27 Ekim 2019 Pazar

İkiden biri

Yaklaşmakta olan Nibiru gezegeninin dünyaya en yakın konuma gelmesiyle birlikte manyetik tesirinin maksimize olacağı ve buna bağlı olarak da döngü sonundaki tufanın vuku bulacağı evvelki bölümlerde defaatle incelenmişti. Tufan süreci, tekamül safhasına erişerek üst boyuta ( Cennet, Sirius, Sevgi Planı ) geçme liyakati bahşedilmiş olanlar ile tekamülünü tamamlayamamış ve bu nedenle mevcut 3. boyutta ( kaba madde alemi dünya ) tekrar 70,000 yıllık reenkarnasyon sürecini deneyimlemek durumunda bırakılmış olanların ayrışım süreci olacaktır.

Söz konusu ayrışım kapsamında üst boyuta geçecek olanlar ile 3. boyutta kalacak olanların adedine ilişkin Kur'an ve İncil ayetlerinde bilgi verilmekte gibidir.

Kur'an'daki ilgili ayet seti aşağıdaki gibi olup, özetle o gün dünyada yaşam bulmuş tüm insanların ilgili döngü kapsamında son kez reenkarne olacağı, cehennemin yani dünyanın devre sonunun tufan ile gerçekleşmesine şahit olacakları ve aralarında yapılacak ayrışımla / seçimle bir sonraki aşamalarına ( Cennet ( Sirius ) veya Cehennem ( Dünya ) ) intikal ettirilecekleri bildirilmektedir. 

19/68 - Fe ve rabbike le nahşürannehüm veş şeyatıne sümme le nuhdırannehüm havle cehenneme cisiyya ( Böylece ve Rab’bin, onları ve şeytanları kesinlikle toplayacağız. Sonra kesinlikle onları cehennemin etrafında diz çökmüş olarak hazır edeceğiz. )

19/69 - Sümme lenenzianne min külli şıatin eyyühüm eşeddü aler rahmani ıtiyya ( Sonra her gruptan, Rahman' a isyankarlıkta en şiddetlileri hangileriyse ayıracağız. )

19/70 - Sümme le nahnü a'lemü billezıne hüm evla biha sıliyya ( Sonra, ona salınmaya, atılmaya layık olmada önce, başta gelenleri, daha yakın olanları biz biliriz. )

19/71 - Ve in minküm illa varidüha kane ala rabbike hatmen makdıyya ( Ve kesinlikle sizlerden olanlar illa ki oraya varırlar. Rab’binin üzerine akdedilmiş hükümdür. )

"19/72" - Sümme (1) nünecci (2) ellezıne (3) İTTEKAV (4) ve (5) nezeru (6) ez (7) ZALİMINE (8) fı (9) ha (10) cisiyya (11) ( Sonra o sakınanları kurtaracağız. Zalimleri de orada diz çökmüş olarak bırakacağız. )

Ayet setinin son ayetinde 11 kelime bulunmakta olup, ayrışımın 1'e 1 esasına göre yapılacağı bilgisi mim verilmektedir? Yani 1 kişi cennete, 1 kişi cehenneme ( dünyaya gelmeye devam etmeye ) şeklinde midir? Ayetteki, "Sakınma" ( İttekav ) ve "Zalimler" ( Zalimıne ) kelimeleri söz konusu ayrışımın iki kriterini ifade etmektedir. "Sakınma" ( İttekav ) kelimesinin 4., "Zalimler" ( Zalimıne ) kelimesinin de bu kelimeden sonraki 4. kelime olması yani ayetin 8. kelimesi olması yarı yarıya bir ayrışım oranın olduğunu mu bildirmektedir ?

Ayrıca ayet kodunun ( 19/72 ) nümerolojik değeri olan "1" sayısı ( 1+9+7+2 = 19 ... 1+9 = 1 ) ayetteki kelime adediyle yanyana yazıldığında 111 sayısı oluşmaktadır. 111 sayısı da fazdan faza, boyuttan boyuta geçişin nümerolojik sembolüdür. 

Benzer ifadeler İncil'in aşağıdaki ayetlerinde daha açık bir şekilde yer almaktadır.

40-Matthew-24-39 TUFAN gelinceye, hepsini süpürüp götürünceye dek başlarına geleceklerden habersizdiler. İnsanoğlu'nun gelişi de öyle olacak.

40-Matthew-24-40 O gün tarlada bulunan İKİ KİŞİDEN BİRİ ALINACAK, BİRİ BIRAKILACAK.

40-Matthew-"24-41" Değirmende buğday öğüten İKİ KADINDAN BİRİ ALINACAK, BİRİ BIRAKILACAK. 

Yukarıdaki son İncil ayetinin numarasının ( 24-41 ) nümerolojik değeri de "11" sayısını vermektedir.

Bu ayetlerdeki 11 nümerolojisi, 11 sayısının bir başka batıni anlamına yani sembolize ettiği bir başka kavrama ışık tutmakta gibidir.

42 Luke 17-34 Size şunu söyleyeyim, o gece aynı yatakta olan İKİ KİŞİDEN BİRİ alınacak, öbürü bırakılacak.

42 Luke 17-35 Birlikte buğday öğüten İKİ KADINDAN BİRİ alınacak, öbürü bırakılacak."

42 Luke 17-36 İKİ ADAM tarlada olacak; BİRİ ALINACAK DİĞERİ BIRAKILACAK. 

İncil'deki benzer bir başka ayet setinde de aynı bilgi "Beşi akıllı, beşi akılsız olan on kız" sembolizmi ile verilmektedir.

40-Matthew-25-1 "O zaman Göklerin Egemenliği, kandillerini alıp güveyi karşılamaya çıkan on kıza benzeyecek.
40-Matthew-25-2 Bunların beşi akıllı, beşi akılsızdı.
40-Matthew-25-3 Akılsızlar yanlarına kandillerini aldılar, ama yağ almadılar.
40-Matthew-25-4 Akıllılar ise, kandilleriyle birlikte kaplar içinde yağ da aldılar.
40-Matthew-25-5 Güvey gecikince hepsini uyku bastı, dalıp uyudular.
40-Matthew-25-6 "Gece yarısı bir ses yankılandı: 'İşte güvey geliyor, onu karşılamaya çıkın!'
40-Matthew-25-7 Bunun üzerine kızların hepsi kalkıp kandillerini tazelediler.
40-Matthew-25-8 "Akılsızlar akıllılara, 'Kandillerimiz sönüyor, bize yağ verin!' dediler.
40-Matthew-25-9 "Akıllılar, 'Olmaz! Hem bize hem size yetmeyebilir. En iyisi satıcılara gidin, kendinize yağ alın' dediler.
40-Matthew-25-10 "Ne var ki, onlar yağ satın almaya giderlerken güvey geldi. Hazırlıklı olan kızlar, onunla birlikte düğün şölenine girdiler ve kapı kapandı.
40-Matthew-25-11 "Daha sonra gelen öbür kızlar, 'Efendimiz, efendimiz, aç kapıyı bize!' dediler.
40-Matthew-25-12 "Güvey ise, 'Size doğrusunu söyleyeyim, sizi tanımıyorum' dedi.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder