11 Kasım 2022 Cuma

Portal açılışı ve halden hale geçiş günü 11.11

Hatırlanacağı üzere 11 sayısı düalitenin, döngünün ve halden hale geçişin ( portalden geçiş ) nümerik sembolüdür. Dolayısıyla tarihi kodlaması "11.11.2022" olan bugün, ruhsal ( zihinsel, bilişsel, düşünsel ) arınma yoluyla, pozitif ruhsal frekans tesirlerinden faydalanabilmek ve yeni bir sürece başlayabilmek için bir fırsat olabilir.  

"Boyut portalı açılması suretiyle halden hale geçiş" kavramının ezoterik tanımı idrakli varlıkların, içinde bulundukları kaba madde planının negatif tesirlerden sıyrılarak "Öz Varlıklarını" algılamaları, hatırlamaları ve üst süptil planlara ilişkin sezgilere ve hissiyatlara erişmeleri olarak yapılabilir. Bu halden hale geçiş, iyileştirici niteliğe haiz "kozmik bilgi akışı"ndan faydalanma olarak da tasvir edilebilir. Elbette ki bu fenomen ilahi nizam tarafından "İyi" olarak nitelenen varlıkların nail olabilecekleri bir durumdur ki bu da 11/11 kodlu ayette ilginç bir nümerolojik uyum vasıtasıyla bildirilmektedir.

11/11 İlla (1) ellezine (2) SABERU (3) ve (4) amilu (5) es (6) SALİHAT (7) ulaike (8) lehum (9) MAĞFİRATUN (10) ve (11) ecrun (12) kebir (13) 

( Ancak o SABREDENLER ve İYİLİKLER yapanlar, işte onlar, AF ve büyük ödül onlaradır. )

Ayette, "ruhsal boyut portalın açılması ve halden hale geçiş" kavramı "Mağfiret"* ( Af ) kelimesiyle temsil edilmiş ve bunun gerçekleşebilmesi için gerekli iki unsurun "Saberu" ( Sabretmek ) ve "Salihat" ( İyilikler ) olduğu bildirilmiştir. ( * "Mağfiret" ( Af ) arınmadır, saflaşmadır, öze dönüştür, temizlemedir yani pozitif halden hale geçiştir. )

Yukarıda belirtilen, ayetin 3 kritik kelimesinin sıra numaraları da ayrıca 11 nümeroloji tezahürüne vesile olmaktadır.

Saberu ( Sabır ) 3

Salihat ( İyilikler ) 7

Mağfiret ( Af ) 10

10 ve 10 ... "11"

11 sayısının nümerolojik olarak iki adet "10" sayısı ile tezahür etmesi de herhangi bir şeyin gerçekleşebilmesinin ancak ve ancak Rab'bin rızası ve izni ile mümkün olabileceği mesajını vermektedir. Zira 10 sayısının nümerolojik değeri olan "1" sayısı Rab'bin yüce tekliğinin, birliğinin sembolü niteliğindedir.

Tamamı, Allahu Teala'nın "Bir"liğinden bahsetmek üzere düzenlenmiş olan İhlas suresindeki 10 nümerolojisi de dikkat çekmektedir.

112/1 Kul (1) HUVE (2) ALLAHU (3) EHAD (4) 

( De ki: "O ALLAH BİRDİR." )

112/2 ALLAHU (1) es (2) samed (3) 

( ALLAH muhtaç olmayan kuvvettir. )

112/3 Lem (1) yelid (2) ve (3) lem (4) yuled (5) 

( Doğurmamıştır ve doğurulmamıştır.  )

112/4 Ve (1) lem (2) yekun (3) LEHU (4) kufuven (5) EHAD (6) 

( Ve O'na kafi, denk olan BİRİ olamaz. )

Ayette yer alan "Allah" kelimelerinin ve O'nu temsil eden zamirlerin sıra numaraları toplamı 10 sayısını vermektedir.

Huve 2

Allah 3

Allah 1

Lehu 4

Toplam "10"

Ayrıca ayette geçen "Ehad" ( Bir ) kelimelerinin ilkinin sıra numarası 4, ikincisininki ise 6 olup, bu iki sayının toplamı da "10" sayısını vermektedir.

"10" sayısının iki kere tezahürü de yine "11" sayısını ortaya çıkarmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder