6 ve 9 sayılarına benzer formlardan oluşmaktadır.

Bu çerçevede "Mü'tefikatü" ( Tersine Dönmüşler ) kelimesinin son kez olmak üzere ( Döngü sonu ilintisi ) 69/9 kodlu ayette geçmesi dikkat çekmektedir. Bu husus hem "69" ( Yin Yang / Düalite ) hem de "9" sayısı tezahürü açısından önem arzetmektedir.

Ayrıca Necm ( Yıldız ) suresinin 53/52-54 ayet aralığındaki "tersine dönme" hususunda n bahsedilmesi ve ayet setinin 54 numaralı ayetle ve "Örten örttü" ( Suların örtmesi ) ifadesiyle sona ermesi de dikkat çekmektedir. ( 5+4 = "9" )

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder