16 Aralık 2022 Cuma

Ölü olduğunun farkında olmayanlar

1999 yılı yapımı olan "Matrix" ve "The Sixth Sense" ( Altıncı His ) filmleri ortak bir mesaj vermekteydiler.

"İnsanların, ölü olduklarının bilincinde olmamaları"

Bu iki filmin aynı yıl vizyona girmiş olması da dikkat çekmektedir.

Senaryo itibarıyla "Matrix" filminde, sanal gerçeklik kabinine hapsedilmiş yani gerçeklikten uzaklaştırılarak bir anlamda öldürülmüş ancak bunun farkında olmayıp yaşadıklarını sanan insanlar, "The Sixth Sense" filminde ise spatyomda ( a'raf ) olduğunun farkında olmayan bir adam konu edilmiştir. ( Bu noktada "ölü" kavramı ile tersten anlamlandırma yapıldığı hatırlanmalıdır. )

İnsanlar için kaba madde planı dünyadaki her reenkarnasyon döngüsü esasen gerçek anlamda "Ölüm", her reenkarnasyon sonlanması ise "Olum" yani "Diriliş"'dir.  Bir başka deyişle kaba madde planı dünyada "Yaşam" olarak bilinegelen esasen "Ölüm", "Ölüm" olarak bilinegelen ise üst süptil planda başlayan "Yaşam"dır, "Olum"dur. ( "Plan" veya "Boyut" olarak anılan kavramlar esasen maddeden, zamandan ve mekandan münezzeh algılar olarak düşünülmelidir. )

Kaba madde planı dünyadaki varlık algısının "Aldatıcı" olduğu, kaba madde planının esasen "Ölüm" planı olduğu aşağıdaki ayetlerde net olarak bildirilmektedir.

57/20 ..... ve mel hayatud dunya illa meta'ul ğurur 

( ..... Dünya hayatı aldatıcı meta ( madde ) haricindeki değildir. )

39/30 İnneke meyyitun ve innehum meyyitun

( Kesinlikle sen ölüsün ve kesinlikle onlar da ölüler. )

Aşağıdaki ayetlerde ise Rab'bin, "yaşadıklarını" sanan ancak "ölü"  olan insanları kaba madde planından "dirilterek" bilinçlendirmesinden ve "gerçeğe", "gerçek yaşama" kavuşturmasından bahsedilmektedir.

2/28 Keyfe tekfurune billahi ve kuntum emvaten fe ahyakum summe yumitukum summe yuhyikum summe ileyhi turceun

( Allah’ ı nasıl inkar edersiniz? Ve ölülerdiniz de sizi diriltti. Sonra sizi öldürür. Sonra sizi diriltir. Sonra O'na döndürülürsünüz. )

40/11 Kalu rabbena emettena esneteyni ve ahyeytena esneteyni fe i'terafna bi zunubina fe hel ila hurucin min sebil

( “Rab’bimiz bizi iki kere öldürdün ve bizi iki kere dirilttin de günahlarımızı itiraf ettik. Artık çıkmaya yol var mı?” dediler. )

Kaba madde planı dünyanın, "zulümleri" nedeniyle gerçek yaşamdan menedilmişlerin toplandığı bir "ölüler diyarı" ( cehennem ) olduğu aşağıdaki Kur'an ve Tevrat ayetlerinde bildirilmektedir.

2/35 Ve kulna ya ademuskun ente ve zevcukel cennete ve kula minha rağaden haysu şi'tuma ve la takraba hazihiş şecerate FE TEKUNA MİNEZ ZALİMİN 

( Ve "Ey Adem, sen ve eşin cennette iskan edin. Oradan arzuladığınızca, her nereden dilerseniz bolca yiyin. İşte şu ağaca yaklaşmayın. YOKSA ZALİMLERDEN OLURSUNUZ." dedik. )

1 Genesis 3-3 "Ama Tanrı, 'Bahçenin ortasındaki ağacın meyvesini yemeyin, ona dokunmayın; YOKSA ÖLÜRSÜNÜZ' dedi."

Dijital teknolojiyi ve genetik bilimini kullanan küreselci şeytanlar muhtelif isimler verdikleri projelerle insanlara sözde ölümsüzlük vadetmektedirler. Oysa ki bu vaad, insanlığın kaba madde planındaki "Ölüm" halinin devamlılığını sağlamak amacıyla kurgulanan bir komplodan başka bir şey değildir . Bir başka deyişle şeytanlar, teknolojiyi kullanarak insanlığı "ölü" tutmaya ve insanlığın ruhsal tekamüle ererek üst süptil plana geçişini, üst süptil plandaki ( cennet ) "Olum"unu engellemeye çalışmaktadırlar. Tıpkı başlangıçta insanı aldatıp "ölümüne" yani kaba madde planı dünyaya indirilişine sebep oldukları gibi...

Ancak ve maalesef birçok insan ilmi yetersizlik nedeniyle, kaba madde planında sürekli kalmayı "ölümsüzlük" sanmakta ve bu beklentiyle satanist dijitalist küreselcileri ilah addedip onlara kulluk etmektedirler.  

25/3 Vettehazu min dunihi aliheten la yahlukune şey'en ve hum yuhlekune ve la yemlikune li enfusihim darran ve la nef'an ve la yemlikune mevten ve la hayaten ve la nuşura

( Ve bir şey  yaratmamış olan ama kendileri yaratılmış olan, kendileri için ne zarara, ne de faydaya malik olamayan, öldürmeye, hayat vermeye ve ölümden sonra diriltmeye malik olamayan, O'ndan başkalarını ilahlar edinirler.  )

İnsanın, "aldatıcı dünya hayatından" yani kaba madde planından kurtuluşu bir simülasyon programı olan matrixten çıkış ile özdeşleştirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder