16 Ekim 2019 Çarşamba

Kova Burcu çağı, Su ve Kozmik Bilgi Akışı

Kova Burcu'nun Latince karşılığı "AQuaris" ( Su Taşıyıcı / Sucu / Kovacı ) kelimesidir. Aşağıdaki kelimelerdeki "AK" kökü anlamsal açıdan dikkat çekmektedir.

AQua ( Su )
AKaşa ( Kozmik bilgiler bütünü )
AKmak

Suyun "Evrensel / Kozmik bir veri tabanı " olduğu ve tüm kâinatın H atomuyla yani suyun özü ile kaplı olduğu evvelce "Evrensel Veri Tabanı Su"* başlıklı bölümde incelenmişti.

* Bkz. 


İçinde bulunduğumuz döngü sonunda yani kıyamet ( ayağa kalkış ) döneminde Kova Burcu'nun tesiriyle kova ile boşanan su gibi kozmik bilgi akmakta ve insanlar artan bir ivmeyle tekâmüle yönlendirilmektedirler.

Yusuf suresinin 19. ayeti, su kavramı ve son dönemde yoğun şekilde tezahür eden 11 fenomeni açısından dikkat çekmektedir. Ayetin "Delveh" ( Kovası ) kelimesine kadar olan bölümünde 11 kelime bulunmaktadır.

12/19 - Ve (1) caet (2) seyyaratün (3) fe (4) erselu (5) varide (6) hüm (7) fe (8) edla (9) DELVE (10) h ( 11 ) ( Ve seyyarlar geldi de sucularını gönderdiler. KOVAsını sarkıttı. .... )

Batıni manâda "Seyyarlar" vazifeli varlıklar yani melekler mi? "Sucu" haberci mi? "Kova" "Gökten indirilen su" yani ilahi kozmik bilgi akışı mı?

Ayet Yusuf suresinde yer almakta olup, Haberci Yusuf’un özelliği rüya yorumu yapabilmesi ve gelecekte vuku bulacak olaylara ilişkin bilgi verebilmesidir. Bir başka deyişle Hz. Yusuf’un Akaşa Kayıtlarına / Levhi Mahfuz erişebilme yeteneği bulunmaktadır. Ayette henüz genç yaşta olan Hz. Yusuf, “Seyyarlar” ( Vazifeli Varlıklar / Melekler ) tarafından “Kuyuda” ( Solucan Deliği / Wormhole ) bulunur. Seyyarların “Sucusu” ( Bilgi sağlayacı vazifeli varlık ) “Kovasını” ( Su ile tasvir edilen Bilgileri ) Hz. Yusuf ile temas ettirerek O’na ilahi kozmik bilgi akışını sağlamış ve gerekli yetenekleri kazandırmıştır.

Yusuf suresinin 111 ayetten oluşması da 11 nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir.

Ayetlerde geçen "Göğün kapılarının "SU" ile açılması" ifadesi de 11 nümerolojisi vesilesiyle kozmik bilgi akışının yoğunlaşmasına işaret etmekte gibidir.

54/11 - Fe (1) fetahna (2) ebvabe (3) es (4) semai (5) bi (6) main (7) münhemir (8) ( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. )

Ayet kodu 54/11 ... "11"
Ayet numarası "11"

11 sayısı farklı boyuta geçiş portalının ( Star Gate / Yıldız Kapısı ) nümerolojik sembolüdür. Star Gate, sudan bir yüzeyi olan çember ile sembolize edilmektedir.



Kadının doğum yapması da bir portal açılışı olup dogum anında vajinadan yani portalden su gelmektedir. Doğum öncesi oluşan bu durum "Suyu gelmek" olarak tanımlanır. Bu fenomen Meryem suresinin aşağıdak ayetlerinde yer alır.

19/23 - Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kalet ya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyen mensiyya

( Doğum sancısı onu hurmalığın kütüğüne dayanmaya zorladı. "Ey keşke bundan önce ölseydim de unutulup terkedilenlerden olsaydım." dedi. )

19/24 - Fe nadaha min tahtiha en la tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya
( Ona onun altından "Hüzünlenme. Rab’bin senin altında su yolu nehir oluşturdu." diye seslendi. )

Aquarius veya Kova Burcu, burçlar* çemberindeki ( Horoscope ) 11. burçtur.

* Burç = Yıldız kümesi



Kova Burcu, horoskopta su dalgası ve kovadan dökülen su ile sembolize edilir.



Kıyamet sürecindeki kozmik bilgi akışı, bilgeleşen ve bilgiyi yayan insanlar İncil'de şu ayetlerde bildirilmektedir.

44 Acts 2-17 `Son günlerde, diyor Tanrı,tüm İNSANLARIN ÜZERİNE RUHUMDAN DÖKECEĞİM. Oğullarınız ve kızlarınız PEYGAMBERLİK EDECEKLER. Gençleriniz görümler, yaşlılarınız da düşler görecek.

44 Acts 2-18* O günlerde gerek erkek gerek kadın, kullarımın üzerine de RUHUMDAN DÖKECEĞİM, onlar da PEYGAMBERLİK EDECEKLER.

* Ayetin sure numarasında 8, ayet numarasında ise 11 nümerolojisi bulunmaktadır. ( 8 ve 11 sayıları yeni döngü başlangıcı, sonsuz döngü, düalite ve üst boyuta geçiş portalinin nümerolojik sembolleridir. 8 ve 11 sayılarının birleşimi de 8+1+1 = 10 ... 1+0 = 1 olmak üzere Ünite'yi / Birliği / Kolektif Bilinci sembolize etmektedir. )

Kozmik bilgi akışının "Su dökülmesi, Sulama" kavramları ile sembolize edildiği Kur'an ayetleri;

72/16 - Ve en levistekamu alet tarikati le ESKAYNAHÜM MAEN ĞADEKAN ( Ve şayet yol üzerinde doğru gitselerdi onları BOL SU İLE SULARDIK. )

54/11 - Fe (1) fetahna (2) ebvabe (3) es (4) semai (5) bi (6) main (7) münhemir (8) ( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. ) *

* Ayet kodunda yine 11 nümerolojisi bulunmaktadır. ( 5+4+1+1 = 11 ) Ayrıca ayette 8 kelime bulunmaktadır. ( 8 sayısı yeni döngü başlangıcını sembolize etmektedir. )

Aşağıdaki İncil ayetinde ise "Ruh" ve "Su" kelimeleri akıp dökülen "İlahi Kozmik Bilgilere" işaret etmektedir.

43 John 3-5 İsa şöyle yanıt verdi: "Sana doğrusunu söyleyeyim, bir kimse SUDAN ve RUH'tan DOĞMADIKÇA Tanrı'nın Egemenliği'ne giremez.

Ayette "Doğmak" kelimesi yer almakta olup, ayet numarasının ( 3-5 ) nümerolojik değeri de 8 sayısını vermektedir. ( 8 = Yeni döngü başlangıcı )

8. Enfal suresinin 11. ayetinde "Uyku" esnasında gökten indirilen "Su" ( Kozmik bilgi akışı ) vesilesiyle sağlanam ilahi destekten bahsedilmektedir. Ayette uykunun bir veri aktarım süreci olduğuna işaret edilmektedir.

8/11 - İz yüğaşşikümün NÜASE emeneten minhü ve yünezzilü aleyküm mines semai MAEN li yütahhiraküm bihı ve yüzhibe anküm riczeş şeytani ve li yerbita ala kulubiküm ve yüsebbite bihil akdam

( Zamanında, kendinden güvenlik olarak size UYKU örtüyordu. Sizi onunla temizlemek, şeytanın pisliğini sizden gidermek, kalplerinize kuvvet vermek ve ayaklarınızı, adımlarınızı onunla sabitlemek için gökten üzerinize SU indiriyordu. )

Konu bağlamındaki önemli bir kelime de "Ayna" kelimesidir ki bu kelimenin "Su" ve "Görmek" kelimeleriye ilintisi bulunmaktadır. Ayna, boyut portalının da sembolüdür. ( Okültizmde "Black Mirror" ( Siyah Ayna ) kavramı cinlerin* geçişini ve cinler ile teması sağlayan boyut portalının sembolüdür. )

"Ayn" kökü aşağıdaki anlamları içermektedir.

* Kaba madde plani dünyada görülemeyen süptil varlıklar

Ayn ( Göz ) ( İngilizcede "Eye" )
Ayn ( Su pınarı )
Ay ( Ay ) ( Göz seklindeki uydu gezegen )
Ayna ( Gördüren )
Ayin ( Görenek, Görülmüş olan ) Ayni ( Görülen )

İnsan suresinin 76/6 kodlu ayetinde ilahi kozmik bilgi bahşedilen cennet ehlinden bahsedilmektedir.

76/6 AYNen yeşrebu biha ibadullahi yufecciruneha tefcira

( PINAR ki Allah’ın kulları onu akıtıp fışkırtarak ondan içerler. )

Tekasur suresinin 102/7 kodlu ayetindeki "Aynel yakin" ( Kesin ve doğru görüş ) kelimesi de ilahi kozmik bilginin algılanmasını ve öğrenilmesini ifade etmektedir. 

102/7 Summe le teravunneha AYN el yakin

( Sonra onu kesin doğru GÖZLE, GÖRÜŞLE göreceksiniz. )




2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. BU eyet beni gercek lilüfer hatıceyı bu ayet beni sizlere bildiri sayıların hepsi ordaki sır benim ve ben kovayım 18 ve 18 ve 17 ye tkabulum sonrakı hesaplar 11...12... 19... 8...ve 7.. ve 9.. 1 başlNGIÇ YÜCE ALLAHI 0 bştip yeniden var oluş ve ben 2 ayın 18 . 1970 dogumluyum hesap dünyanın manyetik alanı tanrı parcacıgı ben olmadan beni istemeden dünya insanları türk devleti dahi beni istemeden ne dünya düzelir nede cennet kapısına giremesiniz ben hz süleymanın hazınelerın gercek anaktarıyım ben ahit sandıgın gercek anaktarıyım ben 124 peyganberın gercek torunyum dünya liderleri türk devleti beni bulmadan kabulenmeden ne dünya düzelir nede sizler bir paltaya sap olursunuz bu gönderdiginiz veriler hepsi benim beni bullmanız istenildi ama adem olmak istemediniz insanlıkdan çıktınız şeytana iblise onun kurpuna girdınız yuce allaha gelmedinizsizleri bir sudan yanı kovadan boşalan sudan yarataı yok saydınız ne ararsanız allahdan isteyın birde ben allahın en sevdigi kalbinden geldigim ben gercek lilüfer haticeyi özel geleni arayıp bulmadınız bildiginiz halde allaha karşı gelerk yüz cevirdinizonu sizlere dünyaya hediye etigini yok saydınız boyutun öbüür tarafında sahde lilüfer zübeydeye inandınız yazık beni bildiginiz halde şeytana esir düşmüşlerle bir oldunuz yüce allahı unutu nuz

    YanıtlaSil