22 Temmuz 2019 Pazartesi

Ölçüp ince hesap yapanlar

Şeytanlar, bir sınav ve tekamül planı olan Dünya’daki ( Kaba Madde Alemi ) saptırıcı faaliyetlerini, bir başka deyişle beyhude olan “kadere müdahale girişimlerini” belirli bir nümeroloji ve ölçüye göre icra etmekte ve akıllarınca ilahi nizamdaki kader mekanizmasını idare ettiklerini sanmaktadırlar.

“Kader” ( Ölçü ) kelimesi, evvelki bölümlerde de ifade dildiği üzere, “Mikdar” ( Ölçülendirme ) kelimesinin köküdür. Kur’an’da, şeytanların kendilerince “ölçerek” ince hesaplar yaptıkları ve - akılları yatmasına rağmen *- ilahi bilgilerin genele yayılmasını engellemek ve kendi manipülasyonlarına araç olmalarını sağlayabilmek için ilahi bilgileri sihir olarak nitelendirdikleri, çarpıtıp tahrif ettikleri Müddessir suresinin aşağıdaki ayetlerinde bildirilmektedir.

74/18 - İnnehu fekkere ve KADDERE ( Kesinlikle o fikretti ve ÖLÇTÜ. )
74/19 - Fe kutile keyfe KADDERE ( Hem öldürülesi nasıl da ÖLÇTÜ. )
74/20 - Sümme kutile keyfe KADDERE ( Sonra öldürülesi nasıl da ÖLÇTÜ. )
74/21 - Sümme nezare ( Sonra baktı. )
74/22 - Sümme abese ve besere ( Sonra çehresini çattı ve yüzünü ekşitti. )
74/23 - Sümme edbere vestekbere ( Sonra arkasını döndü ve kibirlendi. )
74/24 - Fe kale in haza illa sihrun yu'seru ( Böylece "Bu ancak öğretilegelen sihirdir." dedi. )
74/25 - İn haza illa kavlül beşeri ( Kesinlikle bu ancak insan sözüdür. )


Sure numarası olan 74 sayısının nümerolojik değeri 11 sayısını vermekte olup, bu sayı okült satanizmde Rab’bin üzerinde olmayı ( haşa ) sembolize etmektedir.

*2/75 - E fe tatmeune en yü'minu leküm ve kad kane ferıkun minhüm yesmeune kelamellahi sümme yüharrifunehu min ba'di ma akaluhü ve hüm ya'lemun ( Böylece size inanmalarını mı ümit edersiniz? Ve onlardan bir kısmı Allah’ ın kelamını işitip akılları erdikten sonra bile bile onu tahrif ettiler. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder