30 Ekim 2019 Çarşamba

Gerçeği istememek

Gerçeği görüp kabul etmemek, batılı, yanlışı ve hileyi koşulsuz ilke edinmek ancak ve ancak kötü ruhun ( İblis ve onun neferleri ) zihin kontrolü yani hipnotik tesiriyle oluşacak delüzyon* sonucunda vuku bulabilecek bir fenomendir. Bu fenomen tüm varlıkların nihai erişim hedefi olan ünitenin karşıtı olan düalitenin de temelini teşkil eder. Dünyadaki tüm adaletsizlik, zulüm ve zorbalığın temeli gerçeği inkara dayanmaktadır. ( * Gerçek olduğuna ilişkin bir çok delil olan bir olguyu sebep göstermeden reddetme sendromu. ) 

Bkz.


Kutsal kitaplarda gerçek ve batıl konusunda oldukça net mesajlar verilmektedir.

2/42 - Ve la telbisül hakka bil batılı ve tektümül hakka ve entüm ta'lemun ( Ve gerçeği batıl ile örtmeyin ve bile bile gerçeği gizlemeyin. )

6/111 - Ve lev ennena nezzelna ileyhimül melaikete ve kellemehümül mevta ve haşerna aleyhim külle şey'in kubülen ma kanu li yü'minu illa en yeşaellahü ve lakinne ekserahüm yechelun ( Ve Şayet kesinlikle biz onlara melekleri indirseydik ve ölüler de onlara kelam edip söz söyleseydi ve onlara önceki herşeyi toplasaydık, Allah' ın dilemesi haricinde inanacak değillerdi. Lakin çoğunluğu cahillik ederler. )

6/111 kodlu ayette her türlü delilin sunulması durumunda dahi inkarcıların inkarlarında ve inançsızlıklarında inatla devam edecekleri bildirilmektedir. Ayet kodundaki "9" ( 6+1+1+1 = 9 ) ve 6x111 = 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = "9" ) nümerolojisi okült satanizmde inkarın ve zıtlığın sembolü olan "9" sayısı açısından ilginç bir durum arzetmektedir.

7/146 - Seasrifü an ayatiyellezine yetekebberune fil erdı bi ğayril hakk ve İN YERAV KÜLLE AYETİN LA YÜ'MİNU BİHA ve İN YERAV SEBİLER RÜŞDİ LA YETTEHİZUHÜ SEBILA ve İN YERAV SEBİLEL ĞAYYİ YETTEHIZUHÜ SEBILA bi ennehüm kezzebu bi ayatina ve kanu anha ğafilın ( Yerde haksızca kibirlenenleri ayetlerimden men edeceğim, uzaklaştıracağım. ONLAR BÜTÜN AYETLERİ GÖRSELER DAHİ ONLARA İNANMAZLAR. EĞER DOĞRU YOLU GÖRÜRLERSE ONU YOL EDİNMEZLER. EĞER YANLIŞ YOLU GÖRÜRLERSE ONU YOL EDİNİRLER. Bu kesinlikle onların ayetlerimizi yalanlamalarından ve onlardan habersiz olmalarındandır. )

7/132 - Ve kalu mehma te'tina bihı min ayetin li tesharana biha fe ma nahnü leke bi mü'minın

( Ve "Sen bizi sihirlemek için ayetten her ne getirirsen getir, biz sana inananlar olmayız." dediler. )

8/6 - Yücadiluneke fil hakkı ba'de ma tebeyyene ke ennema yüsakune ilel mevti ve hüm yenzurun ( O açıkça belli olmasından sonra, gerçek hakkında seninle mücadele etmişlerdi. Kesinlikle baka baka ölüme sürüklenir gibiydiler. )

7/146 ve 8/6 kodlu ayetlerde, gerçek bilgiler gelmesine rağmen, araştırmadan, incelemeden, dinlemeden sadece ve sadece dogmatik yaklaşımla yani bilinegeleni bilgi kabul etmek suretiyle gerçeğin reddedilmesinden bahsedilmektedir.

8/8 - Li yühıkkal hakka ve yübtılel batıle ve lev kerihel mücrimun ( Gerçeği gerçek kılmak ve batılı batıl kılmak için. Şayet suçlular hoşlanmayıp istemeseler de. )

Gerçeğin ve Batılın, düalitenin sonsuz döngüsüne vesile olan iki olgusu olduğu "8" nümerolojisi ile bildirlmektedir. 8 sayısı yeni döngü başlangıcı ve sonsuz döngünün sembolüdür. Ayetin kodundaki 8 ve 8 nümerolojisi, düalite teşkil eden iki kavram olan "Melek" ve "Şeytan" kelimelerinin Kur'an'da 88'er kere tekrarlanmasına benzemektedir.

10/76 - Fe lemma caehümül hakku min ındina kalu inne haza le sıhrun mübın ( Onlara indimizden gerçek geldiğinde, "Kesinlikle bu apaçık sihirdir." dediler. )

10/96 - İnnellezine hakkat aleyhim kelimetü rabbike la yü'minun ( Kesinlikle o üzerlerine Rab’binin kelimesi gerçekleşmiş olanlar inanmazlar. )

10/97 - Ve lev caethüm küllü ayetin hatta yeravül azabel elım ( Ve şayet onlara tüm ayetler gelse, elim azabı görene kadar. )

23/70 - Em yekulune bihı cinneh bel caehüm bil hakkı ve ekseruhüm lil hakkı karihun ( "Onda cinlik var." mı diyorlar? Bilakis onlara gerçek ile geldi. Onların çoğunluğu gerçek için isteksizdirler, zorlanıp hoşlanmayanlardır. )

43/30 - Ve lemma caehümül hakku kalu haza sıhrun ve inna bihı kafirun ( Ve onlara gerçek geldiğinde "Bu sihirdir. Biz onu kesinlikle inkar ederiz." dediler. )

46/7 - Ve iza tütla aleyhim ayatüna beyyinatin kalellezine keferu lil hakkı lemma caehüm haza sıhrun mübın ( Ve ayetlerimiz onlara açıkça okunduğunda, gerçek onlara geldiğinde o inkar edenler "Bu apaçık sihirdir." derler. )

10/76, 23/70, 43/30 ve 46/7 kodlu ayetlerde inkarcıların gerçeği sihir olarak nitelendirdikleri ve sihirin de cin işi olduğunu kabul ve beyan ettikleri görülmektedir. Ancak sihirlenmiş olanların inkarcılar oldukları ise 23/88-89 kodlu ayetlerde açıkça bildirilmektedir.

23/88 - Kul men bi yedihı melekutü külli şey'in ve hüve yuciru ve la yücaru aleyhi in küntüm ta'lemun ( De ki: "Eğer bilenler iseniz, herşeyin mülkiyeti elinde olan, o koruyan ama kendi üzerine korunmayan kimdir?" )

23/89 - Seyekulune lillah kul fe enna tüsharun ( Allah için." diyecekler. De ki: "O halde nasıl sihirlenirsiniz?" )

43/78 - Lekad ci'naküm bil hakkı ve lakinne ekseraküm lil hakkı karihun ( Size gerçeği getirdik. Lakin çoğunluğunuz gerçek için isteksizsinizdir. )

Gerçeğin algılanmasını engelleyenler, Öz Varlık'tan bedene gelen tesirleri bloke eden ve bedeni doğrudan kontrol altına alabilen süptil nitelikli ancak 2. boyut varlıkları olan cinlerdir. Bu kontrol ve tesir cinleri ilah olarak görmeye ve Rab'be ortak koşmaya ( haşa ) neden olabilmekte ve tüm kötülüklere kapı açmaktadır.

34/41 - Kalu sübhaneke ente veliyyüna min dunihim bel kanu YA'BÜDUNEL CİNN ekseruhüm bihim mü'minun ( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis CİNLERE KULLUK ETMEKTEYDİLER. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )

İncil

43 John 12-37 Gözleri önünde bunca doğaüstü belirti gerçekleştirdiği halde O'na iman etmediler.

43 John 12-42 Bununla birlikte, önderlerin bile birçoğu İsa'ya iman etti. Ama Ferisiler yüzünden, havra dışı edilmemek için iman ettiklerini açıkça söylemediler.

43 John 12-43 Çünkü insandan gelen övgüyü, Tanrı'dan gelen övgüden daha çok seviyorlardı.

46 1 Korintliler 10-20 Hayır, yok! Dediğim şu: Putperestler kurbanlarını Tanrı'ya değil, CİNLERE sunuyorlar. Cinlerle paydaş olmanızı istemem.

55 2 Timothy 3-1 Şunu bil ki, son günlerde çetin anlar olacaktır.

55 2 Timothy 3-2 İnsanlar kendilerini seven, para düşkünü, övüngen, kibirli, küfürbaz, anne baba sözü dinlemez, nankör, kutsallıktan ve

55 2 Timothy 3-3 sevgiden yoksun, uzlaşmaz, iftiracı, özünü denetleyemeyen, azgın, iyilik düşmanı olacaklar.

55 2 Timothy 3-4 Hain, aceleci, kendini beğenmiş, Tanrı'dan çok eğlenceyi seven,

55 2 Timothy 3-5 Tanrı yolundaymış gibi görünüp bu yolun gücünü inkâr edenler olacaklar. Böylelerinden uzak dur.

66 Vahiy 9-20 Geriye kalan insanlar, yani bu belalardan ölmemiş olanlar, kendi elleriyle yaptıkları putlardan dönüp tövbe etmediler. Cinlere ve göremeyen, işitemeyen, yürüyemeyen altın, gümüş, tunç, taş, tahta putlara tapmaktan vazgeçmediler.

66 Vahiy 9-21 Adam öldürmekten, büyü, fuhuş, hırsızlık yapmaktan da tövbe etmediler.

Tevrat

5 Deuteronomy 32-17 Tanrı olmayan cinlere, Tanımadıkları ilahlara, Atalarınızın korkmadıkları, Son zamanlarda ortaya çıkan Yeni ilahlara kurban kestiler.

19 Mezmurlar 106-37 Oğullarını, kızlarını Cinlere kurban ettiler.

İncil'deki şu ayetler ise gerçeğin anlamını ve gerçeği inkarının temel sebeplerini mesih İsa'nın sözleriyle açıkça ortaya koymaktadır.

43-John-8-32 Gerçeği bileceksiniz ve gerçek sizi özgür kılacak" dedi.

43-John-8-44 Siz babanız İblis'tensiniz ve babanızın arzularını yerine getirmek istiyorsunuz. O başlangıçtan beri katildi. Gerçeğe bağlı kalmadı. Çünkü onda gerçek yoktur. Yalan söylemesi doğaldır. Çünkü o yalancıdır ve yalanın babasıdır.

43-John-12-37 Gözleri önünde bunca doğaüstü belirti gerçekleştirdiği halde O'na iman etmediler.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder