28 Kasım 2022 Pazartesi

Süleyman'ın Anahtarı ( Davut Yıldızı ) ve Besmele

"Clavicula Solomonis" ( Süleyman'ın Anahtarı ) isimli kitap, üst süptil plan kapılarını açma, süptil varlıklar ile iletişim kurabilme ve muhtelif yetilere haiz olabilme imkanı verdiği bilinen ve Neml suresinin aşağıdaki ayet setinde zikredilen kitaptır.

27/29 Kalet ya eyyuhel meleu inni ulkiye ileyye KİTABUN kerim

( "Ey ileri gelenler kesinlikle bana

faydalı yüce KİTAP atılıp bırakıldı." dedi. )

27/30 İnnehu min suleymane ve innehu BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

( Kesinlikle o Süleyman’ dandır. Kesinlikle o RAHMAN VE RAHİM ALLAH'IN İSMİ İLEDİR )

Arapça "Kitab" kelimesi "Yazı" anlamına gelmektedir. Ayete göre "Süleyman'ın Anahtarı" esasen Fatiha ( Açılış ) suresinin ilk ayeti olan "Bismillahirrahmanirrahim" kelime setidir yani besmeledir ki surenin ismi olan "Fatiha" kelimesi "Anahtar" kelimesiyle yakından ilintilidir. Ayrıca Arapçada "Anahtar" kelimesinin karşılığı yine FTH kökünden olan "Miftah" kelimesidir.

"Clavicula Solomonis" ( Süleyman'ın Anahtarı ) olarak anılan kitap yukarıdaki ayet ikilisinde,"Kitabun kerim" ifadesiyle yer almaktadır. Ve bu ayetin kodu 27/29 olup nümerolojik olarak halden hale geçişin, boyut portalından geçişin sembolü olan "9/11" sayı ikilisini temsil etmektedir. "Süleyman'ın Anahtarı" kitabının bölümlerinden biri olan "Ars Goetia" ( Hükmetme Sanatı ) bölümünde Hz. Süleyman'ın emrindeki 72 ( 7+2 = 9 ) cinin "isimleri" yer almaktadır. ( Kur'an'daki "Cinn" suresinin numarası da 72'dir. )

Fatiha suresinin Besmeleden oluşan ilk ayetinin kodu da ( 1/1 ) "11" sayısının bir tezahürüdür.

"Besmele" ( Allah'ın ismi ) kelimesi itibarıyla, Fatiha suresinin ilk iki ayetinde üç isim zikredilmektedir : Rahman, Rahim, Rab

Bu üç ismin, ideal alfabe yani ağızdan çıkabilecek her ses için ayrı bir harfin bulunduğu alfabe olan 29 harflik ( 2+9 = 11 ) Türkçe alfabeye göre "kelime değerleri" ( harflerin alfabe sıra değerleri toplamı ) şöyle olmaktadır.

Rahman = "66"

Rahim = 60 ... "6"

Rab = 24 ... "6"

Boyutlar arası geçişi ve düaliteyi simgeleyen ve ters yönlü iki üçgenin içiçe geçmesiyle oluşan 6 köşeli yıldız yani Süleyman'ın Mühürü ( Davud Yıldızı ) sembolündeki üçgen olgusu esasen bu üç ismi simgeliyor da olabilir.

Süleyman'ın Mühürü ( Davud Yıldızı ) sembolü

Ayrıca sadece Besmeleden oluşan 1/1 kodlu ayetteki "Rahman" ve "Rahim" kelimelerinin değerleri 666 sayısına işaret etmektedir.

Rahman = 66

Rahim = 6

Yani "Süleyman'ın Mühürü'nün ( Süleyman'ın Anahtarı ) sembolü olan 6 köşeli yıldızın, aynı zamanda Besmele'nin sembolü de olması kuvvetle muhtemeldir. Semboldeki 6 adet üçgenin toplam 18 ( 6+6+6 ) kenarı bulunmaktadır. 

Bilgisayar yazılımları, programlama dilleri ne olursa olsun özlerinde binary kodlarından oluşmaktadır. Binary kodları 0 ve 1 sayılarından oluşmakta ve birim düalite arzetmektedir. Bilgisayar terminolojisinde yer alan "Hack" ( yazılımı bozmak, değiştirmek ) fiili "Kesip parçalara ayırmak"  kök anlamını taşımaktadır. ( "Kıyma" anlamına gelen "Hachis" ( Fra. ) ve "Hackfleisch" ( Alm. ) kelimeleri de "Hack" kökü içermektedir. "Hack" kelimesi esasen "Hece" kelimesindeki "Hec" köküdür. "Hece" kelimesi ise "Hec+e" şeklinde oluşmakta ve "Heclenmiş / Kesilip ayrılmış / Kıyılmış" anlamına gelmektedir. Zira "Hece" kelimesi, bir kelimenin telaffuzu esnasında ağızdan tek seferde çıkan kısımları tanımlayan bir kelime olarak kullanılmaktadır. Dolayısıyla "Hacklemek = Hecelemek" olmaktadır.

"Kesip ayırmaya, kıymaya" yarayan "Balta" kelimesinin İngilizce karşılığı "Hatchet", Fransızca karşılığı "Hache", Almanca karşılığı ise "Axt" kelimesidir. ( İngilizcede "Axe" de denir. ). Bu kelimeler de "Hece" kelimesinin tezahürü niteliğindedirler. 

Ayrıca büyü yapma eylemi İngilizcede "Spell casting" ( Heceleme dökümü ) olarak isimlendirilmiştir. Büyü, hecelerle yani frekanslarla ruh / zihin / bilinç frekansını "Hackleme" operasyonudur. "Büyücü, Cadı" anlamına gelen İngilizcedeki "Hex" ve Almanca'daki "Hexe" kelimeleri de "Hec" kökünden türemiş olup, "Hexe" kelimesi "Büyü yoluyla insandaki idrak sistemi işleyişini bloke etmek, kesmek" kök anlamını içermektedir.

Fatiha suresinin ilk iki ayeti "Hece"lendiğinde ( Hacklendiğinde ) bu ayetlerin hece adedi itibarıyla 9/11 sembolüne işaret ettikleri görülmektedir.

1/1 Bis (1) mil (2) la (3) hir (4) rah (5) ma (6) nir (7) ra (8) him (9)

1/2 El (1) ham (2) dü (3) lil (4) la (5) hi (6) rab (7) bil (8) a (9) le (10) min (11) 

Bu durum, hacklemenin kaynak kodu olan 9/11 sayı setinin tezahürüne imkan vermektedir.

Ayrıca besmelenin içerdiği iki isim olan "Rahman" ve "Rahim" kelimelerinde toplam 11 harf bulunmaktadır. (  İdeal alfabe olan 29 ( 2+9 = 11 ) harflik Türkçe alfabeye göre... )

66 Revelations 13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, CANAVARA ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı İNSANI simgeler. Sayısı ALTIYÜZALTMIŞALTIdır.

İncil'in yukarıdaki ayetinde "Allah ile aldatan CANAVAR İNSAN" kavramına işaret edilmektedir. Yani esasen 666 kodu, Allah'ın isimlerinin negatif frekans yayılımı ( aldatma, kotülük, tuzak, büyü vb. ) amaçlı kullanılmasını temsil etmektedir. ( Ayetin numarasını temsil eden sayı hem 6+6+6 işleminin sonucu olan hem de nümerolojik değeri 9 olan 18 sayısıdır. )

Kur'an'da "Allah ile aldatmak" ifadesini içeren tek ayet Fatir suresinin 33. ayetidir.

31/33 Ya (1) eyyu (2) ha (3) en (4) nasu (5) itteku (6) rabbe (7) kum (8) vahşen (9) yevmen (10) la (11) yeczi (12) validun (13) an (14) veledi (15) hi (16) ve (17) la (18) mevludun (19) huve (20) cazin (21) an (22) validi (23) hi (24) şey'a (25) inne (26) va'de (27) allahi (28) hakkun (29) fe (30) la (31) teğurra (32) enne (33) kum (34) el (35) hayatu (36) ed (37) dunya (38) VE (39) LA (40) YEĞURRA (41) ENNE (42) KUM (43) Bİ (44) ALLAHU (45) EL (46) ĞARUR (47) 

( Ey insanlar, Rab’binizden sakının. Ne babanın çocuğuna, ne de çocuğun babasına bir şey karşılık veremediği günden korkun. Kesinlikle Allah’ın vaadi gerçektir. O halde, dünya hayatı sizi kesinlikle aldatmasın. ALDATICI SİZİ KESİNLİKLE ALLAH İLE ALDATMASIN. )

- Ayet numarası 33 ... "6"

- Ayette 47 kelime bulunmaktadır. ( 4+7 = "11" )

6x11 = 66 ( "Allah" kelimesinin Arapça ebced değeri )

- Ayetin son ve ana mesajı içeren cümlesinde ise 9 kelime bulunmaktadır.  

VE (1) LA (2) YEĞURRA (3) ENNE (4) KUM (5) Bİ (6) ALLAHU (7) EL (8) *ĞARUR (9)* 

( VE *ALDATICI* SİZİ KESİNLİKLE ALLAH İLE ALDATMASIN.

Aynı zamanda 666 sayısının nümerolojik değeri de olan 9 sayısı okültizmde sihiri ve aldatmayı simgeleyen sayıdır. Ayetin bu son cümlesindeki "Ğarur" ( Aldatıcı ) kelimesi 9. kelimedir.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2021/11/ars-goetia-ve-clavicula-salomonis.html

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/12/ilahi-iletisim-sistemi-frekans-titresim.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2019/09/sihirli-9-says.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder