11 Temmuz 2019 Perşembe

Annuit Coeptis – Novus Ordo Seclorum

ABD’nin 1 Dolar değerindeki bankbotunun üzerinde yer alan piramid figürü ve üzerindeki yazılar incelendiğinde hem semantik ( anlamsal ), hem de nümerolojik okült ezoterik mesajlar ortaya çıkmaktadır.


Piramidin üstünde yer alan ve “Onaylanmış Başlangıç" anlamını taşıyan “Annuit Coeptis” yazısı 12 harften, piramidin altında yer alan ve “Yeni Dünya Düzeni” anlamını taşıyan “Novus Ordo Seclorum” ifadesi ise 17 harften oluşmaktadır. Her iki ifadedeki harflerin toplamı ise 29 sayısını, bu sayıda portal açılışı vesilesiyle üst boyuta geçişin nümerolojik sembolü olan “11” sayısını vermektedir.

Ayrıca “Novus Ordo Seclorum” ( Yeni Dünya Düzeni ) ifadesinde 17 harf bulunması da, yeni döngü başlangıcının sembolü olan “8” sayısı açısından dikkat çekmektedir. ( 1+7 = “8” )

Piramidin tabanında yer alan ve Romen rakamlarından oluşan MDCCLXXVI ifadesi de ABD’nin kuruluşu olan 1776 yılına işaret etmektedir. 1776 sayısının nümerolojik değeri ise “Ruh” kelimesinin nümerolojik sembolü olan “21” sayısına eşittir.

Ayrıca piramidin ayrık tepesini oluşturan ve “Gözü” içeren üçgen kısmının “Sürüngen ( Reptilian ) Derisine” benzediği görülmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder