11 Ağustos 2021 Çarşamba

Fışkıran Pınar = Açılan Boyut Portalı

"Su" kelimesinin "alemler arası boyut portalı açılışı" ve "ilahi kozmik bilgi" kavramı ile ilintili olduğuna evvelki bölümlerde değinilmişti. Star Gate ( Yıldız Kapısı ) kavramı da içi su dolu olan bir çember ile sembolize edilmektedir.

     Star Gate ( Yıldız Kapısı ) ... Boyut Portalı

Kamer suresinin 11. ayetinde "boyut portalı" kavramı "Ebvabes sema" ( Göğün kapıları ) ifadesiyle temsil edilmiş olup, "su" kelimesi ise portal açılış vasıtası olarak zikredilmiştir.

54/11 Fe fetahna EBVABES SEMAİ bi MAİN munhemir

( Böylece akıp dökülen SU ile GÖĞÜN KAPILARINI açtık. )

Ayetin kodunun ve ayet numarasının nümerolojik değerleri de boyutlar arası geçişin sembolü olan 11 sayısını vermektedir.

Bakara suresinin 60. ayetinde yer alan "İsneta aşrate ayna" ( Oniki pınar ) kavramı da "Oniki boyut portalını" ( Oniki kapıyı ) simgelemektedir. Ayette Hz. Musa kavmi için su istemesinden yani portal açmak istemesinden ve "Asa"nın da bir portal açma vasıtası olduğunfan bahsedilmektedir. 

2/60 Ve İZİSTESKA musa li kavmihi fe kulnadrib bi ASAKEL HACER FENFECERAT MİNHUSNETA AŞRATE AYNA kad alime kulli unasin meşrabehum kulu veşrabu min rizkillahi ve la ta'sev fil erdi mufsidin

( Ve zamanında Musa kavmi için SU İSTEDİ de "ASAN İLE TAŞA VUR." dedik. Böylece ondan ONİKİ PINAR FIŞKIRIP AKTI . Tüm insanlar içecekleri yeri bildiler. Allah' ın rızıklarından yiyin ve için. Yerde bozgun yaparak asileşmeyin. )

"Oniki Pınar" kavramının, "Oniki Boyut Portalı" ( Cennetin oniki kapısı / Göğün oniki kapısı / Sirius'un oniki kapısı ) olduğu İncil'in 66. suresinde de bildirilmektedir.

66 Vahiy 21-11 O'nun görkemiyle ışıldayan KUTSAL KENTİ*, YERUŞALİM'i* gösterdi. Kentin ışıltısı çok değerli bir taşın, billur gibi parıldayan yeşim taşının ışıltısına benziyordu.

* Yeruşalim = Darüsselâm = Selâmet yurdu = Kutsal Kent = Cennet = Sirius = Yarı süptil üst boyut / alem / plan

66 Vahiy 21-12 Büyük ve yüksek surları ve ONİKİ KAPISI vardı. KAPILARI ONİKİ MELEK bekliyordu. Kapıların üzerine İsrailoğulları'nın on iki oymağının adları yazılmıştı.

66 Revelations 21-21 ONİKİ KAPI ONİKİ İNCİYDİ; kapıların her biri birer İNCİDEN yapılmıştı. Kentin anayolu cam saydamlığında saf ALTINDANDI.

Kur'an'daki cennet tasvirinde de "İnci" ve "Altın" kelimeleri, diğer sembolik kavramlar ( Bilezik, Elbise, İpek vb. ) ile birlikte yer almaktadır.

22/23 İnnellahe yudhilullezine amenu ve amilus salihati cennatin tecri min tahtihel enharu yuhallevne fiha min ESAVİRA min ZEHEBİN ve LU'LUA ve libasuhum fiha harir

( Kesinlikle Allah o inananları ve iyilikler yapanları altlarından nehirler akan bahçelere sokar. Orada ALTINDAN, İNCİLERDEN BİLEZİKLER takınacaklar. Orada elbiseleri ipektir. )

İsra suresinin aşağıdaki ayetlerinde de inkârcı müşriklerin resulden yerde boyut portalı açmasını istediklerinden bahsedilmektedir. Ayette boyut portalı yine "Yenbua" ( Pınar ) kelimesiyle temsil edilmektedir.

17/90 Ve kalu len nu'mine leke hatta TEFCURA lena MİNEL ERDİ YENBUA

( Ve "Bize YERDEN PINAR FIŞKIRTANA kadar sana inanmayız." dediler. )

Ayetlerin devamında ise özetle inkârcı müşriklerin şu talepleri yer almaktadır.  Bu

17/91 veya sana bir cennet olsun

17/92 veya göğü parça halinde düşür ( portaller ) ve Allah ile melekler ortaya çıksın

17/93 veya göğe yüksel

Görüleceği üzere bu taleplerin hepsi de üst boyuta geçiş, üst frekanslara erişim arzusunu yansıtmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder