13 Aralık 2022 Salı

Cannibalism meselesi 2 

Küresel şeytanların, Dünya nüfusunu azaltma obsesyonu kapsamında  kurguladıkları eylemsel ve algısal operasyonlara ( virüs salgını, iklim değişikliği, kıtlık, savaş ) dayandırarak devreye aldıkları mRNA enjeksiyonu ( aşılama ), kısırlaştırma, genetiği değiştirilmiş sentetik ürünler gibi projelerin yanısıra "Kannibalizm"* ( Yamyamlık, İnsan eti yeme ) kavramı da medya vasıtasıyla topluma yıllardır telkin edilmektedir. 

"Cannibal" kelimesinin "Büyük Cin" ( "Cann" ( Cin ) + "Ba'l" ( Büyük ) ) anlamına geldiği aşağıda linkleri olan bölümlerde belirtilmişti. "Kannibalizm" esasen insanların, yine insanlar tarafından cin şeytanlarına adak verilmesi anlamına gelen satanik bir ritüeldir. 

Bir markanın logosundaki "İnsan yiyen ejderha ( yılan, cin )" kompoziyonu da cinlerin ve insansı cin hibridlerinin insan soyunu tüketme ( yeme ) niyetlerini tasvir etmektedir.

Kannibalizm medya kanalıyla da yıllardır toplumların bilinçaltına telkin edilmeye çalışılmaktadır.

1966 yılında yayınlanan "Make Room! Make Room!" ( Yer Aç! Yer Aç! ) isimli romandan uyarlanan 1973* yılı yapımı "Soylent Green ( Yapay et ) isimli filmin 2022 yılını konu alması ve sera gazı etkisi, hava kirliliği, tükenmiş kaynaklar, yoksulluk, aşırı nüfus gibi sebeplerle distopik bir ortama dönüşmüş dünyada insanların "insan eti" yemek zorunda kalmaları temasını işlemesi dikkat çekmektedir. Bu durum, küresel şeytanların, kitleleri bilinçaltında şartlamak ve hedeflenen aksiyonun zihinlerde zikrini yaptırmak amacıyla tüm planlarını bilinçli olarak ifşa ettikleri gerçeğini teyid etmektedir. ( * 1973 ... 19 ... 10 ... "1" ; 73 ... 10 ... "1" ... "11" )

1991** yılı yapımı "Silent of Lambs" ( Kuzuların Sessizliği ) serisi de kannibalizm konusunda öne çıkan filmlerdendir. ( ** 1991 ... 19 ... 1+9 = 10 ... "1" ; 91 ... 9+1 = 10 ... "1" ... "11" )

2020 yılı yapımı "Kadaver" ( Kadavra ) filmi ise güncel kannibalizm filmlerdendir.

"Human Meat Project" ( İnsan Eti Projesi ) isimli internet sitesi kannibalizm şeytanlığını insanlara telkin etmek amacıyla kurulmuş sitelerden biridir.

"Bir insan vücudu 40 kişiyi doyurur."!!!

Kannibalizm sapıklığına Hucurat ( Odalar, Hücreler ) ayetinde dolaylı misalleme ile değinilmektedir.

49/12 Ya eyyuhellezine amenuctenibu kesiran minez zanni inne ba'daz zanni ismun ve la tecessesu ve la yağteb ba'dukum ba'da E YUHİBBU EHADUKUM EN YE'KULE LAHME EHİYHİ MEYTEN FE KERİHTUMUH vettekullah innellahe tevvabur rahim

( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Casus gibi araştırmayın ve bazınız bazınızı çekiştirip arkadan konuşmasın. SİZLERDEN BİRİNİZ ÖLMÜŞ KARDEŞİNİN ETİNİ YEMEYİ SEVER Mİ? ONDAN TİKSİNDİNİZ. Allah’tan sakının. Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir. )

Hayvan etinin Allah'ın, hayıra vesile nimetlerinden olduğu, yerken mutlaka Allah'ın isminin hatırlanması gerektiği, haram olanın ise ölü, kan ve domuz eti olduğu aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

6/118 Fe KULU MİN MA ZUKİRASMULLAHİ ALEYHİ in kuntum bi ayatihi mu'minin

( O halde eğer O’nun ayetlerine inananlarsanız, ÜZERİNE ALLAH'IN İSMİ HATIRLANANLARDAN YİYİN. )

6/119 VE MA LEKUM EN LA TE'KULU MİN MA ZUKİRASMULLAHİ ALEYHİ ve kad fassale lekum ma harrame aleykum illa madturirtum ileyh ve inne kesiran le yudillune bi ehvaihim bi ğayri ilm inne rabbeke huve a'lemu bil mu'tedin

( VE SİZE NE OLUYOR DA ÜZERİNE ALLAH'IN İSMİ HATIRLANANLARDAN YEMİYORSUNUZ? O size, ona mecbur kalmanızın haricinde size neyin haram olduğunu ayrıntılı açıklamıştır. Kesinlikle birçokları ilimsizce hevesleriyle saptırırlar. Kesinlikle Rab’bin, o hududu aşanları bilir. )

16/115 İNNEMA HARRAMA LEKUM MEYTETE VED DEME VE LAHMEL HİNZİRİ ve ma uhille li ğayrillahi bih fe men idturra ğayra bağin ve la adin fe innellahe ğafurun rahim

( Kesinlikle ki size ölüyü, kanı, domuz etini, Allah’tan başkası için kesilenleri haram kıldı. Ancak kim zorda olup mecbur kalırsa azmadan ve hududu aşmadan. Artık kesinlikle Allah affedendir merhametlidir. )

22/36 VEL BUDNE CEALNAHA LEKUM MİN ŞEAİRİLLAHİ lekum fiha hayrun FEZKURUSMELLAHİ ALEYHA SAVAF FE İZA VECEBET CUNUBUHA FE KULU MİNHA ve at'imul kania vel mu'terr kezalike sehharnaha lekum leallekum teşkurun

( VE BÜYÜK YOĞUN GÖVDELİLERİ, ONLARI SİZE ALLAH'IN İŞARETLERİNDEN KILDIK. Onlarda size hayır vardır. O halde, SAFLAR HALİNDE DURURLARKEN ONLARIN ÜZERİNE ALLAH'IN İSMİNİ HATIRLAYIN. YANLARI YASLANDIĞINDA ONLARDAN YİYİN, kanaat edene ve fakir olup da dilenmeden durumunu anlatana yedirin. İşte onları böyle buyruğunuza verdik. Umulur ki şükredersiniz. )

Ayrıca bkz. 

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/05/cannibalism-meselesi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder