19 Kasım 2022 Cumartesi

Antinatalizm kumpası!

Evvelki bölümlerde de defaatle zikredildiği üzere küresel şeytanlar, merkezcil yönetim esasına dayalı tek dünya devletini kurarak, dünya nüfusunu azaltarak ve yapay zeka güdümlü sentetik insanı ( Human 2.0 ) oluşturarak küresel tam tahakküm sistemini tesis etmek ve insan soyunun ruhsal tekamülünü ve varlığını bloke etmeyi hedeflemektedirler. Bu bağlamda, planladıkları "Great Reset" ( Büyük Sıfırlama ) projesinin alt projelerinden biri olan Coronavirus* Pandemisi'nin ve mRNA enjeksiyonu operasyonunun devreye alınması paralelinde  "Antinatalizm" ( Doğum karşıtlığı ) kavramı da kitlelere telkin edilmeye başlanmıştır. 

* Evvelki bölümlerde de değinildiği üzere "Corona" kelimesinin kök anlamı "Nesil, Soy" kelimesidir ki bu kelime Kur'an'da "Karn / Kurun*" ( Soy, Nesil, Soylar, Nesiller ) olarak tezahür etmektedir. ( "Corona" kelimesi "Taç" anlamıyla kullanılmakta olsa da zaten "Taç" kelimesi kraliyet "soyunu" temsil etmek üzere kullanılan dairesel takıyı tanımlamaktadır. Dolayısıyla "Coronavirus" batinen "Soy virüsü / Soy kıran virüs" anlamlarını temsil etmektedir. )

Antinatalizm, küreselcilerin ağırlıklı olarak algı operasyonu bazında kurguladıkları iklim krizi, kıtlık, virüs pandemisi vb. senaryoları sebep  gösterilmek suretiyle kitlelere telkin edilmeye çalışılmaktadır. Ancak düşünme yeteneğine haiz olanlar "problem ve çözüm" olarak sunulan bu durumun irrasyonelliğini kavramakta zorlanmamaktadırlar.

Küresel şeytanların ( cin ve hibridler ) yukarıda anılan kadim bozgunculuk hedefi Bakara suresinin 205. ayetinde bildirilmiştir.

2/205 Ve iza tevella SEA FİL ERDİ Lİ YUFSİDE FİHA VE YUHLİKEL HARSE VEN NESL  vallahu la yuhibbul fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, YERDE BOZGUN YAPMAK, EKİNİ VE NESLİ HELAK ETMEK İÇİN ÇABALAR. Allah bozgunu sevmez.  )

Ayette bahsedilen "Ekinin helak edilmesi", tarım alanlarının yok edilmesi ve doğal ürünlerin sentetik ürünler ile ikame edilmesi yoluyla, "Neslin ( soyun ) helak edilmesi" ise  öldürme, hasta etme veya kısırlaştırma işlevi kodlanmış olan RNA molekülleri ( virüs veya mRNA aşısı ) veya muhtelif sebeplere ( iklim krizi vb. ) dayandırılmak suretiyle üremenin durdurulmasınin telkini yoluyla gerçekleşmektedir.

Küresel şirketlerin sahibi olan şeytanların "Ekini ve nesli helak etmesi" kavramı ile paralel olan diğer bir Kur'an ifadesi de Nahl suresinin 71. ayetinde geçen "Allah'ın nimetiyle cihad edilmesi" ifadesidir ki burada şeytanların, nimetleri yani ürünleri, nesli ( soyu ) bozarak ( sentetik ürünler, mRNA vb. ) veya nimete erişimi engelleyerek kendilerini Rab'be şirk koşmakta ve isyan etmekte oldukları bildirilmektedir.

16/71 Vallahu faddale ba'dakum ala ba'din fir rizk fe mellezine fuddilu bi raddi rizkihim ala ma meleket eymanuhum fe hum fihi seva' E FE Bİ Nİ'METALLAHİ YECHADUN 

( Ve Allah, rızıklarda bazınızı bazınıza üstün kıldı. Ancak o üstün olanlar rızıklarını o ellerinin malik olduklarına vermezler ki onda eşit olsunlar. YANİ ALLAH'IN NİMETİ İLE CİHAD MI EDİYORLAR? )

Görseldeki ifadeler"ÇOCUK YAPMAYI DURDURUN. Antinatalizm iklim krizine bir çözüm olabilir mi?" 

Bu çerçevede "https://www.stophavingkids.org/"* adresli bir oluşumun aktivist eylemler yapmakta olduğu ve toplumu yönlendirmeye çalıştığı görülmektedir. ( * "Stop having kids" ( Çocuk sahibi olmayı durdurun )

Kasıtlı gasp ve kısıtlama olmadığı müddetçe sonsuz bir döngü içinde oluşan kaynaklar mevcut ve doğacak insanlara yetecek ve artacak kadar olmakla birlikte nüfus & kaynak dengesi de ilahi nizamın mükemmel işleyişi içinde daima sağlanmaktadır.

Aşağıda bazı görselleri yer alan sözde aktivist eylemlerde kullanılan pankartlardaki mesajlar komplo kurgusunun kodları niteliğindedir.

"Çocuk yapmadan da aile kurabilirsiniz."

"Yaşamımızı sürdürmemizi sağlayacak tüm kaynaklar sınırlıdır."

"Biz en işgalci ve aşırı nüfuslu türüz."

"Çocuksuz ve üzüntüsüz ( pişmanlıksız )"

"Antinatalizmi normalleştirin."

"Daha çok insan, daha çok problem"

Allah'ın yarattığı insanı, "gezegenin problemi / gezegenin virüsü" olarak niteleyerek aşağılama eğilimi de esas virüs olan hibrid küresel şeytanların ve maddi menfaat beklentisiyle onlara tabi olanların zihin kontrol stratejisi ve telkinidir.

"Vasektomi kulübüne katıl!" ( Vasektomi, erkeklerde duktus vas deferenslerin kesilmesi veya bloke edilmesi yoluyla sperm boşalmasını önlemek amacıyla yapılan ameliyatın ismidir. )

"Çocuk sahibi olmayı durdurun."

Bilinçsiz ve kontrolsüz olarak gerçekleşen doğumların yanlış olduğu, bu konuda eğitimlerin yaygınlaştırılması gerektiği ve yoksulluk çekmekte olan mevcut çocuklara yardım edilmesinin öncelik arzettiği tartışmasız hususlardır. Ancak konu bağlamında hedeflenen, bu konularda toplumun doğru yönlendirilmesi, eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi değil doğrudan "insanın üremesinin durdurulması"dır. Nihai hedefin bu olması nedeniyle "Antinatalizm" şeytani bir kavram olarak tezahür etmektedir.

Küresel şeytanların kadim misyonu olan insanlığın tam tahakküm altına alınması ve insan soyunun devamlılığının bloke edilmesi hususu, yine küreselcilerin sözcüsü ve iletişim mecrası vazifesini üstlenmiş yazarların yıllar  önce yazdıkları "Childhood's End" ( Çocukluğun Sonu ), "Brave New World" ( Cesur Yeni Dünya ), "1984" vb. gibi romanlarda   dile getirilmiştir.

Çocuk enerjisi, yüksek frekanslı pozitif enerjidir, sevgi, saflık, temizlik, iyilik, mutluluk, sevinç ve güzellik enerjisidir, halden hale geçiş portalı açan melek enerjisidir. İşte hibrid şeytanlar adeta fotosentez misali, bu pozitif frekansları emip yok etmek suretiyle düşük frekanslı negatif enerjilerin yani nefret, öfke, acı, üzüntü, kaos, kötülük vb.nin açığa çıkmasını istemektedirler. Çünkü negatif enerjiden beslenmekte, güçlerini negatif enerjiden almaktadırlar. Şeytani kan ritüellerinde bebek kurban etme sapkınlığının temelinde şeytanlara kaba madde planı dünyada güç kazandırmak ve bu yolla nefsani ve maddi menfaat elde etme düşüncesi yatmaktadır. Dolayısıyla bebek doğumlarının engellenmesi olabilecek en büyük şeytani kan ritüeli niteliğindedir.

Kutsal kitaplarda "Çocuk" kavramının özellikle vurgulanması bu açıdan önem arzetmektedir. Ayrıca Atatürk'ün sevdiklerine "Çocuk" diye hitab etmesinin, önemli bir milli günü çocuklara armağan etmesinin esasen ruhsal ve batini sebepleri bulunmaktadır.

Kutsal kitaplarda "Çocuk" kelimesi, cennet, göksel egemenliğe giriş gibi kavramların tasvirlerinde yer almaktadır. 

Vakia suresindeki cennet tasvirinde "Veldan" ( Çocuklar ) kelimesi yer almaktadır. 

56/17 Yetufu aleyhim VELDANUN muhalledun

( Onların üzerinde ebedi ÇOCUKLAR dolaşırlar. )

İsra suresinin 31. ayetinde çoklu mesajlar bulunmaktadır. Ayette hem zengin olmak veya zenginliğini koruyabilmek amacıyla çocuklarını şeytana adak verenlerden, hem de "çocuk doğumunu engelleyenlerden" bahsedilmektedir. Bir çocuğun doğumunun engellenmesi veya çocuk doğurmamanın toplum genelinde insan soyunun devamını bloke edecek şekilde yaygınlaşması da "çocuk katli" ile eşdeğerdir.

17/31 Ve LA TAKTULU EVLADEKUM haşyete imlak nahnu nerzukuhum ve iyyakum inne katlehum kane hit'en kebira

( Ve fakirlik korkusuyla ÇOCUKLARINIZI ÖLDÜRMEYİN. Onları ve sizleri biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük suçtur, günahtır. )

Muzemmil suresinin 17. ayetindeki çoklu anlamlardan biri de döngü sonu vakaları kapsamındaki tezahürlerdir. Ayette, küreselcilerin yaymaya çalıştığı "Antinatalizm" eğilimi batini mesaj olarak ve muteşabih anlatımla bildirilmektedir.

73/17 Fe keyfe tettekune in kefertum yevmen YEC'ALUL VİLDANE ŞİBEN

( Eğer inkar ederseniz artık ÇOCUKLARİ AK SAÇKI İHTİYAR KILAN kılan o günden nasıl sakınacaksınız? )

İncil'in aşağıdaki ayetlerinde de ruhsal tekâmüle erip üst süptil planlara ( cennetler ) geçişin ancak çocuklar kadar günahtan arınmış ve saflaşmış olunmasıyla mümkün olabileceği bildirilmektedir.

40 Matthew 18-3 "Size doğrusunu söyleyeyim, dönüştürülüp, KÜÇÜK ÇOCUKLAR GİBİ OLMADIKÇA, Göklerin Egemenliği'ne asla giremezsiniz. 

40 Matthew 19-14 İsa, "BIRAKIN ÇOCUKLARI" dedi. "Bana gelmelerine engel olmayın! Çünkü GÖKLERİN EGEMENLİĞİ BÖYLELERİNİNDİR."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder