31 Ağustos 2021 Salı

Zihinlerdeki Great Reset

Küreselcilerin yeni ve şiddeti artırılmış bir tam tahakküm sistemi tesis edebilmek için Coronavirus Pandemisini kurguladıkları artık aşikâr ve malum bir gerçek haline gelmiştir. Küresel idarenin ve işleyişin tek merkezden yapılmasını öngören bu yeni düzene geçiş öncesinde gerekli olan ve mevcut sistemlerin çöküşünü ifade eden Great Reset ( Büyük Sıfırlama ) kavramının farklı bir yönü de insan fizyolojisinde ve özellikle zihinsel yapısında planlanan çöküş ve değişim midir?

Coronavirus'ün spike proteininin, beyindeki nöronların içinde yer alan aksonlarda uyarıcı işlevi gören "Reseptör"lerdeki spike protein ile benzerlik gösterdiği belirtilmektedir. Dolayısıyla mRNA aşısı vasıtasıyla spike proteine karşı kodlanan bağışıklık hücrelerinin bir süre sonra benzer yapıdaki "Reseptör" hücrelerini devre dışı bırakabileceği belirtilmektedir. Böyle bir durumun en iyimser sonucunun da "hafıza kaybı" olabileceği belirtilmektedir. Bu bağlamda Great Reset kavramı aynı zamanda yeni düzende hafızaları resetlenmiş / sıfırlanmış insanları da mı içermektedir?

Aşağıdaki şekilde bir nöron hücresinin içindeki aksonun yapısı yer almaktadır. Şekildeki "Neurotransmitter Molecule" reseptör hücresini ifade etmektedir.

Evvelce "Ranvier Düğümleri" başlıklı bölümde, Felak suresinde yer alan "Düğümlere üfleyenler" ifadesinin, aksonun bir bileşeni olan ve veri aktarımı sağlayan Ranvier Düğümleri'ne "negatif frekans iletisi"ni simgelediğine değinilmişti. Ayetteki "üfleme" fiili "kelime tekrarı" yoluyla frekans iletisini ( Büyü, Hipnoz, Nöral Programlama vb. ) tanımlamaktadır. Negatif frekans iletisi Ranvier Düğümleri'ni devre dışı bırakarak veri iletisini aksatmakta ve idrak mekanizmasını bloklamaktadır.

Bu çerçevede, bir tür "üfleme" olan aşılama ( enjeksiyon ) yoluyla da benzer bir uygulama mı yapılmaktadır?

Nahl suresinin 70. ayetinin çoklu anlamlarından biri de dış müdahale ile hafıza sıfırlama mıdır?

16/70 Vallahu halekakum summe yeteveffakum ve minkum men yuraddu ila erzelil umuri Lİ KEYLA YA'LEME BA'DE İLMİN ŞEY'A innellahe alimun kadir

( Ve Allah sizi yarattı. Sonra sizi vefat ettirir, size vefa eder. Sizden kimileri, İLİMDEN SONRA BİR ŞEY BİLMESİN DİYE ömrün en rezil dönemine erdirilir. )

Ayetteki "İlimden sonra bir şey bilmeme" ifadesi "hafıza sıfırlamaya" yani zihinlerdeki Great Reset'e mi işaret etmektedir?

İnsan beyninde 86 milyon nöron bulunmaktadır. Bunların 16 milyonu cerebral cortexte yer alır.

86 ... 8+6 = 14 ... 7+7 ... İkili Yedi ( Düalitenin, Döngünün ve Yeni  Döngü Başlangıcının sembolü )

16 ... 1+6 = 7 Bu nümerolojik durumun 16/70 kodlu ayet ile dolaylı bağlantısı olabilir.

16 ... 1+6 = 7

70 ... 7+0 = 7 1+6+7+0 = 14 ... ( 86 ... 8+6 = 14 )

2014* yılında vizyona giren ve planlanan distopik dünyayı özetleyen "The Giver" filmi konu bağlamında dikkat çekmektedir. Zira filmde insanlar her sabah evden çıkarken kendilerine "Duygu / Hafıza Sıfırlayıcı Enjeksiyon" yapıyorlardı. Aşağıda Giver ve Jonas karakterleri arasındaki diyalog yer almaktadır. ( * 2014 ... 2+0+1+4 = 7 )

Jonas : It was like a memory, but Fiona was there. ( Hatıra gibiydi, ama Fiona oradaydı. )

The Giver : You had a dream. ( Bir rüya gördün. )

Jonas : A what? ( Bir ne? )

The Giver : A dream. A combination of reality, fantasy, emotions and what you had for dinner. You've stopped taking your INJECTIONS, haven't you? ( Bir rüya. Gerçek, fantazi, heyecan ve akşam yemeğinin bir kombinasyonu. ENJEKSİYONLARINI almayı durdurdun değil mi? )

Enjeksiyonlarını durduran genç adam hatırlamaya başlıyor.!!


Jonas, enjeksiyon cihazına kolu yerine elma koyarak sistem dışına çıkıyor ve hatırlamaya başlıyor.

The Thinning 2018 : 2039 yılında dünyanın  nüfusu iyice artmıştır. Birleşmiş Milletler bir bildiri yayımlayarak her ülkenin nüfusunu her yıl %5 oranında azaltması talimatını verir. ABD gençler üzerinde "Thinning" adı verilen bir test uygulamaya başlar. Testi geçenler yaşamaya devam etmekte, testi geçemeyenler ise "enjeksiyon" ( aşılama mesajı ) yöntemiyle öldürülmektedirler. Filmin afişinde "New World Order" ( Yeni Dünya Düzeni ) yazmaktadır.

Benzer bir film de 2002 yılı yapımı olan "Equilibrium" isimli filmdir. Film, "hissetmenin suç sayıldığı" distopik bir ortamda yaşayan ve her gün Prozium isimli duygu / hafıza silici ilacı kendilerine enjekte etmek zorunda bırakılan insanları konu almaktadır. Bir grup insan ise bu uygulamaya karşı çıkmış ve isyan başlatmıştır.


Filmdeki Prozium enjeksiyon tabancası.


2019 yılında vizyona giren ( tam pandemi öncesi ) "Little Joe" isimli filmde ise suni ortamda üretilen bir bitkinin beyinde patojenik etkilere ( dikkat eksikliği, davranış değişikliği, sanal mutluluk ve hafıza kaybı ) sebep olan bir "virüs"ün oluşumuna sebebiyet vermesi konu edilmektedir. Film, açıkça "laboratuarda üretilen virüs" mesajı vermektedir.


Biyoteknoloji şirketinin logosundaki DNA sembolü dikkat çekmektedir.

Ayrıca filmde "maske" teması da işlenmektedir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder