12 Ağustos 2021 Perşembe

Çocukluğun sonu!

1953 yılında Arthur Clarke tarafından yazılan "Childhood's End" ( Çocukluğun Sonu ) isimli romanda uzaydan gelen bir ırkın ( cin şeytanlarının ) insanlığı bir dünya federasyonu altında toplayarak tahakküm altına alması, sahte bir altın çağ başlatması ancak bu sürecin insan eliminasyonuna yani insanın kimliğinin, neslinin ve kültürünün yokolmasına sebep olması konu edilmektedir. Zira dünya hakimiyetini eline geçiren cin şeytanı insanlığı kısırlaştırmakta ve insan neslini sonlandırmaktadır. Kitabın ismi de bu hususa dayanmaktadır.

Şeytanların insan neslini sonlandırma, daha doğrusu doğumları yani "çocuk" oluşmasını engelleme arzsusunun temelinde yüksek, pozitif ve temiz cennet frekansı olan "çocuk frekansının" dünyadaki tesirinin sonlandırılması ve dünyanın tamamen negatif frekansın yani cehennem frekansı tesiri altına girmesidir. Şeytani ritüellerde "çocuk adak verilmesi" fenomeni de konuyla ilintilidir. Çocuk frekansının cennet frekansı olduğu kutsal kitaplarda da bildirilmektedir.

Vakia suresinin, cennet tanımının yapıldığı ayetlerinden biri olan 17. ayetinde şu cümle yer almaktadır.

56/17 Yetufu aleyhim VELDANUN muhalledun ( Onların üzerinde ebedi ÇOCUKLAR dolaşırlar. )

İncil'in aşağıdaki ayetinde de tekamül ederek cennete / göklerin egemenliği ( üst süptil boyut ) geçebilmenin tek yolunun saf, temiz, pozitif ve yüksek nitelikli frekans olan "çocuk frekansına" haiz olmaktan geçtiği bildirilmektedir.

40 Matthew 18 3 "Size doğrusunu söyleyeyim, dönüştürülüp, KÜÇÜK ÇOCUKLAR gibi olmadıkça, Göklerin Egemenliği'ne asla giremezsiniz.

40 Matthew 19 14 İsa, "Bırakın ÇOCUKLARI" dedi. "Bana gelmelerine engel olmayın! Çünkü GÖKLERİN EGEMENLİĞİ BÖYLELERİNİNDİR."

Esasen satanik bir ritüel icrası olan 2012 yılı Londra Olimpiyatları açılış seremonisinde "hastane yataklarındaki çocuklar ve tepelerindeki şeytan" kompozisyona yer verilmesi insan neslinin helakinin tasviri niteliğindedir. Ve bu tasvir ile 1953 yılında yazılmış olan "Childhood's End" ( Çocukluğun Sonu ) ve günümüz "Coronavirus* pandemisi / aşı vakası arasında bağlantı bulunmakta gibidir.

* Evvelki bölümlerde incelendiği üzere "Corona" kelimesi "Taç, Soy, Nesil" anlamına gelmektedir. Kraliyet "tacı" esasen "soyu / asil soyu / soyluluğu" sembolize eden bir unsurdur. Dolayısıyla "Coronavirus"ün "Nesil virüsü / Soy virüsü / Soykıran virüs" anlamı taşımakta olması kuvvetle muhtemeldir.





Bilindiği üzere spiritüalizmde Maya takviminin sonlandığı 2012 yılı yeni bir döngünün / dönemin başladığı yıl olarak kabul edilmektedir.

Londra Olimpiyatları logosunun da 2012 yılından ziyade "ZION" kelimesini yansıttığı ve Zionist sembolizm yapıldığı da o dönemde medyada yer almıştır.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder