28 Kasım 2022 Pazartesi

"Smyrna, my beloved one" isimli film

"Smyrna, my beloved one" ( İzmir, sevdiğim ) isimli Yunan yapımı bir film 23.12.2021 tarihinde ilk kez Yunanistan'da gösterime girmiştir. 

Film, kitle zihin programlama metodlarından biri olan "Tarihin saptırılarak yeniden yazılması ve medya vasıtası ile yayımlanması" metodunun tipik bir örneği niteliğindedir. Zira Yunan askerlerinin 1919 yılında Türklerin yaşadığı İzmir'i işgal etmesine rağmen filmde sanki İzmir'de Yunan halkı yaşıyormuş da 1922 yılında Türk askerleri gelip soykırım yapmış mesajı verilmektedir. Oysa ki anılan tarihte Türk askerleri, Yunan askerlerinin işgaline son vermiştir.

2/42 Ve la telbisul hakka bil batili ve tektumul hakka ve entum ta'lemun

( Ve gerçeği batıl ile örtmeyin ve bile bile gerçeği gizlemeyin.  )

Bu filmin çekilmesi de küresel planlara hizmet amaçlı gibi görünmekte olup, son dönemde kurgulanan Türk - Yunan gerilimi senaryosuna katkı sağlanması hedeflenmekte gibidir.

Filmin 08.12.2022 tarihinde ABD'de, 11.01.2023 tarihinde ise Avrupa Parlamentosunda! gösterime girecek olması ve anılan gösterim günlerinin 11 nümerolojisi içermesi düşündürücüdür.

08.12 ... 11

11.01 ... 11 ve 111 

Filmde bir Türk oyuncunun rol alması da düşündürücü ayrı bir husustur.

Ve maalesef, gerçek anlamda okuyup araştıran sayısının küresel bazda azalması ve büyük çoğunluğun da sosyal medya kanallarını ve filmleri bilgi referansı addediyor olması bu tip kurgusal zihin programlama ve aldatıcı telkin yayınlarını etkili kılmaktadır.  

Tarihin çarpıtılarak kitlesel telkin yapılması metodu 1995 yılında piyasaya sürülen "Illuminati: New World Order" ( Illuminati: Yeni Dünya Düzeni ) isimli kart oyunu kapsamındaki kartların birinde "Rewriting History" ( Tarihi Yeniden Yazmak ) başlığı ile yer almaktadır.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder