16 Kasım 2022 Çarşamba

"İkinci insan" ve "Human 2.0" tuzağı

Kutsal kitaplardaki ilahi kozmik bilgileri negatif frekans yayılımı ve kitlesel tahakküm için kullanan küresel şeytanlar, "Human 2.0" kavramını da kutsal kitaba istinaden ancak bu kavrama farklı anlam ve niyet yükleyerek lanse etmişlerdir. "Singularity" ( Tekillik ), "Transhumanism" ( İnsanüstücülük ), "Project Avatar" gibi sözde evrim ve gelişim mesajı veren bu kavramların ardında, insanların, döngü sonu nedeniyle yükselmekte olan frekanslarının ve algılarının ( çakralarının ) bloke edilmesi ve insanlığın düşük frekanslı kaba madde planına ( dünya, cehennem ) hapsedilerek ruhsal tekamülünün ( bilişsel, zihinsel gelişim ) sözde engellenmesi hedefi yatmaktadır. Virüsler ( RNA molekülleri ), mRNA enjeksiyonu, sentetik gıdalar vb. de bu hedef doğrultusunda planlanan büyük projenin bileşenleridir.

Oysa ki ilahi nizamın akış halinde olan kader mekanizması kapsamında insanların ruhsal tekamülü, engellenmesi mümkün olamayacak şekilde hızlanmış olup, ayette de belirtildiği üzere "tuzaklar, sahiplerinin başına geçecektir." Yani kötücül amaçlarla ve insanlığa zarar vermek amacıyla kurguladıkları her tuzak, uygulamaya aldıkları her proje esasen insanlığın ruhsal tekamülü için bir vasıta işlevi görecektir. İşte bu nedenledir ki ayette "Allah'ın tuzağı daha büyüktür." ifadesi yer almaktadır.

Yukarıda deginilen "Human 2.0" yani "İkinci insan" kavramının özü İncil ayetlerinde şöyle bildirilmekte ve insanın özü olan ruha dönüşünden bahsedilmektedir.

46 1 Corinthians 15-44 Doğal beden olarak gömülür, ruhsal beden olarak diriltilir. DOĞAL BEDEN OLDUĞU GİBİ RUHSAL BEDEN DE VARDIR. 

46 1 Corinthians 15-45 Nitekim şöyle yazılmıştır: "İLK İNSAN ADEM YAŞAYAN CAN OLDU. SON ADEM'SE YAŞAM VEREN RUH OLDU." 

46 1 Corinthians 15-46 ÖNCE ruhsal olan değil, DOĞAL OLAN GELDİ. RUHSAL OLAN SONRA GELDİ.

46 1 Corinthians 15-47 İLK İNSAN YERDEN YANİ TOPRAKTANDIR. İKİNCİ İNSAN GÖKTENDİR.

Söylemlerinde "göksellik" kavramına sıkça değinmiş olan Atatürk'ün yazdığı "İnsan" isimli şiirin içeriği incelendiğinde İncil ayetlerinin benzeri bir mesaj ile karşılaşılmaktadır ki bu durum Atatürk'ün bazı ilahi kozmik bilgilere haiz olduğunu sezdirir niteliktedir.

"Gelenler adamdı, buldukları insandı

İnsan yalnız Tanrının yarattığı mâhluk

İNSAN MAHLUKTAN, ADAM İNSANDAN ÇIKTI.

TANRININ İNSANI YER VE İÇER. 

İNSANIN ADAMI DÜŞÜNÜR VE YARATIR."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder